Erime

Erime

Son dakika erime haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erime gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erime haber sayfamızda...

Erime

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 788 erime haberi bulunmuştur.
ÖGG 108. dönem sınavı ne zaman? Özel Güvenlik Görevlisi 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav takvimi...
ÖGG 108. dönem sınavı ne zaman? Özel Güvenlik Görevlisi 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav takvimi... Özel Güvenlik sınav takvimi Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından tayımlandı. ÖGG 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme ve Eğitim Sınavı için giriş belgeleri erime açıldı. ÖGG sınav tarihi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat!
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat! Çikolatanın hammaddesi kakaodaki hızla artan fiyat ve olası tedarik sorunları tüketimde etkili olmaya başlıyor. İç piyasada ise Ramazan Bayramı öncesi merdiven altı üretimin artması, tağşişli ürünlerin piyasaya sürülmesi endişesi var.
29.03.2024 Ekonomi
İYİ Parti’de ‘yavaş’ erime sürüyor
İYİ Parti’de ‘yavaş’ erime sürüyor İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım’ın, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik yolsuzluk suçlaması, İYİ Parti’de istifalara neden oldu.
24.03.2024 Gündem
Sahte gıdalara karşı caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı caydırıcı ceza uyarısı Ramazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024 Ekonomi
İYİ Parti’de erime sürüyor
İYİ Parti’de erime sürüyor Yerel seçime bir aydan kısa bir süre kalmasına rağmen, İYİ Parti’de istifa rüzgarları esmeye devam ediyor.
5.03.2024 Gündem
Dünya eriyor!
Dünya eriyor! Antarktika’daki deniz buzu üst üste üçüncü yılda en düşük seviyeye indi. Kıtanın etrafındaki yüzen buzun alanının 2 milyon kilometrekarenin altına düştüğü belirlendi.
26.02.2024 Dünya
Peru buzullarının yarısını kaybetti
Peru buzullarının yarısını kaybetti Bilim insanları, Güney Amerika ülkesi Peru’nun buzul yüzeyinin yarısından fazlasını 58 yılda kaybettiğini açıkladı. 2016-2020 arasında iklim değişikliğinin etkilerini inceleyen Perulu uzmanlar, 175 buzulun neslinin tükendiğini belirtti.
16.12.2023 Dünya
İklim kriziyle su kıtlığı artacak: Su buharlaşıyor kirlilik artıyor
İklim kriziyle su kıtlığı artacak: Su buharlaşıyor kirlilik artıyor Boğaziçi Üniversitesi’nde Dr. Akgün İlhan, iklim değişikliğiyle artan sıcaklığın su kaynaklarını buharlaştırdığını bunun da kirliliği artırarak su kıtlığına yol açacağını söyledi.
14.10.2023 Dünya
İsviçre’de 2 yılda buzulların yüzde 10’u kayboldu: Alpler eriyor!
İsviçre’de 2 yılda buzulların yüzde 10’u kayboldu: Alpler eriyor! İsviçre Alpleri’nde bu yılki rekor sıcaklık, buzulları eritti!
30.09.2023 Dünya
Küresel ısınmada Türkiye senaryosu
Küresel ısınmada Türkiye senaryosu iklimBu’dan Dr. Nazan An ve Dr. Tufan Turp, iklim değişikliği etkilerini incelerken yüzyılın sonunda Türkiye için kâbus gibi tablo çizdi. An ve Turp, en çok Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu vuracak iklim krizine karşı önlem alınmasını önerdi.
28.09.2023 Gündem
Antarktika’da buzda rekor düzeyde erime
Antarktika’da buzda rekor düzeyde erime ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi (NSIDC), uydu görüntülerinin Antarktika çevresindeki deniz buzu seviyesinin mevsimsel olarak rekor düşük seviyeye gerilediğini gösterdiğini açıkladı.
27.09.2023 Dünya
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
‘Akıllara durgunluk verecek şekilde eriyor’
‘Akıllara durgunluk verecek şekilde eriyor’ Uydu verileri, Antarktika’yı çevreleyen deniz buzunun daha önce kaydedilen kış seviyelerinin çok altında olduğunu gösterdi. Bu, bir zamanlar küresel ısınmaya dirençli görünen bölge için endişe verici yeni bir ölçüt olarak değerlendirildi.
18.09.2023 Gündem
Böylesi 250 binde 1 olur! Gece yarısı bahçeye düşen 'ateş topu'nun sırrı
Böylesi 250 binde 1 olur! Gece yarısı bahçeye düşen 'ateş topu'nun sırrı Her zaman olduğu gibi o gece de evindeydi, sakince uyuyordu. Ancak uykusunun en tatlı yerinde tarif etmesi zor bir gürültüyle uyandı. Korktuğu için gece dışarı adım atamayan kadın, sabah bahçeye çıktığında masasını paramparça eden şey karşısında ise şaşkına döndü. Hemen telefona sarıldı, sonrasında yaşananlar ise oldukça enteresan.
17.09.2023 Dünya
1 milyar insan ölebilir
1 milyar insan ölebilir Küresel ısınma tüm dünyanın ortak sorunu. Karbon emisyonu ise bunu hızlandıran en büyük etken. Şu anki bin ton karbon emisyonu, gelecekte 1 insanın hayatını etkiliyor. Yüzyılın sonunda 1 milyar insan ölebilir.
8.09.2023 Gündem
65 milyonu besleyen Fırat’ın suyu tükeniyor
65 milyonu besleyen Fırat’ın suyu tükeniyor Güneydoğu’da tarımı mümkün kılan Fırat-Dicle havzasındaki su rezervine ilişkin yapılan yeni bir çalışma, bölgedeki suyun zamanla sulamaya yetmeyeceğini ortaya koydu.
1.09.2023 Gündem
FİLM HABERLERİ: Buz Devri 2: Erime başlıyor karakterleri, oyuncuları kimler? Buz Devri 2 Erime başlıyor seslendirme kimler yapıyor?
FİLM HABERLERİ: Buz Devri 2: Erime başlıyor karakterleri, oyuncuları kimler? Buz Devri 2 Erime başlıyor seslendirme kimler yapıyor? Bu akşam ATV'de yayınlanacak olan Buz Devri 2: Erime başlıyor ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Buz Devri 2: Erime başlıyor karakterleri, oyuncuları kimler? Buz Devri 2 Erime başlıyor seslendirme kimler yapıyor? İşte sinema filmi hakkında bilinenler...
26.08.2023 Cadde
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Küresel ısınma dünya için hala en büyük tehdit: Buzullar eriyor, canlılar ölüyor
Küresel ısınma dünya için hala en büyük tehdit: Buzullar eriyor, canlılar ölüyor Gezegenimiz insan faaliyetleri nedeniyle hızla ısınmaya devam ediyor. Küresel ısınma ve iklim değişikliği etkisiyle Antarktika başta olmak üzere dünyanın birçok noktasında buzullar eriyor.
26.08.2023 Dünya
Türkiye'nin en yüksek ikinci zirvesi! '3 bin metrelik buzulların nasıl parçalandığını gördük'
Türkiye'nin en yüksek ikinci zirvesi! '3 bin metrelik buzulların nasıl parçalandığını gördük' Küresel ısınma nedeniyle Türkiye'nin en yüksek ikinci zirvesi olan ve buzul dağı olarak da bilinen Hakkari'deki Cilo Dağı'nda buzullar eriyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden 4 bilim insanı Cilo Dağı'na çıkarak incelemelerde bulundu.
6.08.2023 Gündem
Buz Devri 2: Erime Başlıyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Buz Devri 2 filmi kaç yılında çekildi?
Buz Devri 2: Erime Başlıyor filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Buz Devri 2 filmi kaç yılında çekildi? Buz Devri 2: Erime Başlıyor filmi bu akşam TV ekranında bir kez daha izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 31 Mart 2006 yılında ABD'de vizyona giren film ülkemizde 14 Nisan tarihinde sinemaseverler ile buluştu. İlk hafta 175.169 izleyici tarafından izlenen film 39 hafta sonunda 949.380 kişi tarafından izlendi. İşte Buz Devri 2: Erime Başlıyor filmi konusu ve Türkçe seslendirme yapan isimler...
22.07.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'ta Lyanco imza atmadan geri gitti!
Beşiktaş'ta Lyanco imza atmadan geri gitti! Siyah-beyazlıların Türkiye’ye getirdiği Lyanco’nun diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sakatlık çıktı. Brezilyalı stoper bir kez daha sağlık kontrolünden geçti. Beşiktaş’ın şartlı sözleşme teklifini kabul etmeyince de gitti.
22.07.2023 Beşiktaş
Metrobüs yollarında asfalt eridi! 'İstasyon 36 saat kapalı kalacak'
Metrobüs yollarında asfalt eridi! 'İstasyon 36 saat kapalı kalacak' İstanbul’da metrobüs yollarında bozulmalar meydana geldi. Mevcut yolda özellikle, Okmeydanı-Perpa kısmında yıpranan asfaltın çukurlaşmalar oluşturduğu, metrobüslerin yıpranmış yollardan geçişleri sırasında sallandığı görüldü. İBB'den metrobüs yollarında 'Beyaz Yol' uygulamasıyla ikinci çalışmanın başladığını açıkladı. Ekipler çalışma güzergahında yolun 36 saat kapalı kalacağını açıkladı.
7.07.2023 Gündem
20 bin yıllık Cilo Buzulları için örtü önerisi
20 bin yıllık Cilo Buzulları için örtü önerisi Cumhurbaşkanlığı kararı ile 'milli park' ilan edilen Hakkari'nin 4 bin 135 rakımlı Cilo Dağları'nda bulunan 20 bin yıllık buzullar, küresel ısınma nedeniyle eriyor. Prof. Dr. Faruk Alaeddinoğlu, doğal miras olan buzulların korunması için italya'da yapıldığı gibi örtüyle kaplanması gerektiğini belirtti.
6.07.2023 Gündem
Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum Uzun yıllar sergilediği dans gösterileri ile adını duyuran Didem Kınalı, son dönemde sahnelerde solist olarak boy göstermeye başladı. Önceki gün KKTC'de görüntülenen ve sahne alacağı otelin sahilinde denize giren Kınalı, "Bugün itibarıyla oryantalliğe veda ediyorum" dedi. Kınalı'nın 'ölüm tehdidi' itirafı dikkat çekti.
1.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erime ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.