BAE'den Erdoğan açıklaması: Tarihi bir görüşme
BAE'den Erdoğan açıklaması: Tarihi bir görüşme Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Diplomasi Danışmanı Enver Gargaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Şeyh Tahnoun bin Zayed Al Nahyan'ı Ankara'da kabul etmesini "tarihi bir görüşme" olarak nitelendirdi.
18.08.2021 Dünya
Son dakika... Açık açık itiraf etti! Türkiye'ye karşı birleşmişler
Son dakika... Açık açık itiraf etti! Türkiye'ye karşı birleşmişler Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Gargaş, Doğu Akdeniz meselesinde Türkiye'ye karşı Mısır, Fransa ve Yunanistan ile çalışıp kendi jeostratejik bölgeleri olmayan alanlarda pozisyon aldıklarını itiraf etti. Bugün resmi temaslar için Ankara'da bulunan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ise Türkiye ile 'ortaklığı güçlendirme' mesajları verdi.
26.11.2020 Dünya
Son dakika: Rezalet üstüne rezalet! Osmanlı'dan sonra şimdi de Türkiye'ye...
Son dakika: Rezalet üstüne rezalet! Osmanlı'dan sonra şimdi de Türkiye'ye... Birleşik Arap Emirlikleri'nde dışişlerinden sorumlu bakan Gargaş, Ortadoğu'nun Türkiye ve İran tarafından kuşatıldığını savunarak Arap dünyasının harekete geçmesini istedi. Gargaş'ın sosyal medyadan seslendiği ülkeler ise, beklendiği gibi bölgenin büyük ağabeyleri Suudi Arabistan ve Mısır.
27.12.2017 Dünya