Mayıs meyveleri ve faydaları neler?
Mayıs meyveleri ve faydaları neler? Mayıs ayı meyveler için şenlenme vakti diyebiliriz çünkü kış meyveleri bitmiş ve manavlarda çok az meyve kalmıştır.
21.05.2021 Doğa ve Çocuk
Erik ve faydaları
Erik ve faydaları Tamam portakal ve elmayı çok seviyoruz. Tüm kış boyunca da bol bol yedik ama artık havalar da ısınmaya başladıysa erik mevsimi geldi demektir.
12.05.2021 Doğa ve Çocuk
Yeşil erik yemeniz için 11 neden
Yeşil erik yemeniz için 11 neden Yazın en lezzetli habercisi yeşil erik artık sofralarda hızla yerini almaya başladı. Kişiye özel dengeli ve yeterli bir beslenme programına erik ekleyerek kilo verme sürecinizi hızlandırabilir ve sindirim sisteminizi destekleyebilirsiniz. Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Aslıhan Altuntaş, eriğin faydaları hakkında bilgi verdi.
Eriğin faydaları nelerdir?
Eriğin faydaları nelerdir? Eriğin faydaları nelerdir sorusu yaz aylarının gelmesi ile birlikte daha sık duyulmaya başlandı. Çok lezzetli ve sulu bir meyve olan eriğin faydaları ise saymakla bitmiyor. İçerdiği besin değerleri ile güçlü bir etki yaratan eriğin faydaları nelerdir merak ediyorsanız sizler için hazırladığımız yazıya göz atmadan geçmeyin. İşte lezzetiyle damaklarda özel bir tat bırakan eriğin faydaları…
24.04.2018 Genel Sağlık
Eriği tuzla yiyenler dikkat!
Eriği tuzla yiyenler dikkat! B vitamini içeren erik, kalp, böbrek ve karaciğer hastalıklarına karşı koruyucudur.
Eriğin faydaları
Eriğin faydaları Pazarlarda marketlerde her daim karşımıza çıkan sulu eriklerin tadı kadar sağlığa yararları da önemlidir. İşte eriğin faydaları…