PSV'nin yükselişi sürüyor
PSV'nin yükselişi sürüyor Hollanda Eredivisie'nin 29. haftasında çıkışını sürdüren PSV Eindhoven sahasında lig sonuncusu Roda'yı 3-1 mağlup etti. Jürgen Locadia, Vryan Ruiz ve Jeffrey Bruma'nın golleri galibiyeti getirdi.
23.03.2014 Futbol
Vitesse ağır yaralı!
Vitesse ağır yaralı! Hollanda Eredivisie'nin 29. haftasında zirve mücadelesi veren Vitesse deplasmanda konuk olduğu Groningen'e 3-1 mağlup olarak çok önemli 3 puan yitirdi. Ev sahibi ekibe galibiyeti Richairo Zivkovic, Nick van der Velden ve Tjaronn Chery getirirken, Christian Atsu'nun tek  golü Vitesse'ye yetmedi.
23.03.2014 Futbol
Zwolle Avrupa Kupaları aşkına
Zwolle Avrupa Kupaları aşkına Hollanda Eredivisie'nin 28. haftasında PEC Zwolle sahasında konuk ettiği Go Ahead Eagles'ı Jesper Drost ve Guyon Fernandez'in golleri ile 2-0 mağlup etti.
17.03.2014 Futbol
Rezil eden hata!
Rezil eden hata! Vitesse kalecisi Piet Velthuizen, PSV Eindhoven maçının henüz başında yaptığı inanılmaz hata ile takımını yaktı. Geri pası sonrası topa vurmak isteyen kalecinin diğer ayağına çarpan topu değerlendiren Jürgen Locadia takımını öne geçiren isim oldu.
16.03.2014 Futbol
PSV'den inanılmaz seri; 7'de 7
PSV'den inanılmaz seri; 7'de 7 Hollanda Eredivisie'de haftanın en önemli maçında PSV Eindhoven deplasmanda Vitesse'yi 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Vitesse kalecisi Piet Velthuizen'in inanılmaz hatası sonrası Jürgen Locadia ile öne geçen PSV, Zakaria Labyad'ın golüne engel olamasa da, Memphis Depay ile zafere koştu.
16.03.2014 Futbol
Ajax'a evinde Cambuur sürprizi!
Ajax'a evinde Cambuur sürprizi! Hollanda Eredivisie'nin lideri Ajax sahasında konuk ettiği Cambuur ile 1-1 berabere kalarak önemli 2 puan kaybetti. Siem de Jong ve Martijn Barto'nun karşılıklı golleri skoru belirlerken Ajax ile Vitesse arasındaki olan puan farkı da 6'ya düştü.
10.03.2014 Futbol
Vitesse'in zirve inadı sürüyor
Vitesse'in zirve inadı sürüyor Hollanda Eredivisie'nin haftasında zirve yarışını sürdürmek isteyen Vitesse deplasmanda konuk olduğu NAC Breda'yı Zakaria Labyad ve Mike Havenaar'ın golleri ile 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek golü ise penaltıdan Jordy Buijs ile geldi.
9.03.2014 Futbol
PSV çıkışını tek golle sürdürdü
PSV çıkışını tek golle sürdürdü Hollanda Eredivisie'de kötü geçen ilk yarınını ardından son haftalarda toparlanan ve galibiyet serisi yakalayan PSV Eindhoven sahasında Utrecht'i Jürgen Locadia'nın golü ile 1-0 mağlup etti ve 3 puana uzanan taraf oldu.
9.03.2014 Futbol
PSV'den muhteşem geri dönüş!
PSV'den muhteşem geri dönüş! Hollanda Ligi 26. hafta maçında PSV Eindhoven deplasmanda konuk oladuğu Go Ahead Eagles'ı 2-0 geriden geldiği maçta 3-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın henüz 1. dakikasında Jarchinio Antonia ile öne geçen ev sahibi ekip 25'te Erik Falkenburg ile farkı ikiye çıkarsa da ikinci yarıda coşan PSV, Memphis Depay, Jürgen Locadia ve Bryan Ruiz ile 3 gol buldu ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.
2.03.2014 Futbol
Vitesse sahasında aslan kesildi!
Vitesse sahasında aslan kesildi! Hollanda Eredivisie'nin 26. haftasında Vitesse sahasında konuk ettiği Roda'yı Mike Havenaar(2) ve Marko Vejinovic'in golleri ile 3-0 galibiyete uzandı.
2.03.2014 Futbol
Twente zirveye ortak oldu!
Twente zirveye ortak oldu! Hollanda Eredivisiea'nni 24. haftasında zirve yarışı veren iki ekip Twente ile Vitesse arasındaki maçta galip 2-0'lık sonuçla ev sahibi ekip oldu. Vitesse'nin kötü gidişi sürerken, ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Luc Castaignos ve Dusan Tadic'ten geldi.
16.02.2014 Futbol
PSV golcüleri ile galibiyete!
PSV golcüleri ile galibiyete! Hollanda Eredivisie'nin 24. haftasının açılış maçında kötü gidişin ardından toparlanmaya başlayan PSV Eindhoven sahasında Heracles'i konuk etti. Memphis Depay ile öne geçen PSV, Bryan Linssen'in golüne engel olamasa da golcüsü Bryan Ruiz ile 3 puana uzanmasını bildi.
15.02.2014 Futbol
Ajax fırsat tepti
Ajax fırsat tepti Hollanda Eredivisie'nin 23. haftasından Ajax sahasında konuk ettiği Zwolle ile 1-1 berabere kaldı. En yakın takipçisi Twente ve Vitesse'nin de puan kaybettiği haftada Ajax 1 puanla yetindi. Maçtaki karşılıklı goller Davy Klaassen ve Guyon Fernandez ile geldi.
10.02.2014 Futbol
Twente'ye PSV engeli!
Twente'ye PSV engeli! Hollanda Eredivisie'nin 23. haftasında lider Ajax'ın takipçisi Twente deplasmanda PSV Eindhoven'e 3-2 mağlup old. Santiago Arias ve Jürgen Locadia'nın golleri ile 2-0 geriye düşen Twente Quincy Promes ile skoru 2-1'e getirdi. İkinci yarıda ise Jetro Willems'e cevap Kyle Ebecilio'dan gelse de bu gol Twente'ye yetmedi.
9.02.2014 Futbol