Erasmus

Erasmus

Son dakika erasmus haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erasmus gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erasmus haber sayfamızda...

Erasmus

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 810 erasmus haberi bulunmuştur.
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek
Kastamonu Üniversitesi’nden uluslararası iklim değişikliği projesi! 6 gün sürecek Kastamonu Üniversitesi, uluslararası alanda hazırladığı proje ile afetlerden etkilenen illerdeki lisans öğrencilerine Kastamonu’da eğitim verecek.
15.04.2024 Eğitim
Fırsat eşitliği ve genç istihdamı hamlesi
Fırsat eşitliği ve genç istihdamı hamlesi "Vakfımızın temel hedefleri eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak, kültürel mirasımızı korumak ve gençleri sporla güçlendirmek. Grup şirketlerimizi projelerimize entegre ederek uzun vadede genç istihdamını artırmayı hedefledik."
5.04.2024 Milliyet Executive
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
36 ülkeden genç İzmir’e geldi
36 ülkeden genç İzmir’e geldi Erasmus+ Değişim Programı kapsamında İzmir’in köklü yükseköğretim kurumu Dokuz Eylül Üniversitesi’ni (DEÜ) tercih eden uluslararası öğrenciler İzmir’e geldi.
24.02.2024 Ege
300 bin yıllık uykudan uyandı! Kuzeyden yayılacak, önceki salgınları unutun
300 bin yıllık uykudan uyandı! Kuzeyden yayılacak, önceki salgınları unutun İnsanlar henüz dünyada yokken var olan virüsleri keşfeden bilim insanları, kuzey kutbu üzerinde bulunan bu virüslerin bağışıklık sistemi tarafından tanınmadığını bildirdi. Bu nedenden ötürü önümüzdeki yıllarda ölümcül bir pandeminin yaşanacağını belirten uzmanlar virüsle ilgili detaylı bilgileri de paylaştı.
22.01.2024 Dünya
Niğde’de ğrencilere yönelik Erasmus+ Değişim Programı bilgilendirmesi
Niğde’de ğrencilere yönelik Erasmus+ Değişim Programı bilgilendirmesi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere yönelik Erasmus+ Değişim Programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Program soru cevap bölümünün ardından son buldu.
27.12.2023 Eğitim
Hangi ülkeye gitse hırsızları paratoner gibi çekti! 'Sonunda bu yöntemi buldum'
Hangi ülkeye gitse hırsızları paratoner gibi çekti! 'Sonunda bu yöntemi buldum' İzmirli çiftçi bir ailenin kızı olan Kadriye Uysal Yahiaoui, Erasmus ile Fransa’ya gidip 1 yıl orada yaşadı. Eğitim hayatı sonrasında da pek çok ülkeye seyahat eden genç kadının peşini ise hırsızlar bir türlü bırakmadı. İşte bugüne kadar yemek yapmak için aldığı kabaktan parasına kadar çaldırmağı şey kalmayan Kadriye'nin yaşadıkları ve kendini korumak için bulduğu yöntem.
12.11.2023 Yaşam
Fidanlara 800 liralık burs
Fidanlara 800 liralık burs Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ekonomik zorluk içindeki ailelerin kent dışında eğitim gören çocuklarına destek sağlamak amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdikleri Ayvalık Eğitime Destek Derneği’nin yeni eğitim döneminde öğrencilere 800 lira burs vermeye devam ettiklerini söyledi.
9.11.2023 Ege
Tarihte yolculuğa çıkarıyor
Tarihte yolculuğa çıkarıyor İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Cumhuriyetimizin 100. Yılında İzmir’in Eğitim Tarihine Yolculuk” sergisi, İzmir Kız Lisesi ve Halit Bey İlkokulu öğrencileri tarafından ziyaret edildi.
21.10.2023 Ege
Cenk Ergün'den transfer açıklaması: Yüksek kontratlar nedeniyle Galatasaray'ı reddetti
Cenk Ergün'den transfer açıklaması: Yüksek kontratlar nedeniyle Galatasaray'ı reddetti Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İtalya'dan La Gazzetta dello Sport'a özel röportaj verdi. Ergün, bazı oyuncuların yüksek kontratlar sebebiyle Galatasaray'ı reddettiğini açıkladı.
17.10.2023 Galatasaray
Vanlı minik öğrenciler Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti
Vanlı minik öğrenciler Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret etti Van’ın Tuşba ilçesine bağlı Kalecik İlkokulunda eğitim gören öğrenciler, Atatürk’ün doğduğu evi görmenin sevincini yaşadı.
17.10.2023 Çocuk
Hollanda’yı sarsan çifte saldırı: 3 ölü
Hollanda’yı sarsan çifte saldırı: 3 ölü Hollanda’nın Rotterdam kentinde iki ayrı yerde yaşanan silahlı saldırıda 3 kişi öldü. Rotterdam polisinden yapılan açıklamaya göre, 32 yaşındaki bir saldırgan Delfshaven bölgesindeki bir eve silahlı saldırı düzenledi.
29.09.2023 Dünya
Hollanda'da silahlı saldırgan dehşet saçtı: 3 ölü
Hollanda'da silahlı saldırgan dehşet saçtı: 3 ölü Hollanda’da bir eve ve Erasmus Tıp Merkezi'ne düzenlenen silahlı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.
29.09.2023 Dünya
BİDEV'den örnek proje!
BİDEV'den örnek proje! Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), çok başarılı bir çalışmaya daha imza attı.
25.09.2023 Basketbol
5 adımda üniversitede okuma rehberi
5 adımda üniversitede okuma rehberi Üniversitelerin açılmasına 10 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu yıl üniversiteyi kazanan yaklaşık 1 milyon genç, hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Ancak kazanmak kadar eğitim yıllarını dolu dolu geçirmek de çok önemli. Kampüse adım atıldığı andan itibaren yapılması gerekenleri derledik.
22.09.2023 Eğitim
Seyahat sigortasına yoğun ilgi
Seyahat sigortasına yoğun ilgi Seyahat sırasında ortaya çıkabilecek hastalanmalar, yaralanmalar ve acil durum gerektiren tıbbi giderlere karşı güvence sağlayan seyahat sağlık sigortası, aynı zamanda yurt dışına Erasmus için eğitime giden öğrenciler için de büyük bir önem taşıyor.
19.09.2023 Sigorta
'Okullar 4 güne düşecek' iddiasına Bakan Tekin'den yanıt
'Okullar 4 güne düşecek' iddiasına Bakan Tekin'den yanıt Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin merak edilenleri CNN TÜRK Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e değerlendirdi. 'Öğretmene mülakat' tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, süreci anlattı. Bakan Tekin, okullardaki göçmen öğrenci sayısını paylaşırken, 'Okullar 4 güne düşecek' iddiasına da yanıt verdi. İşte haberin ayrıntıları...
17.09.2023 Gündem
'Okullar 4 güne düşecek' iddiasına Bakan Tekin'den yanıt
'Okullar 4 güne düşecek' iddiasına Bakan Tekin'den yanıt Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin merak edilenleri CNN TÜRK Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e yanıtladı. 'Öğretmene mülakat' tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, süreci anlattı. Bakan Tekin, okullardaki göçmen öğrenci sayısını paylaşırken 'Okullar 4 güne düşecek' iddialarına da yanıt verdi.
16.09.2023 Haberler
Müzekart satışında rekor
Müzekart satışında rekor Türkiye’de müze ve ören yerlerine bir yıl boyunca 60 liraya sınırsız giriş olanağı sunan Müzekart satışı rekor düzeye ulaştı.
28.08.2023 Kültür Sanat
Aziz Sancar'ı dinledi, Mardin'den Chicago’ya uzandı! 'Bir göz kerpiç odada ders çalıştım'
Aziz Sancar'ı dinledi, Mardin'den Chicago’ya uzandı! 'Bir göz kerpiç odada ders çalıştım' Ağabeyleri 1990’ların sonunda Mardin’de korucu çocuğu olmaları nedeniyle yükseköğretime devam edemedi. Aynı kaderi yaşamak istemeyen Yılmaz Acar bir taraftan çobanlık yapıp, diğer taraftan bir göz kerpiç odasında ders çalıştı. Lisede ve üniversite sınavında derece yapan Yılmaz'ın başarısına Avrupa ve ABD'deki üniversiteler de kayıtsız kalamadı. Bu büyük başarının ardında ise Nobel ödüllü ilk Türk Prof. Dr. Aziz Sancar'ın sözleri var.
18.08.2023 Yaşam
Manisa'da babası izin vermeyince gizlice okudu: Sorbonne'da doktora yaptı
Manisa'da babası izin vermeyince gizlice okudu: Sorbonne'da doktora yaptı Manisa'nın kırsal bir mahallesinde dünyaya gelen Sultan Çetinkaya Tahtacı, ilkokul öğreniminin ardından, babasının izin vermemesi üzerine eğitim hayatı sona erdi. Babasından gizli 17 yaşında ortaokulu, 23 yaşında açıktan lise öğrenimini tamamladı. Türkiye'de üniversite ve yüksek lisansını tamamladıktan sonra Fransa Sorbonne'da doktora yapan Tahtacı yaşadığı süreci kitabından anlattı.
16.08.2023 Eğitim
Iğdır Üniversitesi Erasmus Ağına 5 ülke daha katıldı! 29 bin 315 Euro hibe
Iğdır Üniversitesi Erasmus Ağına 5 ülke daha katıldı! 29 bin 315 Euro hibe Türkiye Ulusal Ajansı, Erasmus KA171 projesi çerçevesinde Iğdır Üniversitesine 29 bin 315 Euro hibe sağladı. Üniversitenin Rusya, Bosna Hersek, Bangladeş, Kamerun ve Ürdün ile öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğinin önü açıldı.
10.08.2023 Eğitim
YÖK yabancı öğrenci sayısını artırmayı hedefliyor
YÖK yabancı öğrenci sayısını artırmayı hedefliyor Yükseköğretim Kurulu’nca (YÖK) düzenlenen “Yükseköğretimde Uluslararasılaşma ve Türkiye’deki Üniversitelerin Uluslararası Görünürlüğü” çalıştayının sonuçlarını rapor olarak yayımlandı.
9.08.2023 Eğitim
Depremden kurtulan ilk robot: Pepper
Depremden kurtulan ilk robot: Pepper Türkiye’de 6 Şubat’ta gerçekleşen depremlerin merkezi olan Kahramanmaraş’ta binlerce insan enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi ve yaralandı.
9.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Erasmus ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.