Erdinç Gülener

Erdinç Gülener

Son dakika Erdinç Gülener haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erdinç Gülener gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erdinç Gülener haber sayfamızda...

Erdinç Gülener

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122 erdinç gülener haberi bulunmuştur.
Deniz Uğur'un yeni yılı tatsız başladı! 'Eşim, kızım ve ben hastanedeydik'
Deniz Uğur'un yeni yılı tatsız başladı! 'Eşim, kızım ve ben hastanedeydik' Oyuncu Deniz Uğur, eşi Erdinç Gülener ve kızı Mina Influenza'ya yakalandı. Geceyi ailesi ile birlikte hastanede geçiren Deniz Uğur, sedye üzerinde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.
2.01.2024 Cadde
Sıfır makyaj Deniz Uğur! 'Komplekse gerek yok, yaşlanıyoruz'
Sıfır makyaj Deniz Uğur! 'Komplekse gerek yok, yaşlanıyoruz' İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın tiyatro bölümünden 1995 yılında mezun olani, son olarak 'Cenazemize Hoş Geldiniz' filmn de rol alan Deniz Uğur, sosyal medyada sıfır makyaj fotoğrafını yayınladı.
20.11.2023 Cadde
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü
Deniz Uğur: Hayatımın en güzel günü Ünlü oyuncu Deniz Uğur, İsmail Hakkı Sunat ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engin Deniz Sunat'ın yemin törenine eşi Erdinç Gülener ile birlikte katıldı. Ünlü oyuncu, yaşadığı mutluluğu "Hayatımın en güzel günlerinden biri... Bahriyelim... Ah, kalbim" sözleriyle dile getirdi.
17.05.2023 Cadde
Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hangi gün, yeni oyuncuları kim?
Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hangi gün, yeni oyuncuları kim? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sezon finali ardından yeni bölümü heyecan içerisinde sevenleri tarafından bekleniyor. Her hafta pazartesi akşamı izleyenlerle olan Alparslan Büyük Selçuklu, yeni sezon fragmanı kısa süre önce yayımlanmıştı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman?
12.09.2022 Bilgi Rehberi
Barış Arduç tarzını konuşturdu
Barış Arduç tarzını konuşturdu Oyuncu Barış Arduç, önceki gün kendisi gibi 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan Erdinç Gülener ve arkadaşları ile Emirgan'da bir mekanda sohbet ederken objektiflere yansıdı.
4.05.2022 Cadde
Çağrı Bey nasıl öldü, kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu'nun Çağrı Bey'i Erdinç Gülener kim, kaç yaşında?
Çağrı Bey nasıl öldü, kimdir? Alparslan Büyük Selçuklu'nun Çağrı Bey'i Erdinç Gülener kim, kaç yaşında? Tuğrul Bey'in kardeşi olan Çağrı Bey, Horasan Meliki olarak biliniyor. Babası Selçuk Bey'dir ve oğlu ise Sultan Alparslan'dır. Ülkeyi ise kardeşi Tuğrul Bey ile ortak yönetmiştir. Peki, Çağrı Bey'in kaç çocuğu vardır, nasıl öldü?
28.03.2022 Cadde
ALPARSLAN:BÜYÜK SELÇUKLU oyuncuları ve karakterleri! Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi nerede hangi ilde çekiliyor?
ALPARSLAN:BÜYÜK SELÇUKLU oyuncuları ve karakterleri! Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi nerede hangi ilde çekiliyor? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi bu akşam 18. bölüm ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Büst'e girip Bozan'ın kellesini alarak tahta oturan Alparslan'ın Vaspurakan ile arasından bir engel kalmaz. Alparslan'ın ölmesinin tek çare olduğunu düşünen Dukas amacına ulaşamayacak. İşte Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi konusu oyuncu kadrosu ve dizinin çekimlerinin yapıldığı il ve ilçe hakkında bilgiler...
21.03.2022 Cadde
Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları ve rollerin isimleri | Alparslan dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları ve rollerin isimleri | Alparslan dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Büyük Selçuklu Devleti'nin Alparslan dönemini anlatan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi başlıyor! Dizide Alparslan'a Barış Arduç hayat verirken Akça Hatun'u da Fahriye Evcen canlandırıyor. Dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu her hafta pazartesi akşamları ekrandaki yerini alacak. İşte, konusu ve oyuncuları...
28.02.2022 Cadde
Alparslan Büyük Selçuklu hangi gün, oyuncuları kim? Alparslan dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?
Alparslan Büyük Selçuklu hangi gün, oyuncuları kim? Alparslan dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun bir dönemini ele alırken Alparslan'ın da hayatını konu ediniyor. Alparslan'a ise Barış Arduç hayat veriyor. Dizi pazartesi akşamları yayımlanıyor. Alparslan Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunda kimler var?
7.02.2022 Cadde
Deniz Uğur: Sahne tozu yutarak büyüdüm
Deniz Uğur: Sahne tozu yutarak büyüdüm 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'in dün akşamki konuklarından biri Deniz Uğur oldu. Babasının opera sanatçısı ve annesinin de balerin olmasının kariyerinde önemli bir yer tuttuğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Sahne tozu yutarak büyüdüm. Oyunculuk yapmak istedim. Başta ailem karşı çıktı. Yıldız Kenter'in öğrencisi oldum. İlk oyunum Nevra Serezli ve Cihan Ünal ile 'Çetin Ceviz'di" şeklinde konuştu.
3.02.2022 Cadde
Sıradan bir hayat
Sıradan bir hayat Bir çiftin mutlu mesut giden birlikteliğini ne bozabilir? Tom ve Viv çiftine Erdinç Gülener’le Deniz Uğur’un hayat verdiği “Unutmak”, 11 Aralık’ta Fişekhane’de seyircilerle buluşacak...
28.11.2021 Kültür Sanat
Deniz Uğur bitmeyen balayından paylaştı
Deniz Uğur bitmeyen balayından paylaştı Deniz Uğur, geçtiğimiz aylarda Erdinç Gülener’le hayatını birleştirmişti. Ünlü oyuncu, son paylaşımında eşiyle yemek yediği bir fotoğraf karesini "Yağmur keyfi" notuyla yayınladı.
25.11.2021 Cadde
Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları ve rolleri! Alparslan dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, konusu nedir?
Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları ve rolleri! Alparslan dizisi nerede çekiliyor, hangi gün, konusu nedir? Başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen'in yer aldığı ve Büyük Selçuklu Devleti döneminin anlatıldığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi her hafta pazartesi akşamı yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkıyor. Selçuklu Devleti'nin ikinci hükümdarı Alparslan'a Barış Arduç hayat veriyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları kim?
22.11.2021 Cadde
'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu
'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu Yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk'un üstlendiği "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisinin ilk bölüm izlemesi, TRT Tepebaşı Stüdyoları'nda gerçekleştirildi.
8.11.2021 Kültür Sanat
“İşin ruhunu kavramış bir kadroyla çalışıyoruz”
“İşin ruhunu kavramış bir kadroyla çalışıyoruz” Yarın ilk bölümü yayınlanacak “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinin yapımcısı ve senaristi Emre Konuk, “Oyuncu seçimi aylarca sürüyor. Dönem işlerinde ayrıca fiziki dayanıklılık, kalabalık bir kadroyla beraber çalışabilme yeteneği gibi özellikler de öne çıkıyor” diyor
7.11.2021 Pazar
Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman başlayacak? Uyanış Büyük Selçuklu bitti mi?
Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman başlayacak? Uyanış Büyük Selçuklu bitti mi? Uyanış Büyük Selçuklu sezon finali yaptı yerine Alparslan Büyük Selçuklu geliyor. Dizinin takipçileri yeni isimlerin kadroya dahil olduğu projeyi beklerken "Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman başlayacak?" diye soruyor.
1.11.2021 Cadde
Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları! Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Yeni tanıtım...
Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları! Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Yeni tanıtım... Alparslan: Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uzun zamandır heyecanla beklenen dizinin başrolünde Barış Arduç ve Fahriye Evcen yer alıyor. Dizide, Büyük Selçuklu Devleti'nin ikinci sultanı Alparslan'ın hayatını ekrana getiren Alparslan: Büyük Selçuklu oyuncu kadrosu haberimizde...
14.09.2021 TV Rehberi
Ayşegül Ünsal, 'Alp Arslan'ın kadrosuna dahil oldu
Ayşegül Ünsal, 'Alp Arslan'ın kadrosuna dahil oldu Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in başrollerinde yer aldığı 'Alp Arslan' dizisinin kadrosuna Ayşegül Ünsal da katıldı.
23.08.2021 Cadde
Gizem Karaca 'Alp Arslan' dizisiyle anlaştı
Gizem Karaca 'Alp Arslan' dizisiyle anlaştı Başarılı oyuncu Gizem Karaca, yeni sezonda rol alacağı diziyi seçti. Son olarak 'Baraj' dizisinde rol alan Gizem Karaca, TRT 1’de yayınlanacak olan dönem dizisi Alp Arslan’da rol alacak.
14.08.2021 Cadde
Ferit Kaya, 'Alparslan' dizisine dahil oldu
Ferit Kaya, 'Alparslan' dizisine dahil oldu Çukur dizisinde Murtaza olarak izlediğimiz Ferit Kaya da yeni dizisini buldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu transferi duyurdu.
12.08.2021 Cadde
Oyuncu Erdinç Gülener'e eski sevgiliye hakaretten para cezası
Oyuncu Erdinç Gülener'e eski sevgiliye hakaretten para cezası Oyuncu Erdinç Gülener (49), eski sevgilisi sunucu Eda Pera Küçük'e (30) hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada bin 120 lira adli para cezasına çarptırıldı. Sanığın bir daha suç işlemeyeceğine dair olumlu kanaat oluştuğunu belirten mahkeme, sanığın sabıkasız olmasını da dikkate alarak cezayı erteledi.
28.06.2021 Cadde
Deniz Uğur-Erdinç Gülener'in Bodrum keyfi
Deniz Uğur-Erdinç Gülener'in Bodrum keyfi Erdinç Gülener ile Deniz Uğur, 2017 yılında yayınlanan 'Bir Deli Sevda' dizisinde karı-kocayı rolüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta dünyaevine giren oyuncu çift, balayı için Bodrum'u tercih etti.
23.06.2021 Cadde
Deniz Uğur-Erdinç Gülener çifti balayında
Deniz Uğur-Erdinç Gülener çifti balayında Meslektaşı Erdinç Gülener’le geçtiğimiz hafta hayatını birleştiren oyuncu Deniz Uğur, balayına çıktı. Önceki gün Bodrum Torba'daki bir otelin iskelesinde objektiflere yansıdı. Güzel havanın tadını çıkaran taze evli çift, gün boyu baş başa sohbet etti.
22.06.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (22 Haziran 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (22 Haziran 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
22.06.2021 Magazin
Aşıklar balayında
Aşıklar balayında Deniz Uğur ile Erdinç Gülener, geçtiğimiz hafta Gökçeada’da evlendikten sonra balayına çıktı.
22.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erdinç Gülener ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.