Erbaa

Erbaa

Son dakika erbaa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erbaa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erbaa haber sayfamızda...

Erbaa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 772 erbaa haberi bulunmuştur.
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü Tokat'ta başka bir otomobille çarpıştıktan sonra beton elektrik direğine çarpan otomobil, hurdaya döndü. Kazada, sürücü Hacı Güleç (63) yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Aracına saplanmış mermiyi görünce şoke oldu! 'Ya çocuğuma isabet etseydi'
Aracına saplanmış mermiyi görünce şoke oldu! 'Ya çocuğuma isabet etseydi' Tokat'ta yaşayan Emre Kanbulat, evinin bahçesine park ettiği aracında yaşadığı olayla sarsıldı. Aracının ön camına giren mermiyi gören Kanbulat, "Mermi havada durmuyor. Çocuklarımıza da isabet edebilirdi" diyerek tepki gösterdi.
21.04.2024 Gündem
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım'
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım' En son 20 Aralık 1942’de yerel saatle 17.05'te meydana gelen, 3 bin can kaybıyla sonuçlanan 7 büyüklüğündeki 1942 Niksar-Erbaa depremi Tokat’ta unutulmaz yaralar açmıştı. Dün yaşanan ve çevre şehirlerden de hissedilen Tokat merkezli depreminden ardından ise bölgede 100'e yakın sarsıntı kaydedildi. "Hafife almamak lazım" diyen Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
19.04.2024 Gündem
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir!
Son dakika: Tokat'taki 5.6'lık deprem Kuzey Anadolu fayını tetikler mi? Uzmanlar açıkladı: Yıkıcı olabilir! AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
18.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Gümüşhane ve Ağrı ile 6 ilçe ve 3 beldede seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayımına ilişkin başvuruları reddetti.
14.04.2024 Gündem
YSK 11 seçim bölgesi için yapılan itirazları karara bağladı
YSK 11 seçim bölgesi için yapılan itirazları karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu, siyasi partilerin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde 2’si il olmak üzere 11 seçim çevresi için yapılan itirazları karara bağladı.
14.04.2024 Gündem
2024 ERBAA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Tokat Erbaa Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ERBAA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Tokat Erbaa Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Tokat Erbaa Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Erbaa ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Tokat Erbaa Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bu surat aramızda! TikTok tuzağı cezasız mı kalacak?
Bu surat aramızda! TikTok tuzağı cezasız mı kalacak? Çocukları hedef aldığı yayınlarda cinsel içerikli söz ve davranışlarda bulunan Mehmet Akbulut, dün adli kontrolle serbest bırakıldı. Hukukçular, Akbulut’un “müstehcenlik” ve “taciz” suçlarının oluşması halinde üçer yıla kadar ceza alabileceğini belirtiyor.
26.03.2024 Gündem
Sosyal medya sapığı ifadesinde inkar etti
Sosyal medya sapığı ifadesinde inkar etti Tokat'ın Erbaa ilçesinde sosyal paylaşım sitesinden müstehcen yayın yapıp, çocukları taciz ettiği iddia edilen emekli uzman çavuş Mehmet A. (56), emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheli emniyetteki ifadesinde hakkındaki iddiaları kabul etmediğini söyledi.
25.03.2024 Gündem
Çocuklara K-pop tuzağı! Bu surata iyi bakın
Çocuklara K-pop tuzağı! Bu surata iyi bakın Tiktok’ta kız çocuklarını etkilemek için K-pop ile ilgili yayınlar ve cinsel içerikli paylaşımlar yapan kullanıcı kamuoyunda infial yarattı.
25.03.2024 Gündem
Sosyal medyada uygunsuz yayın yapmıştı! Gözaltına alındı
Sosyal medyada uygunsuz yayın yapmıştı! Gözaltına alındı Tokat Erbaa'da sosyal medyada müstehcen yayın yapan emekli uzman çavuş gözaltına alındı. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Mezarlıkta şoke eden hırsızlık girişimi!
Mezarlıkta şoke eden hırsızlık girişimi! Tokat’ın Erbaa ilçesinde mezarlığın 2 demir kapısı, 3 kişi tarafından yerinden sökülüp taşınmaya başladı. Şüpheliler olay yerine gelenleri görünce kapıları bırakıp kaçtı.
20.02.2024 Haberler
Mezarlıkta şoke eden hırsızlık girişimi!
Mezarlıkta şoke eden hırsızlık girişimi! Tokat’ın Erbaa ilçesinde mezarlığın 2 demir kapısı, 3 kişi tarafından yerinden sökülüp taşınmaya başladı. Şüpheliler olay yerine gelenleri görünce kapıları bırakıp kaçtı.
20.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan 'Marmara' uyarısı! 'Denizdeki faylar 7.2 ile 7.4 büyüklükte deprem üretir'
Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan 'Marmara' uyarısı! 'Denizdeki faylar 7.2 ile 7.4 büyüklükte deprem üretir' Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının kentlerine yönelik tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini belirterek, "Tehlike analizi demek, bir fay analizi demektir. " dedi.
19.02.2024 Haberler
Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan 'Marmara' uyarısı! 'Denizdeki faylar 7.2 ile 7.4 büyüklükte deprem üretir'
Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan 'Marmara' uyarısı! 'Denizdeki faylar 7.2 ile 7.4 büyüklükte deprem üretir' Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının kentlerine yönelik tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini belirterek, "Tehlike analizi demek, bir fay analizi demektir. " dedi.
19.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür Milliyet.com.tr'ye anlattı: 4 milyon insanın can güvenliği yok!
Prof. Dr. Naci Görür Milliyet.com.tr'ye anlattı: 4 milyon insanın can güvenliği yok! 6 Şubat 2023... Doğu Anadolu Fay Hattı üzerinde meydana gelen 2 büyük depremin üzerinden tam 1 yıl geçti. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen, 50 binden fazla kişiyi hayattan koparan felaketin yıl dönümünde Milliyet.com.tr'nin konuğu depremden 23 gün önce bölgeye dikkat çeken Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu!
6.02.2024 Gündem
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu
MHP'de 55 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı.
19.01.2024 Gündem
Tokat'ta nesli tehlikede olan vaşak görüntülendi
Tokat'ta nesli tehlikede olan vaşak görüntülendi Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir vaşak, fotokapanla görüntülendi.
2.01.2024 Haberler
2 kız çocuğuna cinsel istismar! 63 yaşındaki bakkal tutuklandı
2 kız çocuğuna cinsel istismar! 63 yaşındaki bakkal tutuklandı Tokat’ın Erbaa ilçesinde 11 ve 12 yaşındaki iki kız çocuğunu istismar ettiği iddiasıyla gözaltına alınan bakkal Muammer N. (63) tutuklandı.
26.12.2023 Gündem
Tokat'ta kendini ateşe veren seyyar satıcıya ilişkin belediyeden açıklama
Tokat'ta kendini ateşe veren seyyar satıcıya ilişkin belediyeden açıklama Tokat'ın Erbaa ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen ve sosyal medya hesabından ‘yarın tutuklamam var’ diyerek paylaşım yapan seyyar satıcı Hakan Y. (47), üzerine benzin döküp kendisini ateşe verdi. Zabıta ekipleri ve çevredekilerin müdahale edip, üzerindeki alevleri söndürdüğü Hakan Y., hastanede tedaviye alındı.
13.12.2023 Gündem
Tokat'ta yolcu dolu otobüse ateş açıldı
Tokat'ta yolcu dolu otobüse ateş açıldı Tokat Erbaa'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsüne kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı. İçerisinde 33 kişinin bulunduğu otobüs 300 metre ilerde durdu ve firmanın gönderdiği başka bir otobüsle yoluna devam etti. Olayın ardından soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...
3.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erbaa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.