Trabzonspor'dan bir transfer daha! Savunmaya sürpriz isim
Trabzonspor'dan bir transfer daha! Savunmaya sürpriz isim Trabzonspor'da kurmaylar, Abdullah Avcı'nın transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililerde savunma hattına düşünülen isimler arasında sürpriz bir oyuncu da dahil edildi. Trabzonspor'un 30 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığı öne sürüldü. İşte transfer haberinin detayları...
18.07.2022 Trabzonspor
Son dakika - Aslan'a 1.85'lik stoper! Erik Sviatchenko için karar Fatih Terim'de
Son dakika - Aslan'a 1.85'lik stoper! Erik Sviatchenko için karar Fatih Terim'de Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Midtjylland'ın kaptanı stoper Erik Sviatchenko geldi. 2 milyon Euro bonservis bedeli ve 1.5 milyon Euro yıllık maaş üzerinden 3 senelik sözleşmeye hazır olan 29 yaşındaki savunmacı hakkındaki son kararı teknik patron Fatih Terim verecek.
5.08.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Danimarka basını ilgiyi duyurdu
Son dakika haberi: Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Danimarka basını ilgiyi duyurdu Süper Lig devlerinden Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Danimarka basınında yer alan haberlere göre sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti. Kulübüyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli isim aynı zamanda takım kaptanlığı yapıyor.
3.08.2021 Galatasaray
Transfer haberleri | Trabzonspor'dan stoper harekatı!
Transfer haberleri | Trabzonspor'dan stoper harekatı! Sörloth’un yerine Afobe’yi alan, orta sahayı Baker ile güçlendiren Trabzonspor’da şimdi gündem savunma oyuncusu transferi...Bordo-Mavililer, iki stoper birden alacak. Listenin başındaki isim Erik Sviatchenko. Diğer adaylar Vitor Hugo, Osorio ve Ngadjui için de temaslar sürüyor.
20.09.2020 Trabzonspor
Beşiktaş'tan Sviatchenko’ya 1.5 milyon euroluk teklif
Beşiktaş'tan Sviatchenko’ya 1.5 milyon euroluk teklif Devre arasında Domagoj Vida'yı yüksek bir bonservis bedeli ile elinden çıkarmayı planlayan, Beşiktaş'ın Vida'nın yerine Erik Sviatchenko’yu transfer etmek için harekete geçti.
30.06.2020 Beşiktaş
Celticli yıldızın ilginç golü!
Celticli yıldızın ilginç golü! İskoçya Premiership'te Celtic evinde Ross County'i 2-0 yendi! Maça damga vuran olay ise Celticli Erik Sviatchenko'nun attığı gol oldu...
29.12.2016 Futbol