Erişim

Erişim

Son dakika erişim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erişim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erişim haber sayfamızda...

Erişim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.754 erişim haberi bulunmuştur.
Baklava satışında rekor
Baklava satışında rekor Gaziantep’te Ramazan ayı ve bayram boyunca 85 ton baklava satışı yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Şifrelere dijital kasa
Şifrelere dijital kasa Dijitalleşen ticari dünyada şirketler için siber güvenlik her geçen gün önem kazanırken kimi zaman unutulma endişesiyle kolay şifrelerin belirlendiğini belirten Timus Siber Güvenlik Türkiye Ülke Müdürü Artuğ Tikiç, bu soruna, parola yöneticilerinin çözüm bulduğunu söyledi.
16.04.2024 Kobi
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor Birleşmiş Milletler (UN) Gazze'de temiz suya erişim sıkıntısı ve artan sıcaklıklar nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıkların yayıldığını bildirdi.
15.04.2024 Dünya
Çılgın Sayısal Loto Çekiliş sonuçları sorgulama ekranı 2024 | Sayısal Loto'da büyük ikramiye devretti
Çılgın Sayısal Loto Çekiliş sonuçları sorgulama ekranı 2024 | Sayısal Loto'da büyük ikramiye devretti Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Bugünkü çekilişe katılarak şansını deneyenler, çekilişi sonuçları sorgulama ekranını öğrenmek istiyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişinde devreden büyük ikramiye 247 Milyon 957 bin 547 TL oldu. Peki Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına nereden erişim sağlanır?
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi
Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ✅ 11 Nisan 2024 Perşembe bugün Süper Loto sonuçları
Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ✅ 11 Nisan 2024 Perşembe bugün Süper Loto sonuçları Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Bugünkü çekilişe katılanlar, Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına erişim sağlamak istiyor. İşte 11 Nisan 2024 Perşembe bugün Süper Loto çekiliş sonuçları ekranı
11.04.2024 Bilgi Rehberi
'Ölüm belgesini' yaşarken imzaladı! Pes dedirten şeytani plan, her şeyi itiraf etti
'Ölüm belgesini' yaşarken imzaladı! Pes dedirten şeytani plan, her şeyi itiraf etti Çalıntı kimlik bilgileri kullandı, kendi 'ölüm belgesini' düzenledi. Yakalanınca her şeyi ise her şeyi itiraf eden adamın açıklaması şoke etti.
7.04.2024 Dünya
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek!
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek! Bugüne kadar birçok olimpik sporcuya destek sağlayan Visa, Buse Naz Çakıroğlu, Hakan Reçber ve Öznur Cüre Girdi’nin de yanında olacağını açıkladı. Paris’teki dev organizasyona madalya hedefi ile hazırlanan üç milli sporcumuz ise yeni başarıların sözünü verdi.
7.04.2024 Diğer
Uzaktan çalışanlar için mavi yolculuk
Uzaktan çalışanlar için mavi yolculuk Milyarder işadamı Richard Branson’ın kruvaziyer şirketi Virgin Voyages uzaktan çalışanlar için bir ay sürecek bir gemi seyahati başlattı
7.04.2024 Ekonomi
‘Sanal asistanlar 46 milyar $’a koşar’
‘Sanal asistanlar 46 milyar $’a koşar’ Mastercard, yeni bir Signal raporu ile yakın geleceği yeniden şekillendirmeye hazır teknoloji trendlerinin haritasını çıkardı.
6.04.2024 Ekonomi
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır "Türkiye'de yeni nesilde yüksek bir risk alma, girişimci olma iştahı mevcut. Yatırım miktarları hâlâ gelişmiş piyasaların altında olsa da bu oran giderek artıyor..."
5.04.2024 Milliyet Executive
'Uzay erişim projelerimizi tamamlayacağız'
'Uzay erişim projelerimizi tamamlayacağız' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, "Uzay erişim projelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız. İnşallah önce kendi uydularımızı kendi roketlerimizle uzaya fırlatabilecek, fırlatabilen ülkelerden biri haline geleceğiz. Bir uluslararası uzay limanı inşallah kuracağız. Böylelikle uzaya bağımsız erişim konusunda çok önemli de bir altyapı kazanmış olacağız" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Bakan Kacır'dan 'Uzay erişim projelerimizi tamamlayacağız' mesajı
Bakan Kacır'dan 'Uzay erişim projelerimizi tamamlayacağız' mesajı "Uzay erişim projelerimizi hızlı bir şekilde tamamlayacağız." diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, "İnşallah önce kendi uydularımızı kendi roketlerimizle uzaya fırlatabilecek, fırlatabilen ülkelerden biri haline geleceğiz. Bir uluslararası uzay limanı inşallah kuracağız. Böylelikle uzaya bağımsız erişim konusunda çok önemli de bir altyapı kazanmış olacağız." şeklinde konuştu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan  'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var
Bakan Tunç'tan 'Avukatlık Kanunu' açıklaması: Taslak çalışmamız var Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Avukatlık Kanunu'yla ilgili çalışmalarının olduğunu belirterek, "Bir taslak çalışmamız var. Bilim kurulu üzerinde çalışıyor. Avukat meslektaşlarımızın, barolarımızın da görüşlerini almaya devam ediyoruz. İnşallah 28'inci dönem parlamentosunun takdirlerine taslağımızı önce Cumhurbaşkanlığı'mıza ve sonrasında da meclis grubumuza ve milletvekillerimize, takdirlerine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Fındık ihracatı arttı
Fındık ihracatı arttı Türkiye’den 2024 yılı Ocak-Mart döneminde 77 bin 309 ton karşılığı 605 milyon 865 bin 60 dolar olarak gerçekleşen fındık ihracatı ile miktarda yüzde 9 ve değerde yüzde 34 oranlı ihracat artışı yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 3 Nisan Instagram, Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne oldu? Whatsap'ta ve Instagram'da sorun mu var?
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 3 Nisan Instagram, Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne oldu? Whatsap'ta ve Instagram'da sorun mu var? 'Whatsapp çöktü mü?' sorusu, 3 Nisan Çarşamba günü Whatsapp'tan mesaj gönderemeyen kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Dünyanın en çok popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'a erişim sorunu yaşanıyor. Mesaj göndermek isteyenler mesajının gönderilmediğini görüyor ve "Bağlanıyor" uyarısı ile karşılaşıyor. Kullanıcılar ise '3 Nisan Whatsapp çöktü mü, ne oldu, Whatsapp'ta sorun mu var?' sorularının cevabını merak ediyor.
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor Sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Teknoloji
ARDAHAN SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları
ARDAHAN SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları Ardahan yerel seçim sonuçları ile ilgili detaylar vatandaşların gündeminde. 31 Mart tarihinde bireyler vatandaşlık görevlerini yapmak için sandık başına gitti. Yerel seçimlerde il ve ilçelerin belediye başkanları seçilecek. Seçimde il meclis üyeleri ve muhtarlar da seçilecek. Ardahan'da oy kullanan vatandaşlar ise Ardahan seçim sonuçları hakkında detayları merak ediyor. Milliyet.com.tr 2024 Seçim ekranı ile il il ve ilçe ilçe seçim sonuçlarına oy kullanma işlemi bittikten sonra verilerin gelmesiyle beraber erişim sağlayabilirsiniz. Peki Ardahan'da seçim sonuçlarında son durum nedir, belediye başkanı kim olacak? İşte Ardahan 2024 Mahalli İdareler Seçim sonuçları ekranı...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
SİNOP SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları
SİNOP SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları Sinop yerel seçim sonuçları ile ilgili detaylar vatandaşların gündeminde. 31 Mart tarihinde bireyler vatandaşlık görevlerini yapmak için sandık başına gitti. Yerel seçimlerde il ve ilçelerin belediye başkanları seçilecek. Seçimde il meclis üyeleri ve muhtarlar da seçilecek. Sinop'ta yaşayan ve oy kullanan vatandaşlar ise Sinop seçim sonuçları hakkında detayları merak ediyor. Milliyet.com.tr 2024 Seçim ekranı ile il il ve ilçe ilçe seçim sonuçlarına oy kullanma işlemi bittikten sonra verilerin gelmesiyle beraber erişim sağlayabilirsiniz. Peki Sinop'ta seçim sonuçlarında son durum nedir, belediye başkanı kim olacak? İşte Sinop 2024 Mahalli İdareler Seçim sonuçları ekranı...
1.04.2024 Bilgi Rehberi
GİRESUN SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları
GİRESUN SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları 5 yılda bir belediye başkanları ve muhtarları seçmek için yerel seçimler yapılıyor. 2019 yılında yapılan yerel seçimler sonrasında yeni Mahalli İdareler Genel Seçimi 31 Mart 2024 tarihinde yapılıyor. Giresun'da yaşayan vatandaşlar Giresun belediye başkanı, il genel meclis üyeleri, ihtiyar heyeti ve muhtar seçmek üzere sandık başına gidecekler. Giresun seçim sonuçları belli olmaya başladıkça ve oranlar geldikçe en güncel verilere Milliyet.com.tr 2024 Seçim ekranından erişim sağlayabilirsiniz. İşte 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Giresun seçim sonuçları ekranı...Peki Giresun'da seçim sonuçlarında son durum nedir?
1.04.2024 Bilgi Rehberi
ORDU SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları
ORDU SEÇİM SONUÇLARI 2024| 31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Sonuçları Ordu yerel seçim sonuçları ile ilgili detaylar vatandaşların gündeminde. 31 Mart tarihinde bireyler vatandaşlık görevlerini yapmak için sandık başına gidiyorlar. Yerel seçimlerde il ve ilçelerin belediye başkanları seçilecek. Seçimde il meclis üyeleri ve muhtarlar da seçilecek. Ordu'da yaşayan ve oy kullanan vatandaşlar ise Ordu seçim sonuçları hakkında detayları merak ediyor. Milliyet.com.tr 2024 Seçim ekranı ile il il ve ilçe ilçe seçim sonuçlarına oy kullanma işlemi bittikten sonra verilerin gelmesiyle beraber erişim sağlayabilirsiniz. Peki Ordu'da seçim sonuçlarında son durum nedir, belediye başkanı kim olacak? İşte Ordu 2024 Mahalli İdareler Seçim sonuçları ekranı...
1.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Erişim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.