Erdem Tepegöz

Erdem Tepegöz

Son dakika Erdem Tepegöz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erdem Tepegöz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erdem Tepegöz haber sayfamızda...

Erdem Tepegöz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55 erdem tepegöz haberi bulunmuştur.
‘Seyircide nefret yaratmak kolay değil’
‘Seyircide nefret yaratmak kolay değil’ “Bergen” filminde şarkıcının katilini oynayan Erdal Beşikçioğlu, rolünün yarattığı toplumsal nefreti anlatırken seyircinin küfürlerinden memnun olduğunu söylemişti. Prof. Dr. Bülent Vardar da sinemada “kötü adam” karakterleriyle ilgili sorularımızı yanıtlarken o küfürlerin sanatçının rolünü yaratmadaki başarısını gösterdiğini anlattı
4.05.2022 Gündem
SİYAD’da ‘Hayaletler’ ağır bastı
SİYAD’da ‘Hayaletler’ ağır bastı Sinema Yazarları Derneği (SİYAD), 54. Türkiye Sineması Ödülleri’nin 11 daldaki adaylarını belirledi.
5.02.2022 Kültür Sanat
Var mısınız izlemeye?
Var mısınız izlemeye? İstanbul Modern Sinema’nın sinemamızdan yeni filmleri bir araya getirdiği Biz de Varız! programı 10. yılını kutluyor.
18.01.2022 Kültür Sanat
Boğaziçi’nin kazananı “Bağlılık Hasan” oldu
Boğaziçi’nin kazananı “Bağlılık Hasan” oldu 9.Boğaziçi Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu.
1.11.2021 Kültür Sanat
32. Ankara Film Festivali Ulusal Yarışma filmleri belli oldu
32. Ankara Film Festivali Ulusal Yarışma filmleri belli oldu T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı (Dünya KİV) tarafından 4-12 Kasım tarihleri arasında Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda gerçekleşecek 32. Ankara Film Festivali’nde Ulusal Uzun Film, Belgesel Film ve Kısa Film dallarında yarışma heyecanı yaşayacak filmler belli oldu.
14.10.2021 Kültür Sanat
Gölgeler, ödülün içinde
Gölgeler, ödülün içinde Dünya prömiyerini 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’de yapan ve festivalden Jüri Özel Ödülü - Gümüş George ile dönen Erdem Tepegöz’ün ödüllü filmi “Gölgeler İçinde” festival yolculuğuna devam ediyor.
10.10.2021 Kültür Sanat
Gölgeler İçinde Güney Kore'den büyük ödülle döndü
Gölgeler İçinde Güney Kore'den büyük ödülle döndü Erdem Tepegöz’ün son uzun metrajlı filmi ‘Gölgeler İçinde’, Güney Kore’nin en büyük bilimkurgu festivali Chuncheon Sci-Fi Film Festivali’nde büyük ödül olan Bomnea Ödülü’ne layık görüldü.
6.10.2021 Kültür Sanat
De Niro, bir kez daha komedide
De Niro, bir kez daha komedide Robert De Niro’nun başrolde olduğu “İyi Olan Kazansın”, iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir aile komedisi. Film dede ile torunun mücadelesini anlatıyor
24.09.2021 Kültür Sanat
Gölgeler ödüllendirildi
Gölgeler ödüllendirildi Erdem Tepegöz’ün yeni filmi “Gölgeler İçinde” Los Angeles’ta düzenlenen Güney Doğu Avrupa Film Festivali’nde En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü kazandı.
11.05.2021 Kültür Sanat
Gölgeler İçinde festival yolculuğuna devam ediyor
Gölgeler İçinde festival yolculuğuna devam ediyor Dünya prömiyerini geçtiğimiz sene 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’de yapan ve festivalden Jüri Özel Ödülü - Gümüş George ile dönen Erdem Tepegöz’ün yeni filmi ‘Gölgeler İçinde’, festival yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor.
25.03.2021 Kültür Sanat
Akbank Kısa Film Festivali başlıyor
Akbank Kısa Film Festivali başlıyor Türkiye’deki en önemli kısa film Akbank Kısa Film Festivali, yarından itibaren, bu yıl çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor.
21.03.2021 Kültür Sanat
17. Akbank Kısa Film Festivali başlıyor
17. Akbank Kısa Film Festivali başlıyor Akbank Kısa Film Festivali, sinema sanatı için kısa filmin öncü rolünün bilinciyle, bu alanda bir platform oluşturmak üzere 22 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında 17. kez düzenlenecek. Festivalde tüm etkinlikler sinemaseverlerle çevrimiçi olarak buluşacak.
17.03.2021 Kültür Sanat
8. Boğaziçi Film Festivali biletleri sinemaseverleri bekliyor
8. Boğaziçi Film Festivali biletleri sinemaseverleri bekliyor #HerŞeyeRağmen sloganıyla sinemaseverleri sosyal mesafe kurallarına uyarak sinemalarda ağırlamaya hazırlanan 8. Boğaziçi Film Festivali’nin biletleri satışa çıktı!
13.10.2020 Kültür Sanat
Altın Portakal’da  kadınların zaferi
Altın Portakal’da kadınların zaferi 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Azra Deniz Okyay’ın ‘Hayaletler’inin geceye damga vurması ve yönetmenin zorluklara rağmen kazandığı başarı, erkek yönetmenler ve erkek hikayelerinin öne çıktığı Türk sinemasında değişimin sinyalleriydi
12.10.2020 Kültür Sanat
Altın Portakal'a kadınlar damga vurdu
Altın Portakal'a kadınlar damga vurdu Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 57'ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşti. Altın renkli Venüs heykelleri koronavirüs nedeniyle özel kutu içinde sahiplerini buldu. Ulusal kategoride toplam 14 kadın ödülün sahibi oldu. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın 'En İyi Film Ödülü'nü 'Hayaletler' filmi aldı. 'Hayaletler' festivalde 5 ödül birden kazandı.
10.10.2020 Kültür Sanat
‘Gölgeler İçinde’ye Moskova’dan ödül
‘Gölgeler İçinde’ye Moskova’dan ödül Erdem Tepegöz’ün yeni filmi ‘Gölgeler İçinde’ dünya prömiyerini yaptığı 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’den ikinci büyük ödül olan Jüri Özel Ödülü - Gümüş George ile dönüyor.
10.10.2020 Kültür Sanat
Gölgeler İçinde Moskova'dan ödülle döndü
Gölgeler İçinde Moskova'dan ödülle döndü Erdem Tepegöz’ün yeni filmi ‘Gölgeler İçinde’ dünya prömiyerini yaptığı 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’den ikinci büyük ödül olan Jüri Özel Ödülü - Gümüş George ile dönüyor. Kim Ki-Duk, Valeriy Todorovskiy, Andrey Zaitsev gibi usta yönetmenlerin filmleriyle birlikte yer aldığı ana yarışma bölümünde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen filmin yönetmeni Erdem Tepegöz ödülünü geçen ay çalıştığı işletmede iş kazası nedeniyle hayatını kaybeden dayısı Uğur Örtün’e ithaf etti.
9.10.2020 Kültür Sanat
Aile mercek altında
Aile mercek altında 57. Antalya Film Festivali’nde ulusal yarışma aile içi ilişkileri konu alan iki filmin Türkiye prömiyerlerine ev sahipliği yaptı.
8.10.2020 Kültür Sanat
Altın Portakal’a mesafeli açılış!
Altın Portakal’a mesafeli açılış! Bu yıl 57’nci kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, salgın önlemleri kapsamında açık hava gösterimleriyle filmleri izleyiciyle buluşturdu. Törende davetlilerin ateşleri ölçülürken, alanda mesafeli oturtuldular
5.10.2020 Kültür Sanat
Boğaziçi’nin Altın Yunus’u için 10 film yarışacak
Boğaziçi’nin Altın Yunus’u için 10 film yarışacak 8. Boğaziçi Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 100 bin TL’lik En İyi Film Ödülü için yarışacak filmler açıklandı. Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 23 - 30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 8. Boğaziçi Film Festivali’nde 10 film Altın Yunus için yarışacak.
25.09.2020 Kültür Sanat
Erdem Tepegöz’ün yeni filmi Moskova’da
Erdem Tepegöz’ün yeni filmi Moskova’da İlk filmi “Zerre”yle ulusal ve uluslararası festivallerden birçok ödül kazanan Erdem Tepegöz’ün yeni filmi “Gölgeler İçinde”, 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’nin ana yarışmasında yer alacak.
24.09.2020 Kültür Sanat
Antalya’nın jüri başkanı Kesal
Antalya’nın jüri başkanı Kesal 3 Ekim’de başlayacak 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin jüri üyeleri belli oldu. Bu yıl Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’na senarist, oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal başkanlık edecek. Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, senarist ve yönetmen Kıvanç Sezer, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Taner Birsel ile gazeteci Zeynep Oral jürinin diğer üyeleri olarak ödüllerin sahiplerini belirleyecek.
10.09.2020 Kültür Sanat
Altın Portakal'da yarışacak filmler belli oldu
Altın Portakal'da yarışacak filmler belli oldu 3 Ekim'de başlayacak 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alacak filmler belli oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başkanlığını yaptığı festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'na 47 film başvurdu.
8.09.2020 Kültür Sanat
Tepegöz’ün yeni filmi hazır
Tepegöz’ün yeni filmi hazır Dünya çapında 23 ödül alan ‘Zerre’ filminin senaristi ve yönetmeni Erdem Tepegöz, bilim kurgu türündeki yeni filmi ‘Gölgeler İçinde’nin çekimlerini tamamladı.
27.05.2018 Gündem
Malatya Film Festivali bugün başlıyor
Malatya Film Festivali bugün başlıyor 7. Malatya Uluslararası Film Festivali, 9-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.
9.11.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Erdem Tepegöz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.