Erik Dalı

Erik Dalı

Son dakika erik dalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erik dalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erik dalı haber sayfamızda...

Erik Dalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 126 erik dalı haberi bulunmuştur.
Galatasaray'a bir dünya yıldızı bir golcü daha! 6 aylık kiralanacak
Galatasaray'a bir dünya yıldızı bir golcü daha! 6 aylık kiralanacak Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesinde ortaya sürpriz isim atıldı. Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk yolunda hasar almamak için hücum hattına takviye yapmaya kararlı. Birçok isimle ilgilenen Galatasaray Mauro Icardi'nin yokluğunda hücum hattını güvende tutmak istiyor.
9.01.2024 Galatasaray
Real Madrid efsanesi Marcelo, Arda Güler ile buluştu! Büyük övgü
Real Madrid efsanesi Marcelo, Arda Güler ile buluştu! Büyük övgü Efsane sol bek Marcelo 15 yıl formasını terlettiği Real Madrid'e ziyarette bulundu. Antrenmanda Arda Güler'in yanına gelen Marcelo, milli yıldızımız ile sohbet etti. Marcelo'nun Arda Güler yorumu dikkatlerden kaçmadı.
9.01.2024 İspanya La Liga
Galatasaray Fernando Muslera'nın alternatifini İtalya'da buldu! Ayrılma ihtimali yüksek
Galatasaray Fernando Muslera'nın alternatifini İtalya'da buldu! Ayrılma ihtimali yüksek Süper Lig'de ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray gelecek sezon için şimdiden düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın alternatifini belirledi.
9.01.2024 Galatasaray
Ebrar Karakurt paylaştı: Bugün 40 kere Erik Dalı oynadık
Ebrar Karakurt paylaştı: Bugün 40 kere Erik Dalı oynadık Filenin Sultanları ile muhteşem bir yaza geçiren milli voleybolcu Ebrar Karakurt, yüksek performansına Rusya'da devam etti. Kısa sürede kendini sevdiren Ebrar'a Rus taraftarlardan Erik Dalı sürprizi geldi.
9.01.2024 Voleybol
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Rusya'da buz kesti! -25 derecede video çekti
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Rusya'da buz kesti! -25 derecede video çekti Kariyerine Rusya'nın Kaliningrad takımında devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, karşılaştığı -25 derece soğuğu takipçileriyle paylaştı.
4.01.2024 Voleybol
VakıfBank'ın bileği bükülmüyor! Gabi ve Zehra Güneş rüzgarı
VakıfBank'ın bileği bükülmüyor! Gabi ve Zehra Güneş rüzgarı Sultanlar Ligi'nde VakıfBank yoluna kayıpsız devam ediyor. Sarı-siyahlı ekipte Gabi en skorer isim olurken mücadelede Zehra Güneş ön plana çıktı.
31.10.2023 Voleybol
Tianjin başantrenörü Wang, Vargas'ın eksiğini açıkladı! Türk takımına rakip olacak
Tianjin başantrenörü Wang, Vargas'ın eksiğini açıkladı! Türk takımına rakip olacak Fenerbahçe Opet'te sezonu tamamlayan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile sezonu açacak. Vargas'ın hocası, yıldız ismin eksik olduğunu yönleri açıkladı. Öte yandan Vargas, Türk ekipleriyle karşılaşacak.
31.10.2023 Voleybol
Kulüp efsanelerinden Abdullah Avcı'ya destek: Kefil oldum
Kulüp efsanelerinden Abdullah Avcı'ya destek: Kefil oldum Trabzon'da camianın önde gelen isimlerinden Ali Kemal Denizci ve Turgay Semercioğlu, teknik direktör Abdullah Avcı'ya destek verdi.
31.10.2023 Trabzonspor
Yılmaz Vural takımıyla ilk sınavına Türkiye Kupası'nda çıkıyor!
Yılmaz Vural takımıyla ilk sınavına Türkiye Kupası'nda çıkıyor! Yılmaz Vural'ın başına geçtiği Menemen Futbol Kulübü, Türkiye Kupası'nda Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
31.10.2023 Türkiye Kupası
Rusya Kupası'nda Türk derbisi! Ebrar Karakurt'tan Erik Dalı şov
Rusya Kupası'nda Türk derbisi! Ebrar Karakurt'tan Erik Dalı şov Rusya Voleybol Ligi'nde Türk derbisi yaşandı. Ebrar Karakurt'un takımı Lokomotiv Kaliningrad ile Ceyda Aktaş'ın takımı Minsk karşı karşıya geldi. Salonda Ebrar için Erik Dalı sürprizi yapıldı.
31.10.2023 Voleybol
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100. yılına voleybol damgası! Filenin Sultanları gururlandırdı
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100. yılına voleybol damgası! Filenin Sultanları gururlandırdı Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun 100. yılını kutluyor. Cumhuriyet'in 100. yılında Türk sporuna A Milli Kadın Voleybol Takımımız damga vurdu. Filenin Sultanları 2 uluslararası turnuvada zafere ulaşırken Tokyo'da düzenlenen Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri'nde de tarih yazdı.
29.10.2023 Voleybol
ÖZEL | Filenin Sultanları'nın yıldızı Aslı Kalaç itiraf etti! 'Kalp doktoruna gitmeyi düşündüm'
ÖZEL | Filenin Sultanları'nın yıldızı Aslı Kalaç itiraf etti! 'Kalp doktoruna gitmeyi düşündüm' A Milli Kadın Takımı’nın başarılarının voleybola yönelimi arttırdığı gibi, lige olan ilgiyi de yükselteceğini belirten Aslı Kalaç, “Artık insanlar trafikte bile arabada tanıyorlar bizleri, eskiden böyle bir durum yoktu” dedi.
8.10.2023 Voleybol
ÖZEL | Zehra Güneş: Ebrar ne yapsa yeridir | Guidetti'den Egonu'ya açık kapı
ÖZEL | Zehra Güneş: Ebrar ne yapsa yeridir | Guidetti'den Egonu'ya açık kapı Geçen sezonu CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile tamamlayan VakıfBank sezonu açtı. Yen, transferleriyle dikkat çeken VakıfBank'ta başantrenör Guidetti, Zehra Güneş, Ayça Aykaç, Alexia Carutasu, Cansu Özbay ve Zeynep Sude Demirel, Skorer'in sorularını yanıtladı.
6.10.2023 Voleybol
Büyük aşk Bangkok'da başladı, Bilecik'te evlendiler
Büyük aşk Bangkok'da başladı, Bilecik'te evlendiler Bilecik'ten tatile Bangkok'a giden Cemil Can Bozkurt, orada aşık olduğu kadına Türkiye'de telli duvaklı düğün yaptı.
2.10.2023 Gündem
Geline kilolarca altın, damada binlerce lira! İlçenin en yoğun misafirli düğünü 2 gün sürdü
Geline kilolarca altın, damada binlerce lira! İlçenin en yoğun misafirli düğünü 2 gün sürdü Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Pinyanişi aşiretinin düğününde damat paraya gelin altınla kaplandı. Binlerce kişinin katıldığı düğün 2 gün sürerken son dönemlerin en yoğun katılımlı düğününe ev sahipliği yaptı.
18.09.2023 Gündem
Önce şaşırdılar sonra kabul ettiler! İki kız kardeşin en özel günü
Önce şaşırdılar sonra kabul ettiler! İki kız kardeşin en özel günü Bursa’da yaşayan Kübra (28) ve Tuğba Karayaka (27) kardeşler, 10 gün arayla evlilik kararı aldı.
18.09.2023 Gündem
'Aramızda özel bir misafirimiz var' deyip anons ettiler! Nişanda davetlilere büyük sürpriz
'Aramızda özel bir misafirimiz var' deyip anons ettiler! Nişanda davetlilere büyük sürpriz Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünya evine girmenin ilk adımı olan nişan merasiminde Yusuf Ziya Kıhrı'ya Malatya'da görev yapan asker kardeşi Komando Er Enes Kıhrı sürpriz yaptı.
18.09.2023 Gündem
Yer: Denizli! Kel olan ve saçı dökülenler bu mağaraya akın ediyor
Yer: Denizli! Kel olan ve saçı dökülenler bu mağaraya akın ediyor Denizli'de bir dönem televizyon programlarına da konu olan Keloğlan Mağarası’na yurt içi ve yurt dışından akın akın turist geliyor. Mağara içindeki atmosferin kelliğe ve saç dökülmelerine iyi geldiği rivayeti ise mağaraya olan ilgiyi arttırıyor.
17.09.2023 Gündem
Mersin'e Tanzanyalı damat! Kesik çayır, erik dalı derken halay başı oldu
Mersin'e Tanzanyalı damat! Kesik çayır, erik dalı derken halay başı oldu Ankara'da diyetisyenlik yapan Mersinli genç kız, okuduğu üniversitede gönlünü kaptırdığı Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'dan eğitim için Türkiye'ye gelen Omary ile dünya evine girdi.
18.09.2023 Gündem
Mersin'e Tanzanyalı damat
Mersin'e Tanzanyalı damat Ankara'da diyetisyenlik yapan Mersinli genç kız, okuduğu üniversitede gönlünü kaptırdığı Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'dan eğitim için Türkiye'ye gelen Omary ile dünya evine girdi. Çiftin Mersin'deki düğünleri renkli görüntülere sahne oldu.
17.09.2023 Haberler
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Filenin Sultanları'nı hedef aldı! 'Boskovic, Vargas'tan daha iyi'
Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Filenin Sultanları'nı hedef aldı! 'Boskovic, Vargas'tan daha iyi' Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Avrupa şampiyonası finalinde Türkiye'ye yenilen Sırbistan Milli Takımı'nı kabul etti. Vucic açıklamalarında Filenin Sultanları'nı ve Santarelli'yi hedef aldı.
6.09.2023 Voleybol
Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi!
Novak Djokovic'ten Hande Baladın hamlesi! Filenin Sultanları aldığı üst üste başarılar ile adından söz ettirirken ünlü tenisçi Novak Djokovic'in Hande Baladın hamlesi dikkat çekti.
5.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas canlı yayını bastı!
Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas canlı yayını bastı! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas'ın takım arkadaşlarına yaptığı şaka canlı yayına damga vurdu.
5.09.2023 Voleybol
Şampiyonluk coşkusu! Filenin Sultanları doyasıya kutladı
Şampiyonluk coşkusu! Filenin Sultanları doyasıya kutladı VNL zaferinin ardından Avrupa Şampiyonası'nda da şampiyonluğa ulaşan ve tarih yazan Filenin Sultanları, İstanbul'da düzenlenen organizayonla şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. İşte detaylar...
5.09.2023 Voleybol
Serkan Kaya rüzgarı Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'ni sardı!
Serkan Kaya rüzgarı Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'ni sardı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde, geçtiğimiz gece sahne bir kez daha arabeskin güçlü sesi Serkan Kaya’nın oldu. Binlerce kişinin akın ettiği ve her anın dolu dolu geçtiği konserde adeta arabesk rüzgarı esti.
25.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erik Dalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.