Eren Güngör

Eren Güngör

Türk Futbolcudur. 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere Karabükspor'la sözleşme imzalamıştır.   Futbolculuk kariyeri Kulüp takımları kariyeri Eren Güngör, futbol kariyerine Çamdibigücü futbol takımında başlamıştır. 4 sezon bu kulüpte futbol oynamış ve Altay altyapısına transfer olmuştur. Altay da 2 sezon oynadıktan sonra profesyonel sözleşme imzalamıştır. Bu dönemde Milli Takım forması giymeye başlamıştır. Altay ile Bank Asya 1.Lig'de forma giymiştir. Başarılı performansı ile dikkat çekmiştir.Uzun süredir kendisini takip eden Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın istegi ile Kayserispor'a transfer olmuştur.Kayserispor ile 31.05.2012 tarihine kadar sözleşmesi bulunmaktadır.2009-2010 sezonunun başında geçirdiği sakatlık ve devamındaki yanlış tedaviler nedeniyle sezon boyu forma giyememiştir. 15 Ağustos 2013'de Kayserispor'la yollarını ayırmıştır.   Millî takım kariyeri 26 kez milli takımlara çağrılan Eren Güngör, 2 kez Türkiye U-17, 3 kez Türkiye U-18, 3 kez Türkiye U-19, 10 kez Türkiye U-21 ve 3 kez de Türkiye A forması olmak üzere toplam 21 kez milli formayı giymiştır ve müsabakalarda 2 gol kaydetmiştir. Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı ile Fransa'da düzenlenen Toulon Turnuvası'nda mücadele etmiştir. Türkiye A Milli Takımı ile ilk maçına 19.11.2008 tarihinde Avusturya ile oynanan özel maçta çıkmıştır.

Eren Güngör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 533 eren güngör haberi bulunmuştur.
İstanbul'da hareketli anlar! Korkuyla sokağa fırladılar
İstanbul'da hareketli anlar! Korkuyla sokağa fırladılar Gaziosmanpaşa'da şüpheli 2 kişi motosiklet dükkanını ateşe verirken, sokakta silah sesleri yükseldi. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, binada yaşayanlar korku ile kendini sokağa attı. Alev alev yanan dükkan itfaiye tarafından söndürüldü. Çevre sakinlerinin yaşadığı panik ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.
8.08.2022 Haberler
İstanbul'da hareketli anlar! Korkuyla sokağa fırladılar
İstanbul'da hareketli anlar! Korkuyla sokağa fırladılar Gaziosmanpaşa'da şüpheli 2 kişi motosiklet dükkanını ateşe verirken, sokakta silah sesleri yükseldi. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, binada yaşayanlar korku ile kendini sokağa attı. Alev alev yanan dükkan itfaiye tarafından söndürüldü. Çevre sakinlerinin yaşadığı panik ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.
8.08.2022 Gündem
Şehit annesi kendisine hakaret eden şoförü bağışladı
Şehit annesi kendisine hakaret eden şoförü bağışladı Adana’da halk otobüsüne binerken ücretsiz kart bastığı için sürücü tarafından hakarete uğrayan ve 2.5 lira para istenen şehit annesi Zübeyde Tura, evine gelip elini öpen yaptıklarından pişman olduğu söyleyen otobüs şoförünü affetti. Adana’da 13 Şubat’ta şehit annesi Zübeyde Tura’nın ücretsiz kart göstermesine karşı çıkarak 2.5 liralık ücreti almak için ısrar eden özel halk otobüsü şoförü gözaltına alınmıştı. Kamuoyunun tepkisin çeken olayın ardından yetkililer devreye girerek olayla ilgili soruşturma başlatmış ve şoför Eren Güngör’ün bağlı bulunduğu kolluk birimine her gün saat 12.33’te giderek, “Bastığın yerleri ‘toprak!’ diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatana. Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır atanı; Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı” dizelerinin yer adlığı İstiklal Marşı’nın 6.kıtasınında yazılı bulunduğu tablo önünde olacak şekilde imza atması şartı getirilmişti. Özel halk otobüsü şoförü Eren Güngör, Zübeyde Tura’nın evine eşiyle ve çocuğuyla gidip elini öperek affetmesini istedi. Zübeyde Tura’da, Güngör'ün pişmanlığını görünce affetti. Güngör’ün elini öpüp kendisinden af dilediğini söyleyen Tura,” Geldi elimi öptü özür diledi, bende affettim. Çocuğuyla hanımıyla gelince onları gördüm üzüldüm, bende affettim. Pişmanlık duydu özür diledi, pişman oluyorum annecim elini öpüyorum dedi. Bende affediyorum diye karşılık verdim. Pişman olduğunu gördüğüm için onu affettiğimi söyledim. Bir daha kendine dikkat etsin ağzına mukayyet olmasını ve bu olayların yaşanmamasını ve ikimizin de rencide olduğunu söyledim” dedi Tura son olarak şunları aktardı,” Her hafta gelip elimi öpmek istedi ancak ben kabul etmedim. Özür diliyorsun ben seni affediyorum zaten dedim. Böylesi insanları Allah affetsin” ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
Türkiye onu konuşmuştu! Kararını verdi
Türkiye onu konuşmuştu! Kararını verdi Adana'da 13 Şubat'ta şehit annesi Zübeyde Tura’nın ücretsiz kart göstermesine karşı çıkarak Tura’nın şehit annesi olduğunu belirtmesine rağmen ısrarla 2,5 liralık ücreti isteyen özel halk otobüsü şoförü gözaltına alınmıştı.
4.04.2018 Gündem
Şehit annesine hakarete ders gibi tahliye kararı
Şehit annesine hakarete ders gibi tahliye kararı Adana’da şehit annesi Zübeyde Tura’ya (60) saygısız davranışının ardından tutuklanan otobüs şoförü Eren Güngör’e ders gibi bir tahliye kararı çıktı. 11 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Güngör, İstiklal Marşı’nın 6. kıtasının yazılı bulunduğu tablo önünde imza atması şartıyla tahliye edildi.
7.03.2018 Gündem
Adana'da şehit annesine hakaret eden şoför için "ders gibi" karar
Adana'da şehit annesine hakaret eden şoför için "ders gibi" karar Adana'da ücretsiz ulaşım kartını gösteren ve şehit annesi  olduğunu belirten Zübeyde Tura'dan 2,5 liralık ücreti isteyerek hakaret ettiği  gerekçesiyle tutuklanan özel halk otobüsü şoförü her gün kolluk birimine giderek,  İstiklal Marşı'nın 6. kıtasının yazılı bulunduğu tablo önünde olacak şekilde imza  atması şartlı adli kontrol kararıyla tahliye edildi.
7.03.2018 Gündem
Şehit annesine hakaret eden şoföre 11 yıl talebi
Şehit annesine hakaret eden şoföre 11 yıl talebi Adana’da ücretsiz ulaşım kartını gösteren ve şehit annesi olduğunu belirten Zübeyde Tura’ya hakaret eden özel halk otobüsü şoförü Eren Güngör hakkında 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
22.02.2018 Gündem
Şehit annesine hakaret etmişti! İstenen ceza belli oldu...
Şehit annesine hakaret etmişti! İstenen ceza belli oldu... Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, ücretsiz ulaşım kartı olmasına rağmen bindiği otobüste şoför Eren Güngör tarafından para istenip tepki gösterilen şehit annesi Zübeyde Tura’nın maruz kaldığı olayla ilgili soruşturmayı tamamladı. Başsavcılık, otobüs şoförü hakkında ‘Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik’ ‘Halkın Bir Kesimini Alenen Aşağılama’ ve  ‘Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma’ suçlarından toplam 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı.
22.02.2018 Gündem
O şehit annesi : 2.5 lira için beni azarladılar
O şehit annesi : 2.5 lira için beni azarladılar Adana'da ücretsiz ulaşım kartı olmasına rağmen otobüs şoförü tarafından para istenip, tepki gösterilen şehit annesinin, Bingöl- Elazığ Karayolu'nda 24 Mayıs 1993 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen silahsız 33 askerden biri olan Mehmet Tura'nın annesi Zübeyde Tura olduğu belirlendi. Zübeyde Tura, "2.5 lira için beni azarladılar, bana sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
13.02.2018 Gündem
O şehit annesi : 2.5 lira için beni azarladılar
O şehit annesi : 2.5 lira için beni azarladılar Adana'da ücretsiz ulaşım kartı olmasına rağmen otobüs şoförü tarafından para istenip, tepki gösterilen şehit annesinin, Bingöl- Elazığ Karayolu'nda 24 Mayıs 1993 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen silahsız 33 askerden biri olan Mehmet Tura'nın annesi Zübeyde Tura olduğu belirlendi. Zübeyde Tura, "2.5 lira için beni azarladılar, bana sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
13.02.2018 Gündem
Şehit annesine büyük saygısızlık
Şehit annesine büyük saygısızlık Adana’da ücretsiz kartıyla otobüse binmek isteyen şehit annesine, otobüs şoförü 2,5 lirayı almak için diretti. Şoför parayı alamayınca şehit annesine hakaret etti. Olay, kent merkezinde yolcu otobüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen şehit annesi, ücretsiz kartıyla halk otobüsüne bindi. Otobüs şoförü Eren Güngör şehit annesinin ücretsiz kartla otobüse bindirmek istemedi ve 2,5 lira otobüsü ücretini istedi. Ancak şehit annesi ücreti vermedi. Daha sonra Güngör şehit annesine hakaret etmeye başladı. Şehit annesi, “ Sen askerliğini yaptın mı, biz bu vatana şehit verdik” demesi üzerine şoför Güngör ”Vermiş olabilirsin, bu otobüs mazot yakıyor, devletin Allah belasını versin” dedi. Otobüs de bulunan güvenlik kamerası görüntüsü sosyal medyada hızla yayılınca büyük tepki topladı. Bunun üzerine Adana Valiliğinin talimatı üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce bahse konu görüntü incelendiğinde, araç şoförünün Şehit Aileleri ve Devleti alenen aşağıladığı için araç sürücüsü Eren Güngör, Adana Cumhuriyet Başsavcılığından talimat alınarak, adli işlem yapılmak üzere gözaltına alındı. Öte yandan, Eren Güngör’ün kullandığı halk otobüsünde trafik denetleme şube müdürlüğünce eksiklikleri tespit edilerek, karayolları trafik kanuna istinaden idari para cezası uygulanırken, zabıta ekiplerince şahsın kıyafet eksikliği ve yolcuya kötü davranmaktan idari işlem başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Kayserispor'a kaptan dayanmıyor!
Kayserispor'a kaptan dayanmıyor! Biseswar ve Simic ile yolların ayrılmasıyla Kayserispor’da ‘kaptanlar gider’ olgusu yine gerçeğe döndü. Son 12 yılda 15 kaptan takımdan ayrıldı.
30.06.2020 Kayserispor
4 Büyükler Salon Turnuvası'nda Ahmet Dursun Ali Güneş böyle kavga etti - İzle
4 Büyükler Salon Turnuvası'nda Ahmet Dursun Ali Güneş böyle kavga etti - İzle 4 Büyükler Salon Turnuvası başladığı andan itibaren izlecilerden büyük ilgi gördü. 4 Büyükler Salon Turnuvası'nda Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kadroları oyuncuların bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Peki 4 Büyükler Salon Turnuvası'nın diğer maçları ne zaman oynanacak? İşte Acun Ilıcalı'nın düzenlediği TV 8'de yayınlanan salon turnuvasının detayları..
5.01.2016 Futbol
Çok özel açılış!
Çok özel açılış! Zihinsel engelli bireyleri toplumsal hayata katmayı amaçlayan Özel Olimpiyatlar, ABD’nin Los Angeles şehrindeki açılış töreniyle başladı.
1.07.2020 Diğer
Malatya yenildi stat karıştı!
Malatya yenildi stat karıştı! Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdman Yurdu, kendi sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
27 milyon euro kayıp
27 milyon euro kayıp Süper Lig’in ilk yarısında 18 takımdan toplam 57 futbolcu; teknik adam tercihi, kadro dışı olmaları veya sakatlık yüzünden forma şansı bulamadı. Bu oyuncuların toplam değeri 27 milyon 650 bin euro olarak hesaplandı
1.07.2020 Beşiktaş
Kafkas'tan transfer açıklaması!
Kafkas'tan transfer açıklaması! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas,transfere dair açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor 3 oyuncuyla yollarını ayırdı!
Karabükspor 3 oyuncuyla yollarını ayırdı! Kardemir Karabükspor, Pedersen, Sebastien ve Eren Güngör ile yollarını ayırırken, Sivasspor'un oyuncusu Murat Akça'yı transfer etti.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Karabükspor, lideri gözüne kestirdi
Karabükspor, lideri gözüne kestirdi Kırmızı-mavili takım, yarın sahasında Fenerbahçe'yi yenerek 7 haftalık çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Karabükspor'da parola 3 puan
Karabükspor'da parola 3 puan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Akhisar Belediyespor ile deplesmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Karabükspor, Akhisar'a hazırlanıyor
Karabükspor, Akhisar'a hazırlanıyor Kırmızı-mavili takım, 9 eksikle Akhisar Belediyespor hazırlıklarına başladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Karabük, Rize hazırlıklarını tamamladı!
Karabük, Rize hazırlıklarını tamamladı! Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Eren Güngör Karabükspor'da!
Eren Güngör Karabükspor'da! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Kayserispor'dan defans oyuncusu Eren Güngör ile sözleşme imzaladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Eren Güngör'le yollar ayrıldı
Eren Güngör'le yollar ayrıldı Kayserispor, Eren Güngör'le olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
30.06.2020 Kayserispor
Alkışlı protesto
Alkışlı protesto Maçın ikinci yarısında iki takım futbolcuları arasında gerginlikler yaşandı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Eren Güngör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.