Erdinç Acar

Erdinç Acar

Son dakika Erdinç Acar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erdinç Acar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erdinç Acar haber sayfamızda...

Erdinç Acar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 356 erdinç acar haberi bulunmuştur.
Hande Demir sevgilisine 'O benim kuzenim' dedi! 'Sizden de bir şey saklanmıyor'
Hande Demir sevgilisine 'O benim kuzenim' dedi! 'Sizden de bir şey saklanmıyor' İş insanı Erdinç Acar’dan 2020 yılında boşanan Hande Demir, kendisinden 7 yaş küçük olan emlakçı Hasan Tufan ile bir aşka yelken açmıştı. Önceki akşam Etiler Akmerkez’de görüntülenen Hande Demir ve Hasan Tufan, gazetecileri görünce şok yaşadı. Hande Demir, sevgilisini soran gazetecilere, "O benim kuzenim" diyerek şaşırttı.
13.11.2023 Cadde
Alkolü fazla kaçırdı! Hande Demir yere kapaklandı
Alkolü fazla kaçırdı! Hande Demir yere kapaklandı Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, Bebek'te zor anlar yaşadı. Erkek arkadaşı ile bir mekandan ayrılan sosyetik güzel, alkolü fazla kaçırınca kendisini bekleyen araca yürürken yere düştü. O anlar objektiflere böyle yansıdı.
9.07.2023 Cadde
Hande Demir oğluna 20 bin dolarlık saat aldı!
Hande Demir oğluna 20 bin dolarlık saat aldı! Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Hande Demir, geçtiğimiz günlerde 16 yaşına basan oğlu Aslan Acar'ın doğum günü hediyesi için binlerce doları gözden çıkardı.
29.07.2022 Cadde
Yılın ilk sergisi
Yılın ilk sergisi Şafak Yükseler ve Furkan Payas’ın, Mihriban Öztürk küratörlüğündeki ‘Uniq Heykel Sergisi’ AcarBlu Rezidans’ın Lounge katındaki salonunda sanatseverlerle buluştu.
22.01.2022 Cadde
Alışveriş tarzı
Alışveriş tarzı Geçtiğimiz yıl iş insanı Erdinç Acar ile boşanan Hande Demir, önceki gün Etiler’de görüntülendi.
30.08.2021 Cadde
Erdinç Acar ile Gizem Çetin ilk kez görüntülendi
Erdinç Acar ile Gizem Çetin ilk kez görüntülendi İş insanı Erdinç Acar, spiker sevgilisi Gizem Çetin ile ilk kez objektiflere yakalandı. Bodrum’da aşk tatiline çıkan Acar, Cennet Koyu'nda demirli teknesinde sevgilisiyle birlikte göbek atıp eğlendi.
22.08.2021 Cadde
Erdinç Acar-Gizem Çetin aşkından ilk fotoğraf
Erdinç Acar-Gizem Çetin aşkından ilk fotoğraf Erdinç Acar, Hande Demir’den boşandıktan sonra eylül ayında eski voleybolcu Duygu Bal ile yeni bir maceraya yelken açmıştı. Ancak bu ilişki uzun ömürlü olmamıştı.
14.05.2021 Cadde
Koronavirüsü atlattı, eski aşk alevlendi!
Koronavirüsü atlattı, eski aşk alevlendi! Koronavirüs nedeniyle zor günler geçirdikten sonra sağlığına kavuşan sosyetik güzel Hande Demir ile inşaatçı Cevdet Taşçeken barıştı.
14.05.2021 Cadde
Duygu Bal mekana alınmadı!
Duygu Bal mekana alınmadı! İş insanı Erdinç Acar ile aşk yaşayan ve yakın zamanda ayrıldıkları öğrenilen eski voleybolcu Duygu Bal, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı.
14.03.2021 Cadde
Hande Demir Acar kimdir? Doya Doya Moda yeni jürisi Hande Demir Acar kaç yaşında?
Hande Demir Acar kimdir? Doya Doya Moda yeni jürisi Hande Demir Acar kaç yaşında? Doya Doya Moda jüri üyesi olan Kemal Doğulu, programda ayrıldığını açıklamıştı. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında yeni jüri üyesi Hande Demir Acar oldu. Peki Doya Doya Moda yeni jürisi Hande Demir Acar kimdir, kaç yaşında?
28.12.2020 Cadde
Erdinç Acar gönlünü Duygu Bal’a kaptırdı
Erdinç Acar gönlünü Duygu Bal’a kaptırdı Üç çocuğunun annesi Hande Demir’den geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Erdinç Acar, eski milli voleybolcu Duygu Bal’la yeni bir aşka yelken açtı.
14.09.2020 Cadde
Erdinç Acar'dan, 'iş insanını dövdü' iddiasına yanıt
Erdinç Acar'dan, 'iş insanını dövdü' iddiasına yanıt Eski eşi Hande Demir’i sık sık rahatsız ettiği için geçtiğimiz günlerde 'Ulus Sunset' isimli mekanda karşılaştığı Mevlüt Özdoğan’ı korumalarıyla birlikte döverek, mekandan attırdığı iddia edilen Erdinç Acar, önceki akşam Bebek’te görüntülendi.
11.09.2020 Cadde
'Erdinç Acar eski eşi Hande Demir'i rahatsız eden iş insanını dövdü' iddiası!
'Erdinç Acar eski eşi Hande Demir'i rahatsız eden iş insanını dövdü' iddiası! Hande Demir ile Erdinç Acar, 2006 yılında nikah masasına oturmuş, 2010’da boşanmıştı. 2011’de ikinci kez evlenen ve üç çocuğu olan çift, 10 Temmuz’da Beykoz Adliyesi’nde tek celsede anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. Erdinç Acar'ın, çocuklarının annesini ısrarla rahatsız eden iş insanı M.Ö.’yü Ulus'ta bir mekanda görünce dövdüğü iddia edildi.
8.09.2020 Cadde
Hande Acar: Sanıyorlar ki gözüm parada!
Hande Acar: Sanıyorlar ki gözüm parada! Geçtiğimiz ay iş insanı Erdinç Acar ile tek celsede boşanan Hande Acar'ın, Amerika ve İstanbul’da 3 lüks daire, Bodrum’da villa, lüks tekne ve otomobil istediği iddia edilmişti. İşte tazminat gerçeği...
12.08.2020 Cadde
Moral tatili
Moral tatili İş insanı Erdinç Acar’dan geçtiğimiz hafta ikinci defa boşanan Hande Acar, tatil sezonunu üç çocuğuyla Bodrum’da açtı.
21.07.2020 Cadde
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Cadde
Sürpriz kutlama
Sürpriz kutlama Erdinç Acar, eşi Hande Acar’a sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
19.08.2019 Cadde
Hande Acar hemcinslerini kıskandırdı
Hande Acar hemcinslerini kıskandırdı İş adamı Erdinç Acar'ın eşi Hande Acar, çocukları Aslan'ı 2007'de, Masal'ı 2012'de, Mavi'yi 2013'te dünyaya getirmişti. Bodrum tatiline devam eden Hande Hanım'ı görenler gözlerine inamamıyor. Çünkü incecik.
22.07.2019 Cadde
Alışveriş turu
Alışveriş turu Cemiyet hayatının sevilen isimlerinde Hande Acar, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı.
26.04.2019 Cadde
Kahve keyfi
Kahve keyfi Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Hande Acar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
1.01.2019 Cadde
Hande stili
Hande stili Hande Acar, önceki gün İstinyePark'da objektiflere yansıdı.
10.09.2018 Cadde
Bitmeyen tatil
Bitmeyen tatil Bayramı eşi Erdinç Acar ve çocuklarıyla birlikte Miami'de geçiren cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Hande Acar, Bodrum'da tatiline devam ediyor.
28.08.2018 Cadde
Lüks hayat
Lüks hayat İşadamı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, Bodrum’da tatil yapan isimler arasında.
5.07.2018 Cadde
Lüks tatil
Lüks tatil İş insanı Erdinç Acar’ın eşi Hande Acar, Bodrum’da tatil yapıyor...
4.07.2018 Cadde
Evi için alışveriş yaptı!
Evi için alışveriş yaptı! Hande Acar, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.
29.04.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erdinç Acar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.