Ergün Atalay

Ergün Atalay

Son dakika Ergün Atalay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ergün Atalay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ergün Atalay haber sayfamızda...

Ergün Atalay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 824 ergün atalay haberi bulunmuştur.
Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret etti
Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
7.03.2024 Gündem
Pevrul Kavlak için  Ankara’da cenaze töreni
Pevrul Kavlak için Ankara’da cenaze töreni Ankara’da önceki gün hayatını kaybeden Türkiye İşçi Sendikaları Konfederas-yonu (Türkiye İşçi Sendikaları) Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak (62) için sendika binası önünde cenaze töreni düzenlendi.
26.02.2024 Gündem
Ankara'da Pevrul Kavlak için tören
Ankara'da Pevrul Kavlak için tören Ankara'da dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak (62) için cenaze töreni düzenlendi.
25.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız
Murat Kurum: İşçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda bulunan Türk-İş 1. Bölge Şubesi’ni ziyaret etti. Kurum, "İşçimizle birlikte, işçimizin haklarını gözeten tarafta olacağız. Masanın iki tarafından da bakabileceğiz. Alacağımız tüm kararlarda Türk-İş’imiz, işçimiz, işverenimiz sürecin içinde olacak ama masanın bir tarafında biz de olacağız” dedi.
7.02.2024 Gündem
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taşeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor.
3.02.2024 Ekonomi
700 bin kamu işçisi eşit zam aldı: yüzde 32.5
700 bin kamu işçisi eşit zam aldı: yüzde 32.5 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu işçilerine yönelik imzalanan protokolle ilgili “Kamu işçilerimiz için eşitlik sağlamak adına; enflasyon ve ücret zammının toplamından oluşan oranın yüzde 32.57 olarak uygulanmasını içeren Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Ek Çerçeve Anlaşması Protokolü’nü imzaladık” dedi.
30.01.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan duyurdu! Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Ek Çerçeve Anlaşması Protokolü'nü imzaladık
Bakan Işıkhan duyurdu! Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Ek Çerçeve Anlaşması Protokolü'nü imzaladık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu işçileri için eşitlik sağlamak adına imzalanan protokole ilişkin detayları açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Kamu işçileri ek zam istiyor
Kamu işçileri ek zam istiyor Mayıstaki Kamu Toplu İş Sözleşmesi’nden bu yana ücret dengesizliği oluştuğunu savunan kamu işçileri ek zam talep ediyor. 700 bin kamu işçisinin talebini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay iletti.
19.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hastane ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hastane ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak'ı ve AK Parti Şanlıurfa eski milletvekili Halil Özcan'ı hastanede ziyaret etti.
28.12.2023 Gündem
Asgari ücretin işverene maliyeti belli oldu
Asgari ücretin işverene maliyeti belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, net asgari ücret miktarının 17 bin 2 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Buna göre asgari ücretin işverene maliyeti 23 bin 502 liraya yükseldi.
28.12.2023 Ekonomi
2024 asgari ücret zammı belli oldu! Bakan Işıkhan son dakika açıkladı
2024 asgari ücret zammı belli oldu! Bakan Işıkhan son dakika açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret zammıyla ilgili AK Parti Genel Merkezi'nde işçi ve işverenle yapmış olduğu görüşme sona erdi. Toplantının ardından Vedat Işıkhan 2024 yılı asgari ücret miktarını açıkladı.
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret belli oldu
Asgari ücret belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin 17 bin 2 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
28.12.2023 Uzmanpara
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı...
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı... 2024 yılında asgari ücret net 17.002 TL olarak uygulanacak. Bakan Işıkhan, “Bu rakamla net asgari ücrete önceki döneme kıyasla yüzde 49, önceki yıla göre de kümülatif olarak yüzde 100 artış yapıldı” dedi.
28.12.2023 Ekonomi
Son dakika: Asgari ücret belli oldu! İşte 2024'te milyonların alacağı yeni maaş...
Son dakika: Asgari ücret belli oldu! İşte 2024'te milyonların alacağı yeni maaş... 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücret belli oldu. Net asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Buna göre asgari ücrete yüzde 49 oranında zam yapılmış oldu.
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Uzman isimlerden ilk değerlendirme
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Uzman isimlerden ilk değerlendirme Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret ne kadar olacak? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan ilk açıklama
Asgari ücret ne kadar olacak? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan ilk açıklama TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay asgari ücret görüşmelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
27.12.2023 Haberler
2024 asgari ücret zammı belli oluyor! Erdoğan'la görüşme öncesi Türk-İş'ten açıklama
2024 asgari ücret zammı belli oluyor! Erdoğan'la görüşme öncesi Türk-İş'ten açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını konuşmak üzere işçi, işveren ve hükümet temsilcilerini davet etti. Söz konusu toplantının şu dakikalarda yapılması bekleniyor. Çalışma Bakanı Işıkhan Türk-İŞ Genel Merkezinde, Türk- İŞ Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Bakan Işıkhan, "Asgari ücrete dair istişareler devam ediyor. Netleşince duyuracağız." dedi.
27.12.2023 Haberler
Asgari ücret ne kadar olacak? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan ilk açıklama
Asgari ücret ne kadar olacak? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan ilk açıklama TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay asgari ücret görüşmelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
27.12.2023 Ekonomi
İş dünyasından asgari ücret önerisi! Bölgesel asgari ücret mümkün mü?
İş dünyasından asgari ücret önerisi! Bölgesel asgari ücret mümkün mü? Asgari ücrete zam pazarlığında sona gelindi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu üçüncü kez toplanacak ve 2024 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek. Zam pazarlığı öncesi ise iş dünyasından asgari ücret önerisi geldi. Peki asgari ücrette en güçlü beklenti ne? Bölgesel asgari ücret uygulanabilir mi? İşte detaylar...
25.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrette zam pazarlığı sürüyor: İşte kulislerde konuşulan asgari ücret!
Asgari ücrette zam pazarlığı sürüyor: İşte kulislerde konuşulan asgari ücret! Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024'te geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantısını tamamladı. 2024 yılından geçerli olmak üzere belirlenecek olan asgari ücret ne kadar olacak? İşte kulislerde konuşulan asgari ücret. SGK Uzmanı Özgür Kaya, "En az bu rakamı bekliyorum." dedi.
19.12.2023 Haberler
Asgari ücrette zam pazarlığı sürüyor: İşte kulislerde konuşulan asgari ücret!
Asgari ücrette zam pazarlığı sürüyor: İşte kulislerde konuşulan asgari ücret! Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024'te geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantısını tamamladı. 2024 yılından geçerli olmak üzere belirlenecek olan asgari ücret ne kadar olacak? İşte kulislerde konuşulan asgari ücret. SGK Uzmanı Özgür Kaya, beklediği rakamı açıkladı.
19.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrete refah payı verilecek mi? Üç farklı zam formülü masada
Asgari ücrete refah payı verilecek mi? Üç farklı zam formülü masada Asgari ücrette zam pazarlığı pazartesi günü başladı. İkinci görüşme ise 18 Aralık’ta yapılacak. İkinci görüşmede bir rakam ortaya çıkar mı? İşçi ve işverenler hangi rakam üzerinden pazarlık yapacak?
13.12.2023 Ekonomi
Gözler zam pazarlığına çevrildi: İşte asgari ücreti belirleyecek 3 madde!
Gözler zam pazarlığına çevrildi: İşte asgari ücreti belirleyecek 3 madde! Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücret çalışmalarında... Pazartesi günü Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını yapacak. Peki ilk toplantıdan bir rakam çıkar mı?
8.12.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan’dan Ergün Atalay’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
Bakan Işıkhan’dan Ergün Atalay’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜRK-İŞ Konfederasyonu’nun 24'üncü Olağan Genel Kurulu’nda yeniden genel başkan seçilen Ergün Atalay’ı ziyaret etti.
5.12.2023 Ekonomi
Ergün Atalay yeniden TÜRK-İŞ Genel Başkanlığı'na seçildi
Ergün Atalay yeniden TÜRK-İŞ Genel Başkanlığı'na seçildi Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) 24. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Genel Başkan Ergün Atalay, yeniden genel başkan seçildi.
2.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ergün Atalay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.