Erden Timur

Erden Timur

Son dakika erden timur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erden timur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erden timur haber sayfamızda...

Erden Timur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.461 erden timur haberi bulunmuştur.
Erdem Timur: Şampiyonluğu hak ediyoruz
Erdem Timur: Şampiyonluğu hak ediyoruz Süper Lig'de Alanya deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da Erden Timur, Antalya'ya indikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Tecrübeli kalecinin yeni maaşı da ortaya çıktı.
14.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak 29 yaşındaki orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldızı renklerine bağlamakta kararlı olduğu aktarıldı.
11.04.2024 Galatasaray
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken yabancı hakem talebinde bulundu.
9.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor!
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor! Kolundaki alçıyı çıkaran Nijeryalı golcü, Trabzonspor’un cuma günü Sivas’la oynayacağı maçta sahalara dönebilecek.
8.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı!
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı! Beşiktaş’ın İstanbulspor’la oynadığı hazırlık maçında 62 dakika forma giyen Chamberlain olumlu puan topladı. Siyah-beyazlılar, 3,5 ay sonra sahalara dönen İngiliz oyuncunun güçlü ve karakterli bir isim olduğuna vurgu yaptı.
8.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü!
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kafile İstanbul'a döndü.
7.04.2024 Fenerbahçe
Juventus, Fiorentina engelini tek golle geçti!
Juventus, Fiorentina engelini tek golle geçti! Serie A'nın 31'inci haftasında Juventus, Fiorentina'yı 1-0 mağlup etti.
7.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Selahattin Baki'den Erden Timur'a sert gönderme
Selahattin Baki'den Erden Timur'a sert gönderme Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, yabancı hakem talepleri üzerinden Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a göndermede bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday
Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimler de netlik kazanmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, yeni transferle yollarını ayırmaya hazırlanırken yıldız futbolcunun alternatifini de belirledi. İşte detaylar...
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar'
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar' Özellikle son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan söz düellosu sarı-kırmızılı futbolcuların motivasyonunu adeta ikiye katladı. Oyuncular Florya’da büyük bir kenetlenme yaşarken hem yönetimin hem de teknik heyetin bu durumdan çok memnun olduğu öğrenildi.
6.04.2024 Galatasaray
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim'
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim' Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, görev almak istediği takımı açıkladı.
4.04.2024 Dünyadan Futbol
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak!
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.
4.04.2024 Galatasaray
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül!
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül! Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı!
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı! Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iftar yemeğinde Antalya spor medyası ile bir araya geldi.
27.03.2024 Antalyaspor
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay rekor kırmak istiyor.
27.03.2024 Galatasaray
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! Hugh Dallas'ın gerginliğinin sebebi ortaya çıktı
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! Hugh Dallas'ın gerginliğinin sebebi ortaya çıktı 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Süper Lig
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez Fenerbahçe Kulübü 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Kurulda üyeler Başkan Ali Koç'a 'ligden çekilme yetkisi' vermeyi tartışacak. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, sarı-lacivertli takımın ligden çekilmesi halinde yaşanacakları sıraladı. İşte o yazı...
27.03.2024 Fenerbahçe
Youcef Atal'dan transfer itirafı! 'Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif aldım'
Youcef Atal'dan transfer itirafı! 'Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif aldım' Fransa temsilcisi Nice takımından Filistin paylaşımı ile ceza alan ve ara transfer sezonunda Adana Demirspor'a transfer olan Youcef Atal, açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, kendisine gelen transfer tekliflerini açıkladı.
26.03.2024 Adana Demirspor
Galatasaray'da Icardi, Torreira ve Muslera, Antalya kampına katıldı
Galatasaray'da Icardi, Torreira ve Muslera, Antalya kampına katıldı Galatasaray'da Antalya kampı sürüyor. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Fernando Muslera bugün kampa katıldı.
26.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Erden Timur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.