Engineering For Kids

Engineering For Kids

Son dakika Engineering For Kids haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Engineering For Kids gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Engineering For Kids haber sayfamızda...

Engineering For Kids

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15 engineering for kids haberi bulunmuştur.
Çocuklar Da Vinci ile keşfedecek
Çocuklar Da Vinci ile keşfedecek Vizyon Psikiyatri & Psikoterapi ve Engineering For Kids, bilimi ve sanatı seven çocukları ‘Da Vinci ile Keşfet’ etkinliğine bekliyor.
31.01.2018 Kültür Sanat
'Kar küresi atölyesi' çocuklara kimyayı sevdirecek
'Kar küresi atölyesi' çocuklara kimyayı sevdirecek EFK (Engineering For Kids), çocuklar için Ataşehir'deki merkezinde Kar Küresi Atölyesi oluşturdu. Kimya mühendisliği kapsamında gerçekleştirilecek olan çalışma, 30-31 Aralık günleri 4-12 yaş arası çocuklar için yapılacak.
26.12.2017 Eğitim
'Çocuklar İçin Mühendislik' projesi her çocuğu doğuştan mühendis olarak görüyor
'Çocuklar İçin Mühendislik' projesi her çocuğu doğuştan mühendis olarak görüyor Engineering for Kids (EFK - Çocuklar İçin Mühendislik) projesi 2009 yılında Dori Roberts'in fikriyle ABD'de ortaya çıkan ve çocukları doğuştan mühendis kabul eden bir proje. 4-14 yaş aralığındaki çocukların problem çözme becerilerini geliştirmeyi ve mühendisliği hem eğlenceli hem uygulamalı olarak çocuklara öğretmeyi amaçlıyorlar.
21.11.2017 Eğitim
Çocuklar ve ebeveynler için  ‘Fark Yarat’ etkinliği
Çocuklar ve ebeveynler için ‘Fark Yarat’ etkinliği STEM metodu ile deneyimlemeye dayalı sunduğu eğitimler ile çocuklarla buluşan EngineeringFor Kids (EFK) ve Fark Yaratan Anne Baba kitabının yazarı Neslihan Erdoğdu, 5 Kasım Pazar günü saat 14.00 – 16.30 arasında, CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi’ndeözel bir ekinlik gerçekleştirecek.
2.11.2017 Kültür Sanat
Bu kampta genç mühendisler yetiştiriliyor
Bu kampta genç mühendisler yetiştiriliyor Engineering For Kids, alışılagelmiş yaz kamplarının dışında bir alternatif sunuyor. Engineeering For Kids’in yaz kampında 5-12 yaş arası çocuklar, kimyadan, uzay ve havacılığa, makineden inşaata kadar 6 farklı mühendislik dalında yapacakları deneylerle ‘neden’ sorusuna yanıt arayacak...
25.07.2017 Eğitim
Engineering For Kids ile çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor
Engineering For Kids ile çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor Çocukların zihinsel ve bilimsel yeteneklerini eğlenceli bir şekilde geliştirmeyi amaçlayan Engineering For Kids (EFK), Nisan ayında düzenleyeceği atölye çalışmaları ile çocukları nesnelerin nasıl çalıştığını keşfetmeye çağırıyor.
29.03.2017 Ebeveyn
Çocuklar yeni yıla özel kar küresi yaparak kimyayı keşfedecekler!
Çocuklar yeni yıla özel kar küresi yaparak kimyayı keşfedecekler! Çocukların problem çözme yeteneklerinin gelişmesinin yanı sıra nesnelerin nasıl çalıştığını keşfetmeleri yönünde onları teşvik eden EFK, yeni yıla özel ‘Kar Küresi’ atölye çalışması gerçekleştirecek.
12.12.2016 Eğitim
Eğlenceli yaz kampları
Eğlenceli yaz kampları Çocuklarınızın yaz aylarında yaz kamplarında ve yaz okullarında arkadaşlarıyla birlikte hem eğlenmelerini hem de bir şeyler öğrenmelerini ve kendilerini geliştirmelerini istiyorsanız sunduğumuz seçenekleri değerlendirebilirsiniz
3.06.2016 Cumartesi
Yazın en eğlenceli ve öğretici kampı
Yazın en eğlenceli ve öğretici kampı Dünya çapında 150’den fazla noktada çocukların zihinsel ve bilişsel gelişimlerine destek olmayı hedefleyen Engineering For Kids (EFK), yaz kampı programıyla ayrıcalıklı bir okul dışı eğitim fırsatı sunuyor.
4.05.2016 Eğitim
Çocuklar için 23 Nisan etkinlikleri
Çocuklar için 23 Nisan etkinlikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarınızla gerçek bir bayram havasında geçirmek istiyorsanız yapabileceğiniz pek çok aktivite var. İşte çocuğunuzla katılabileceğiniz 23 Nisan etkinlikleri...
19.04.2016 Kültür Sanat
Kadıköy Belediyesi'nden dopdolu 23 Nisan programı
Kadıköy Belediyesi'nden dopdolu 23 Nisan programı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye bahçesini çocuklara açan Kadıköy Belediyesi ayrıca birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.
19.04.2016 Kültür Sanat
EFK 23 Nisan'da çocuklarla buluşacak
EFK 23 Nisan'da çocuklarla buluşacak Engineering For Kids (EFK) 23 ve 24 Nisan tarihlerinde Göztepe Özgürlük Parkı’nda düzenlenecek festivalde çocuklarla buluşacak. Eğitime ücretsiz olarak katılacak çocuklara sürpriz hediye kartları da dağıtılacak.
19.04.2016 Kültür Sanat
Çocuklar ile lokumdan köprü yapımı
Çocuklar ile lokumdan köprü yapımı EFK’nın Atölye Çora’da düzenleyeceği İnşaat Mühendisliği atölye çalışmasında çocuklar, yaratıcılıklarını kullanarak lokumlarla birleştirilmiş bir köprüyü nasıl yapacaklarını deneyimleyecek.
4.04.2016 Eğitim
Şehirde çocuklar için neler oluyor?
Şehirde çocuklar için neler oluyor? İstanbul’da çocukların hoşça vakit geçirmesini sağlamayı amaçlayan mekanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Ben birkaçını oğlumla birlikte gezdim. Siz de birini seçip çocuğunuzla güzel bir gün geçirebilirsiniz
6.11.2015 Cumartesi
Çocuklar için mühendislik eğitimi
Çocuklar için mühendislik eğitimi Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek
30.09.2015 Ebeveyn

Benzer Haber Etiketleri

Engineering For Kids ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.