Erikli

Erikli

Son dakika Erikli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erikli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erikli haber sayfamızda...

Erikli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 437 erikli haberi bulunmuştur.
Geri viteste unuttuğu aracıyla kaza yaptı
Geri viteste unuttuğu aracıyla kaza yaptı Bursa'da otomobilini geri viteste bırakan sürücü unutamayacağı bir kaza yaptı. Kazada kimse yaralanmazken; o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
17.04.2024 Haberler
İstanbul’da su bulandı! Semte göre etiket
İstanbul’da su bulandı! Semte göre etiket İstanbul’da aynı markanın damacana su fiyatları semte göre değişiyor. Şube çalışanları bu farkı kira ve akaryakıt giderlerine bağlıyor. Bayii yetkilileri ise dağıtım, işçilik, kira ve işletme giderleriyle maliyetin her geçen gün arttığından dert yanıyor...
23.02.2024 Gündem
Son dakika: DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
Son dakika: DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Yine aynı hastane! Yağ aldırma ameliyatına girdi, cansız bedeni çıktı
Yine aynı hastane! Yağ aldırma ameliyatına girdi, cansız bedeni çıktı Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu. Öte yandan aynı hastanede Şubat ayında da burun estetiği olan bir kişinin ameliyat sonrasında hayatını kaybettiği öğrenildi.
22.11.2023 Gündem
80 yaşındaki zihinsel engelli adamdan 6 gündür haber alınamıyor
80 yaşındaki zihinsel engelli adamdan 6 gündür haber alınamıyor Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, 6 gün önce evinden çıkan ve dönmeyen zihinsel engelli Selim Ece (80), ekipler tarafından aranıyor.
10.10.2023 Gündem
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
Kütahya'da orman yangını kontrol altına alındı
Kütahya'da orman yangını kontrol altına alındı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına karadan müdahale sürerken, 1 helikopter ile takviye ekipler de bölgeye sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın konrtol altına alındı.
26.07.2023 Gündem
Serinlemek için denize giren 14 yaşındaki çocuk boğularak can verdi
Serinlemek için denize giren 14 yaşındaki çocuk boğularak can verdi Edirne’nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan'ın Erikli köyü sahilinde, serinlemek için denize giren Sebahattin Altınalmaz (14) boğuldu.
7.07.2023 Gündem
Edirne için sel sonrası yeni uyarı! 'Acil olmadıkça yola çıkmayın'
Edirne için sel sonrası yeni uyarı! 'Acil olmadıkça yola çıkmayın' Edirne’nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı Mecidiye, Erikli, Yayla, Danişment ve Gökçetepe köyü sahillerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Keşan Belediyesi, akşam saatlerinde şiddetli yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları acil olmadıkça bu bölgelerde yola çıkmamaları konusunda uyardı.
18.06.2023 Gündem
Samsun'da okullara bir gün ara! İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıkladı
Samsun'da okullara bir gün ara! İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıkladı Samsun'da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitim-öğretime bir gün ara verildi.
5.06.2023 Gündem
Karadeniz'de sel felaketi! Bakan Yerlikaya bölgede son durumu açıkladı
Karadeniz'de sel felaketi! Bakan Yerlikaya bölgede son durumu açıkladı Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre iki il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Bakan Yerlikaya Samsun'da yaptığı açıklamada uyarılara dikkat çekti.
5.06.2023 Gündem
Dağ keçileri ilçe merkezine kadar indi
Dağ keçileri ilçe merkezine kadar indi Baharın gelmesiyle birlikte dağ keçileri ilçe merkezine yakın konumlara inmeye başladı.
22.04.2023 Haberler
Tilkiye elleriyle yemek yedirdi
Tilkiye elleriyle yemek yedirdi Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Erikli (Öset) Mahallesinde yaşayan Fikret Bengü, Hüsnü ismini taktığı yabani tilkiye elleri ile yemek yedirdi.
27.01.2023 Yaşam
‘Hepiniz örneksiniz’
‘Hepiniz örneksiniz’ İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘Fark Yaratan Muhtarlar’ yarışmasının ödül töreni fuarizmir’de yapıldı.
4.11.2022 Ege
Kadıköy’de işçileri taşıyan iki servis minibüsü çarpıştı: 1 yaralı
Kadıköy’de işçileri taşıyan iki servis minibüsü çarpıştı: 1 yaralı  İstanbul Kadıköy’de işçileri taşıyan iki servis minibüsünün çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı. Yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
13.09.2022 Gündem
MasterChef'te ana kadronun son ismi belli oldu! 'Siz beş gündür neredesiniz?'
MasterChef'te ana kadronun son ismi belli oldu! 'Siz beş gündür neredesiniz?' Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te heyecan günden güne artıyor. 20 Ağustos akşamı ana kadroya giren 18'inci yarışmacının belli olduğu gecede, yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. İlk etabı başarılı bir şekilde tamamlayan Sema, Emre, Duygu ve Serpilay ikinci turda da hünerlerini sergiledi. Ana ürünün erik olduğu yaratıcı tabaklar çıkaran dörtlüye, jüri üyelerinden sitem geldi. "Bu kez gerçekten hayal kırıklığımız tersine" diyen şefler, son önlüğün sahibini açıkladı. İşte MasterChef 2022'nin son bölümünde yaşananlar...
21.08.2022 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hüseyin Gazi Cemevi'ne ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hüseyin Gazi Cemevi'ne ziyaret Ankara'da Hüseyin Gazi Türbesi'ni ve hemen yanındaki cemevini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muharrem ayının 10'uncu günü dolayısıyla Alevi dedeleriyle birlikte iftar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem ayının 10'uncu günü dolayısıyla katıldığı Hüseyin Gazi Cemevi'nde yaptığı konuşmada “Kerbela hadisesinin 1342. yıl dönümü vesilesiyle şehitlerin şahı Hz. Hüseyin efendimizi ve dostlarını matemle anıyoruz” dedi.
9.08.2022 Siyaset
Alaçatı’nın gözdesi mutfağıyla da iddialı
Alaçatı’nın gözdesi mutfağıyla da iddialı Birbirinden leziz tatlarıyla adından söz ettiren Limon Köyiçi’nin mutfak şefi Eyüp Gül, “Otun da, deniz mahsüllerinin de en iyisi coğrafyamızda bulunuyor. Bunca zenginlik içerisinde iyi bir menü oluşturmak zor olmadı” dedi
29.07.2022 Ege
Kirlilik Erikli’yi de vurdu
Kirlilik Erikli’yi de vurdu Son yıllarda çevre tahribatı yaşanan yerlerin başında Saros kıyıları geliyor.
18.07.2022 Gündem
Keşan'da 3 günde 150 kamyon çöp toplandı, belediye başkanı tatilcileri uyardı
Keşan'da 3 günde 150 kamyon çöp toplandı, belediye başkanı tatilcileri uyardı Edirne'nin Saros Körfezi'ne kıyısı bulunan ilçesi Keşan'da, 3 günde 150 kamyon çöp toplandı. Özellikle günübirlik tatilcilerin geride çöplerini bıraktığını belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Lütfen çöplerinizi çöp kutularına atınız. Vatandaşlarımızın temiz bir tatil ortamında misafir etmek için çalışıyoruz" dedi.
12.07.2022 Gündem
Ayak izinden başka iz bırakma
Ayak izinden başka iz bırakma Büyük şehirlerde yaşayanların eko turizme adım attığı 7 bölgedeki 693 nokta geniş orman dokusunu ve tarihi geçmişi aynı anda gözlem imkanı sunuyor. Eko turizmin olmazsa olmaz kuralları, ‘ateş yakma’ ve ‘ayak izinden başka iz bırakma’...
10.07.2022 Gündem
Diyet listelerinin bir numarası kırmızı eriğin faydaları
Diyet listelerinin bir numarası kırmızı eriğin faydaları "Kırmızı erik diyet listelerinin bir numarası olmalı!" diyen Diyetisyen Burak Çetiner, kırmızı eriğin faydalarını sıralamakla kalmadı, kırmızı erikli sağlıklı tarifini de paylaştı. İşte kırmızı eriğin faydaları!
Tuz serpmeden yiyin! İşte yeşil eriğin 8 önemli faydası
Tuz serpmeden yiyin! İşte yeşil eriğin 8 önemli faydası Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tezgahlarda yerini alan yeşil erik içerdiği vitamin ve mineraller ile adeta tam bir şifa deposu. A, C, K vitamini, potasyum ve fosfor minerallerini içeren yeşil eriğin faydalarını Beslenme ve Diyet Uzmanı Nilay Öngen sıraladı.
Sultangazi'de çocuk kaçırıldı iddiası ortalığı karıştırdı! Gerçek bambaşka çıktı
Sultangazi'de çocuk kaçırıldı iddiası ortalığı karıştırdı! Gerçek bambaşka çıktı Sultangazi'de otomobilin bagajındaki çocuğun darp edilerek kaçırıldığı gören mahalleli panik yaşadı. Polis harekete geçti, inceleme yaptı. Saatlerce süren hareketliliğin altındaki gerçek herkesi şoke etti. Mahallelinin  paniğe neden olduğu olay 'tiktok' için video çekimi çıktı.
10.06.2022 Gündem
Çorum'da kene alarmı! 1 kişi hayatını kaybetti
Çorum'da kene alarmı! 1 kişi hayatını kaybetti Çorum’un Uğurludağ ilçesine bağlı Küçük Erikli köyünde, kene ısırması sonucu hastaneye giden Ergülü Aksungur yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
7.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erikli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.