Ergenekon Davası

Ergenekon Davası

Son dakika Ergenekon davası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ergenekon davası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ergenekon davası haber sayfamızda...

Ergenekon Davası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.156 ergenekon davası haberi bulunmuştur.
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, gündemde yer alan konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Fenerbahçe
Emekli Orgeneral Saldıray Berk 76 yaşında hayatını kaybetti
Emekli Orgeneral Saldıray Berk 76 yaşında hayatını kaybetti Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.02.2024 Gündem
Son dakika...Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu
Son dakika...Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu Danıştay saldırısının faili avukat Alparslan Arslan, Maltepe Cezaevi'ndeki koğuşunda ölü bulundu.  Arslan'ın çöp poşetiyle kendisini asarak intihar ettiği belirtildi. Arslan'ın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemeler sonrası belirlenecek. 
17.02.2023 Gündem
‘MİT Müsteşarı olmak istiyordu’
‘MİT Müsteşarı olmak istiyordu’ Necip Hablemitoğlu cinayetine ilişkin iddianamede, tanık olarak ifade veren eski sağlık bakanı Halil Şıvgın’ın “Hablemitoğlu bana MİT Müsteşarı olacağını söyledi” dediği öne sürülüyor.
5.12.2022 Gündem
Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tehlikeli, böyle muhalefet olmaz
Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tehlikeli, böyle muhalefet olmaz Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretindeki Ukrayna-Rusya savaşıyla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. İnce, "Amerika’ya gidip, 'Ukrayna’dan yana olmalıyız’ demek; ‘Biz Amerika’dan yana olmalıyız’ demektir, Yunanistan'daki üslerden yana olmak demektir, güneyimizdeki YPG/PKK'dan yana olmak demektir. Bunu çok tehlikeli buluyoruz. Böyle muhalefet olmaz" dedi.
14.10.2022 Siyaset
‘Karamsar olmayın’
‘Karamsar olmayın’ İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinliklerine katılmak için 9 Eylül’de kente gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün sabah iş insanlarıyla buluştu.
11.09.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de iş insanlarıyla buluştu
Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de iş insanlarıyla buluştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında iş insanları ile bir araya geldi. İzmir'in 100'üncü yıl kutlamalarının görkemli gerçekleştiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Ben de sayın başkanımızla beraber oradaydım. Sadece İzmir'e değil bütün Türkiye'ye bu güzelliği yaşattığı için Büyükşehir Belediye Başkanı'na teşekkür ederim. Çok güzel bir çalışma, güzel bir emek" dedi.
10.09.2022 Siyaset
Necip Hablemitoğlu neden ve ne zaman öldürüldü? Necip Hablemitoğlu kimdir, kaç yaşındaydı?
Necip Hablemitoğlu neden ve ne zaman öldürüldü? Necip Hablemitoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Necip Hablemitoğlu kimdir sorusu Levent Göktaş'ın Bulgaristan'ın Svilengrad kentinde yakalanmasının ardından yeniden gündem oldu. Necip Hablemitoğlu suikastının zanlıları arasında yer alan Levent Göktaş'ın yakalanması ile Necip Hablemitoğlu kimdir neden öldürüldü gibi sorular yeniden gündeme geldi. İşte Necip Hablemitoğlu kimdir sorusunun yanıtı...
2.09.2022 Bilgi Rehberi
Son dakika haberi: CHP'den 3 vekil istifa etti
Son dakika haberi: CHP'den 3 vekil istifa etti Gelen bir son dakika haberine göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazarak, eleştirilerini dile getiren milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel, partiden istifa ettiklerini açıkladı.
29.01.2021 Siyaset
Son dakika... Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı
Son dakika... Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı Gelen son dakika haberine göre; Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Danıştay'a 2006'da saldırı düzenleyen Alparslan Aslan'a verilen "ağırlaştırılmış müebbet" ve 72 yıl hapis cezasını onadı.
25.11.2020 Gündem
Son dakika - İşte Aziz Yıldırım'ın mahkemede yaptığı konuşma
Son dakika - İşte Aziz Yıldırım'ın mahkemede yaptığı konuşma Yargıtay'ın 5'inci Ceza Dairesi'nin aldığı karar sonrasında şike yapmakla suçlandığı davada hakkında beraat kararı verilen Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 36 sanığın yargılandığı duruşmanın yeniden görüşülmesine başlandı.
16.07.2020 Fenerbahçe
Ali Koç: Fenerbahçe tertemiz bir tarihe sahiptir. Şike yapmamıştır, asla da yapmaz"
Ali Koç: Fenerbahçe tertemiz bir tarihe sahiptir. Şike yapmamıştır, asla da yapmaz" Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, müşteki sıfatıyla geldiği mahkemede verdiği ifadede, "Fenerbahçe tertemiz bir tarihe sahiptir. Şike yapmamıştır, asla da yapmaz"
3.07.2020 Fenerbahçe
Tahliye edilen savcıya tutuklama kararı
Tahliye edilen savcıya tutuklama kararı “FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan yargılandığı davada tahliye edilen eski Ergenekon davası savcılarından Mehmet Murat Dalkuş'un tahliyesine yapılan itiraz kabul edildi. Üst mahkeme Dalkuş’un yeniden tutuklanmasına karar verdi.
15.04.2020 Gündem
Son dakika! Ergenekon savcısının tahliyesine itiraz edildi
Son dakika! Ergenekon savcısının tahliyesine itiraz edildi Gelen bir son dakika haberine göre; “FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan yargılandığı davada tahliye edilen eski Ergenekon davası savcılarından Mehmet Murat Dalkuş'un tahliyesine itiraz edildi.
14.04.2020 Gündem
'Ergenekon' davası hakim ve savcılarının yargılandığı davada ara karar
'Ergenekon' davası hakim ve savcılarının yargılandığı davada ara karar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından "Ergenekon"a bakan 8 eski hakim ve savcının, "suç uydurmak ve görevi kötüye kullanmak" suçlarından yargılandığı duruşmada mahkeme heyeti ara karar verdi.
4.02.2020 Gündem
Zekeriya Öz hakkında yeni iddianame!
Zekeriya Öz hakkında yeni iddianame! Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, firari savcı Zekeriya Öz hakkında Taner Büber isimli tutuklu sanıktan Ergenekon Davası'nda emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve iş insanı Sami Hoştan'ın aleyhinde beyanda bulunmasını istemesiyle ile ilgili olarak "Görevi kötüye kullanma" ve "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından iddianame hazırladı.
21.01.2020 Gündem
Sadri Şener ve Mecnun Otyakmaz ifade verdi
Sadri Şener ve Mecnun Otyakmaz ifade verdi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle haklarında dava açılan 7'si tutuklu 107 sanığın yargılanmasına devam edildi.
1.07.2020 Süper Lig
Zindashti'nin kızının öldürülmesine ilişkin görülen davada gerekçeli karar açıklandı
Zindashti'nin kızının öldürülmesine ilişkin görülen davada gerekçeli karar açıklandı Büyükçekmece'de 2014 yılında Ergenekon Davası'nın gizli tanığı İranlı Naji Sharifi Zindashti'nin kızı Arzu Sharifi Zindashti (21) ve şoförü Devrim Öztunç'un (25) cip ile ışıklarda durdukları sırada çapraz ateşe tutularak öldürülmesine ilişkin biri tutuklu 10 sanığın yargılandığı davada gerekçeli karar açıklandı. Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nce yazılan gerekçeli kararda sanık Orhan Ünğan ve firari sanık İlhan Ünğan'ın olay sırasında, suç yerinde bulunduklarına dair delil bulunamadığı tespit edildi.
13.12.2019 Gündem
'Ergenekon' davasının gizli tanığı olan savcı Bayram Bozkurt'a FETÖ'den 15 yıl hapis
'Ergenekon' davasının gizli tanığı olan savcı Bayram Bozkurt'a FETÖ'den 15 yıl hapis Erzincan'daki "Ergenekon davası"nda gizli tanık olarak ifade veren eski cumhuriyet savcısı Bayram Bozkurt, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu", "yalancı tanıklık yaptığı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kıldığı" gerekçesiyle 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına mahkum edildi.
29.11.2019 Gündem
Zirve Yayınevi davasına bakan eski hakim Gürtekin'e hapis cezası
Zirve Yayınevi davasına bakan eski hakim Gürtekin'e hapis cezası Malatya'daki Zirve Yayınevi cinayetlerine ilişkin davada mahkeme heyeti başkanlığı yapan, daha sonra Yargıtay üyeliğine seçilen Eray Gürtekin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
18.11.2019 Gündem
Ergenekon davasına bakan eski hakim ve savcılar hakkındaki iddianame kabul edildi
Ergenekon davasına bakan eski hakim ve savcılar hakkındaki iddianame kabul edildi Ergenekon davası kapsamında avukat Levent Göktaş'ın bürosunda hukuka aykırı arama yapılmasına, tutuklanmasına ve 10 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verilmesine neden oldukları gerekçesiyle 8 eski savcı ve hakim hakkında hazırlanan iddianame kabul edilerek, son soruşturmanın açılmasına karar verildi. Aralarında firari eski savcı Zekeriya Öz'ün de bulunduğu eski savcı ve hakimler, Yargıtay'da yargılanacak.
15.11.2019 Gündem
Öldürülen Kudbedin Kaya davasında flaş gelişme
Öldürülen Kudbedin Kaya davasında flaş gelişme Bakırköy'de 2 yıl önce bir restorantta Avukat Kudbedin Kaya'nın (55) öldürülmesine ilişkin, aralarında Ergenekon Davası'nın gizli tanığı firari sanık İranlı Naji Sharifi Zindashti'nin de bulunduğu 11 sanığın yargılanmasına başlandı.
24.10.2019 Haberler
Öldürülen Kudbedin Kaya davasında flaş gelişme
Öldürülen Kudbedin Kaya davasında flaş gelişme Bakırköy'de 2 yıl önce bir restorantta Avukat Kudbedin Kaya'nın (55) öldürülmesine ilişkin, aralarında Ergenekon Davası'nın gizli tanığı firari sanık İranlı Naji Sharifi Zindashti'nin de bulunduğu 11 sanığın yargılanmasına başlandı.
24.10.2019 Gündem
Sami Haşıloğlu ve Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten
Sami Haşıloğlu ve Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından "Ergenekon" davasına bakan 8 eski hakim ve savcının, "suç uydurmak ve görevi kötüye kullanmak" suçlarından yargılandığı davada firari sanıklar eski hakim Sedat Sami Haşıloğlu ile eski savcı Mehmet Murat Dalkuş hakkında kırmızı bülten çıkarılması kararlaştırıldı.
8.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ergenekon Davası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.