Erkan Kamat

Erkan Kamat

Son dakika Erkan Kamat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erkan Kamat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erkan Kamat haber sayfamızda...

Erkan Kamat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 85 erkan kamat haberi bulunmuştur.
Bursaspor'un yeni başkanı Hayrettin Gülgüler mazbatasını aldı
Bursaspor'un yeni başkanı Hayrettin Gülgüler mazbatasını aldı TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'un cumartesi günü yapılan genel kurulunda kulüp başkanlığına seçilen Hayrettin Gülgüler'e mazbatası törenle verildi.
7.06.2021 1.Lig
Son dakika - Bursaspor'da başkanlığa Hayrettin Gülgüler seçildi!
Son dakika - Bursaspor'da başkanlığa Hayrettin Gülgüler seçildi! Bursaspor'da yapılan seçimde yeni başkan Hayrettin Gülgüler oldu.
5.06.2021 Futbol
Başkan Kamat: "Ali Akman'ın yaptığı çok büyük ihanettir"
Başkan Kamat: "Ali Akman'ın yaptığı çok büyük ihanettir" Bursaspor'da başkanlığa yeniden aday olan mevcut başkan Erkan Kamat, Ali Akman konusuna ilişkin "TFF’ye tavrımı gösterdim, bu oyuncunun burada durması bizim için kabul edilebilir değil. Kendisi Bursaspor’u kalbinden sökmüş, aile imza parası dahi almış. Ali Akman’ın yaptığı Bursaspor Kulübü’ne yapılmış çok büyük bir ihanettir" dedi.
3.06.2021 1.Lig
Bursaspor da taraftar token dünyasında
Bursaspor da taraftar token dünyasında Bursaspor, dijital dünyanın yeniliklerinden geri kalmamak adına Socios.com ekosistemine dahil olan altıncı Türk takımı oldu.
26.05.2021 1.Lig
Son dakika - Bursaspor'un genel kurulu 5 Haziran'da yapılacak
Son dakika - Bursaspor'un genel kurulu 5 Haziran'da yapılacak Bursaspor'un daha önce 22 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan genel kurul toplantısının 5 Haziran tarihine ertelendiği bildirildi.
17.05.2021 Diğer
Bursaspor'da başkanlık için 3 aday yarışacak
Bursaspor'da başkanlık için 3 aday yarışacak Bursaspor Kulübü’nün 22-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği olağan genel kurul öncesinde, başkan adayları listelerini divan başkanlık kuruluna sundu.
15.05.2021 1.Lig
Bursaspor'da Olağan Genel Kurul tarihi belli oldu
Bursaspor'da Olağan Genel Kurul tarihi belli oldu Bursaspor Kulübü, daha önceden 1-9 Mayıs tarihleri olarak açıkladığı Olağan Genel Kurul'un, pandemi kuralları gerekçesiyle bu tarihlerde yapılamayacağını belirterek, kulübün tüzüğü de dikkate alınarak yeni tarihin 22-30 Mayıs olduğunu duyurdu.
27.04.2021 1.Lig
Mesut Mestan, hakkındaki iddialara cevap verdi
Mesut Mestan, hakkındaki iddialara cevap verdi Bursaspor Başkanı Erkan Kamat'ın açıklamalarının ardından, eski başkan Mesut Mestan hakkındaki iddialara cevap verdi. Mestan, "Sadece siz kendinizden ödün vermediniz. Bizim yaşadığımız sıkıntıların 10'da 1'ini bile yaşamamışken geçmişe yönelik serzenişleriniz ne kadar etiktir? Bu göreve talip olan herkes Kulübün içinde bulunduğu mali durumu bilerek geliyor. Siz göreve gelirken Kulübün mali gerçeğini bilmiyor muydunuz?" ifadelerini kullandı.
17.03.2021 1.Lig
Bursaspor'da Karadayı da istifa etti
Bursaspor'da Karadayı da istifa etti Bursaspor Kulübü’nde Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Özgen Karadayı da görevinden istifa etti.
9.03.2021 1.Lig
Batalla'nın hayatı belgesel oldu
Batalla'nın hayatı belgesel oldu Bursaspor'un efsane oyuncularından Pablo Martin Batalla'nın hayatı belgesel oldu. Galaya katılan Batalla, belgesel için tüm emeği geçenlere teşekkür etti.
2.03.2021 1.Lig
Balıkesir'de Bursasporlular'ı çıldırtan Beşiktaş tezahüratı
Balıkesir'de Bursasporlular'ı çıldırtan Beşiktaş tezahüratı Balıkesirspor-Bursaspor maçının ilkyarısı oynanırken ve devre arasında protokol tribününde yaşanan olayların sebebi ortaya çıktı
22.02.2021 Futbol
Bursaspor'da kampanyaya katılan iş insanları çeklerini teslim etti
Bursaspor'da kampanyaya katılan iş insanları çeklerini teslim etti Bursaspor Kulübü'ne Adana Demirspor maçı öncesinde vaat edilen galibiyet primlerinin çekleri DOSAB Bölge Müdürlüğü binasında Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat'a verildi. Yapılan organizasyona Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Toker ile prim vadeden iş adamları ve temsilcileri katıldı.
27.01.2021 1.Lig
Bursaspor'da maaş krizini Alinur Aktaş ve İbrahim Burkay çözdü
Bursaspor'da maaş krizini Alinur Aktaş ve İbrahim Burkay çözdü İçerisinde bulunduğu mali sıkıntılar sebebiyle mevcut oyuncuların ödemelerini yapmakta zorlanan Bursaspor’da maaş krizi çözüldü. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Btso Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ın devreye girmesiyle oluşturulan 1 milyon 100 bin liralık kaynağın Vakıfköy altyapısından yetişen futbolcuların ve teknik heyetin alacakları için kullanılacağı öğrenildi.
20.01.2021 1.Lig
Bursaspor’a transfer teklifleri yağıyor
Bursaspor’a transfer teklifleri yağıyor TFF 1.Lig ekiplerinden Bursaspor’a, başta genç oyuncuları olmak üzere birçok futbolcusuna transfer teklifi yağıyor. Yeşil-beyazlı yönetim ise bu isimleri elde tutmak için yoğun çaba harcıyor.
7.01.2021 1.Lig
Bursaspor taraftar grubu Teksas’tan çok sert açıklama
Bursaspor taraftar grubu Teksas’tan çok sert açıklama Bursaspor taraftar grubu Teksas, sert bir bildiri yayımlayarak, “Kulübün durumu ortada, susuyoruz, sabrediyoruz diye karşınızdaki grubun Teksas olduğunu unutmayın. Bursaspor Kulübü bir spor organizasyonudur. Bu kulüp içinde amacı mafyacılık oynamak olanları sokağa davet ediyoruz, Teksas her köşe başında” ifadelerini kullandı.
6.01.2021 1.Lig
Vakıfköy gururla sunar
Vakıfköy gururla sunar “Yeni Okan Yılmaz” denilen Ali Akman, 4 günde 6 gol atan Batuhan Kör, hızıyla ün kazanan Çağatay Yılmaz, yerli Belluschi Emirhan, tekniğiyle ünlenen Burak Kapacak, Zeki Çelik’in rolünü üstlenen İsmail Çokçalış, Batalla’yı andıran Vefa Temel ile Neuer’e benzetilen Ataberk Dadakdeniz bir mucize peşinde
17.12.2020 Futbol
Erkan Kamat: Nihat Özdemir’le elektrik konusunu görüştüm
Erkan Kamat: Nihat Özdemir’le elektrik konusunu görüştüm Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun elektriklerinin kesilmesiyle alakalı Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, “Eski başkan ve yönetimlerin hatalarını temizlemeye çalışıyoruz. Nihat Özdemir ile görüştüm. Konu nihayete kavuşacak” dedi.
1.12.2020 1.Lig
Bursaspor'da Serdar Özkan ve Sedat Dursun kadro dışı bırakıldı
Bursaspor'da Serdar Özkan ve Sedat Dursun kadro dışı bırakıldı TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da, oyuncular Serdar Özkan ve Sedat Dursun'un süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.
28.10.2020 1.Lig
Bursaspor Başkanı Erkan Kamat’tan önemli açıklamalar
Bursaspor Başkanı Erkan Kamat’tan önemli açıklamalar Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, Sedat Dursun ve Serdar Özkan’ın süresiz kadro dışı kaldığını belirten bir açıklama yayınladı.
28.10.2020 1.Lig
Şampiyon şehir maziyi arıyor
Şampiyon şehir maziyi arıyor Türk futbolunun 5. şampiyonu Bursaspor, 2 yıldır mutsuz olsa da tarihiyle ve kültürüyle gelecek günlere yelken açmaya çalışıyor.
16.10.2020 BursaSpor
Şampiyon şehir maziyi arıyor
Şampiyon şehir maziyi arıyor Yeşil-beyazlılar 2009-10 sezonunda Süper Lig zaferini aldıktan sonra Avrupa sahnesini de gördü, alt lige düşmenin acısını da çekti. Ancak 2018’den beri bir türlü toparlanamayan Timsah, şehrinin desteğini bekliyor, ‘Yeniden Zirve’ parolası ve Vakıfköy’den yetişen gençleriyle onur mücadelesi veriyor.
16.10.2020 Anadolu Kaplanları
Bursaspor’da stresli bekleyiş
Bursaspor’da stresli bekleyiş Bursaspor Kulübü, bugün 24 milyon liralık kaynak bulamaması halinde eksi puan alma cezasıyla karşı karşıya kalabilir. TFF’nin bir kez daha tarihi ötelemesi de gündemde
30.09.2020 1.Lig
Son dakika | Bursaspor'a puan silme cezası kapıda
Son dakika | Bursaspor'a puan silme cezası kapıda Bursaspor Kulübü, 5 gün içerisinde 24 milyon lira bulamazsa -3 puan cezasıyla karşı karşıya kalacak.
25.09.2020 1.Lig
Transfer haberleri | Fernandao’ya Türkiye’den teklif yağıyor
Transfer haberleri | Fernandao’ya Türkiye’den teklif yağıyor Türkiye’de daha önce Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Jose Fernandao, tekrar Türkiye'ye dönebilir. Yeşil beyazlı kulüpte yeniden oynamak isteyen 33 yaşındaki golcüyle, Konyaspor, Erzurumspor, Hatayspor ve Adana Demirspor da ilgileniyor.
6.07.2021 Hatayspor
Bursaspor, teknik direktör Mustafa Er ile sözleşme imzaladı
Bursaspor, teknik direktör Mustafa Er ile sözleşme imzaladı Bursaspor'da geçtiğimiz pazar günü yapılan başkanlık seçiminin ardından yeni teknik direktör de belli oldu.
1.09.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Kamat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.