Erdem Kınay

Erdem Kınay

Son dakika Erdem Kınay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erdem Kınay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erdem Kınay haber sayfamızda...

Erdem Kınay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 276 erdem kınay haberi bulunmuştur.
İzzet Yıldızhan: Misafirliğe çağırıyorlar, '40 kişiyiz nasıl geleceğiz?' diyorum
İzzet Yıldızhan: Misafirliğe çağırıyorlar, '40 kişiyiz nasıl geleceğiz?' diyorum İzzet Yıldızhan, Bebek'te görüntülendi.ünlü şarkıcı, yılbaşında İzmir'deki otelinde, ailesiyle olacağını söyledi. Üç farklı kadından douz çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, 'misafirlik' itirafıyla dikkat çekti.
14.12.2023 Cadde
‘Nankör bir sektörün içindeyiz’
‘Nankör bir sektörün içindeyiz’ İzzet Yıldızhan, sanat camiasının nankörlüğünden yakındı.
14.12.2023 Cadde
Aynur Aydın ve Turaç Berkay ortaklığı size 'Siyah' bize beyaz!
Aynur Aydın ve Turaç Berkay ortaklığı size 'Siyah' bize beyaz! Cool Türkçe pop hit'lerinin aranılan vokali Aynur Aydın, gücünü son dönemin çıkışta olan aranjörlerinden Turaç Berkay'la birleştirmiş. Ortaya vizyon sahibi dinleyici için süt beyazı bir 'Siyah'lık çıkmış. Aynur Aydın ve Turaç Berkay ortaklığı size 'Siyah' gelse de bize gayet beyaz!
28.07.2022 Müzik
Havuz ‘Terapi’si!
Havuz ‘Terapi’si! Sultan Bozkurt’un ‘Terapi’ isimli şarkısının lansmanı İzmir Alaçatı’da yapıldı.
22.07.2022 Cadde
Erdem Kınay'ın ilginç arabası dikkat çekti! 'Fiyatını ben bile bilmiyorum'
Erdem Kınay'ın ilginç arabası dikkat çekti! 'Fiyatını ben bile bilmiyorum' Uzun süredir ortalarda görünmeyen besteci ve aranjör Erdem Kınay, geçtiğimiz günlerde Bebek'te trafikte objektiflere yansıdı. İlginç arabasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, "Bu arabadan Türkiye’de bir tek bende var" ifadelerini kullandı.
7.07.2022 Cadde
Konuk yağmuru
Konuk yağmuru Radyo D ve Dream Türk, müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
11.05.2022 Cadde
Klip yayında
Klip yayında Erdem Kınay, ‘Proje 3’ adlı albümünün çıkış şarkısı ‘Hezarfen’de kendisine eşlik eden Kenan Doğulu’yla klip için kamera karşısına geçti.
24.03.2022 Cadde
Simge Sağın şarkıları ve albümleri | Simge Sağın kimdir kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri...
Simge Sağın şarkıları ve albümleri | Simge Sağın kimdir kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri... Simge Sağın kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan Simge Sağın son dönemim en gözde şarkıcıları arasında yer almaya devam ediyor. 2015 yılında çıkardığı Miş Miş adlı şarkı ile adından söz ettirmeye başlayan Simge Sağın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor.
19.03.2022 Cadde
Doğulu Başkent’te
Doğulu Başkent’te Kenan Doğulu, Ankara ATO Congresium sahnesinde dinleyicileriyle buluştu.
7.03.2022 Cadde
CEM BELEVİ kimdir kaç yaşında? Cem Belevi şarkıları ve albümleri...
CEM BELEVİ kimdir kaç yaşında? Cem Belevi şarkıları ve albümleri... Cem Belevi kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İrem Derici ile adı sık sık aşk iddialarına karışan ve ortak bir projede yer aldıklarını söyleyen ama aşk iddialarını da reddetmeyen Cem Belevi İrem Derici geçtiğimiz günlerde düet yaptıkları şarkıyı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Peki Cem Belevi kimdir?
5.03.2022 Cadde
Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? Serdar Ortaç biyografisi ve  şarkıları
Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? Serdar Ortaç biyografisi ve şarkıları Bu akşam Kanal D'nin Şarkılar Bizi Söyler adlı programına Serdar Ortaç konuk oluyor. Yıllara sesiyle ve şarkılarıyla damga vuran Serdar Ortaç , dinleyicilerini ekrana kilitleyecek. Sevenleri ise ünlü sanatçı hakkında bilgi almak için arayışa geçecek. Peki Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? İşte Serdar Ortaç'ın biyografisi ve şarkıları haberimizde...
15.01.2022 Cadde
‘Hazerfen’le çıktı
‘Hazerfen’le çıktı Erdem Kınay, ‘Proje 3’ adlı albümünün çıkış şarkısı ‘Hazerfen’i hayranlarının beğenisine sundu.
28.12.2021 Cadde
Merve Özbey kaç yaşında, kimdir? Merve Özbey şarkıları ve albümleri...
Merve Özbey kaç yaşında, kimdir? Merve Özbey şarkıları ve albümleri... Merve Özbey, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İTÜ Türk Musiki Devlet Konservatuarı mezunu olan Merve Özbey aslen Erzurumludur. Sanatçı keşfeden isim ise Ebru Gündeş oldu. Sesini beğendiği Merve Özbey'den birkaç şarkı daha söylemesini isteyen Gündeş sonrasında şarkıcıya vokallik teklifinde bulundu. İşte Merve Özbey hayatı, kariyeri ve albümleri hakkında detaylı bilgiler...
7.10.2021 Cadde
Aynur Aydın 'Sor Gel' şarkısına mutlaka remix hazırlamalı
Aynur Aydın 'Sor Gel' şarkısına mutlaka remix hazırlamalı 'Sahiden' şarkısıyla radyolardan tam not alan Aynur Aydın bu kez bir Ozan Bayraşa aranjesi 'Sor Gel'le karşımıza çıktı. Peki Aynur Aydın 'Sor Gel' şarkısına bir remix hazırlayacak mı?
14.09.2021 Müzik
Merve Özbey 'Yerle Yeksan'dan hangi dersi çıkartmalı?
Merve Özbey 'Yerle Yeksan'dan hangi dersi çıkartmalı? Türkçe pop'a 'cinnet dans'ı kazandıran Merve Özbey, 3 büyük hit çıkarttığı 'Devran' albümünden sonra bu kez 'Yerle Yeksan'la karşımızda. Peki yeni Merve Özbey şarkısı 'Yerle Yeksan'ın en büyük hatası ne?
14.09.2021 Müzik
Hande Yener'in 'Sahte' şarkısındaki en büyük hatası ne?
Hande Yener'in 'Sahte' şarkısındaki en büyük hatası ne? 'Carpe Diem' albümüyle bizlere şöyle hafiften bir retro rüzgârı estiren Hande Yener, bu kez 'Sahte' şarkısıyla karşımıza çıktı. Peki 'Sahte' nasıl bir şarkı? Hande Yener'in 'Sahte' şarkısındaki en büyük hatası ne?
14.09.2021 Müzik
Merve Özbey kim, kaç yaşında, nereli? Merve Özbey eşi kim, boyu kaç?
Merve Özbey kim, kaç yaşında, nereli? Merve Özbey eşi kim, boyu kaç? Şarkıcı Merve Özbey'in hayatı merakla araştırılıyor. İstanbul'da doğan sanatçı, aslen Erzurumludur. Türk Sanat Müziği eğitimi alan Özbey 2020 yılında ise dünyaevine girdi. Peki, Merve Özbey boyu ve yaşı kaç?
2.06.2021 Cadde
Simge Sağın kimdir, kaç yaşında? Simge Sağın biyografisi
Simge Sağın kimdir, kaç yaşında? Simge Sağın biyografisi Bu akşam İBO Show konukları arasında olan Simge Sağın izleyici tarafından merak edilecek. Şarkılarıyla hafızalara kazınan Simge Sağın kimdir, kaç yaşında? Simge Sağın'ın boyu kaç, sevgilisi kim? İşte başarılı kariyeriyle gündemden düşmeyen Simge Sağın'ın hayatına dair bilinenler haberimizde...
1.05.2021 Cadde
Serdar Ortaç kimdir kaç yaşında? Serdar Ortaç aslen nereli?
Serdar Ortaç kimdir kaç yaşında? Serdar Ortaç aslen nereli? Serdar Ortaç kimdir sorusu merak içerisinde araştırma konusu olmaya devam ediyor. 16 Şubat 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Serdar Ortaç aslen Kastamonulu'dur. Şarkıcılığının yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliği ile de bilinir. Yaptığı pop şarkılar ve açıklamaları ile adından sıkça söz ettiren isimlerden olan Serdar Ortaç 1994'te çıkardığı Aşk İçin albümünde yer alan Karabiberim şarkısı ile uzun süre müzik listelerinde üst sıralarda yer aldı. İşte Serdar Ortaç biyografisi...
31.12.2020 Cadde
Kilo alacaksınız!
Kilo alacaksınız! Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı Erdem Kınay, tatilini Çeşme Alaçatı’da geçiriyor.
2.09.2020 Ege
Simge Sağın kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Simge Sağın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Simge Sağın zaman zaman isminden söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü şarkıcı son olarak bikinisiyle verdiği pozla gündeme geldi. Ve bir kez daha Simge Sağın kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorusu sorulmaya başlandı.
26.08.2020 Gündem
‘Proje 3’ yolda
‘Proje 3’ yolda Besteci, aranjör ve prodüktör Erdem Kınay, Alaçatı’da tatil yaparken bir yandan da müzik çalışmalarına devam ediyor.
12.08.2020 Ege
Suya sabuna dokunan bir yazı...
Suya sabuna dokunan bir yazı... Karantina döneminde hepimize olduğu gibi bana da bir şeyler oldu... Ve ilk yazımla karşınızdayım...
30.06.2020 Müzik
Erdem Kınay'ın 1.7 milyon TL'lik oyuncağı
Erdem Kınay'ın 1.7 milyon TL'lik oyuncağı Aranjör ve Dj Erdem Kınay, 1 milyon 700 bin TL değerindeki yeni aracıyla objektiflere takıldı.
17.06.2020 Cadde
Erdem Kınay: Karantinada albüm yaptım
Erdem Kınay: Karantinada albüm yaptım Besteci ve aranjör Erdem Kınay, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
12.06.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erdem Kınay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.