Erkan Körüstan

Erkan Körüstan

Son dakika Erkan Körüstan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erkan Körüstan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erkan Körüstan haber sayfamızda...

Erkan Körüstan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 erkan körüstan haberi bulunmuştur.
Bursaspor, Uludağ eteklerine çıkıyor
Bursaspor, Uludağ eteklerine çıkıyor Bursaspor'un Uludağ eteklerindeki Keles ilçesinde yer alan bin 200 rakımlı Kendir Yaylası'nda yapmayı planladığı tesisin projesinde sona yaklaştı.
11.05.2018 BursaSpor
Bursaspor'un başkanlığına 7 aday
Bursaspor'un başkanlığına 7 aday Yeşil-beyazlı kulübün 11 Ocak'ta gerçekleşecek olağanüstü kongresinde başkanlık yarışına girmek için 7 aday resmi başvuru yaptı.
6.01.2016 BursaSpor
Batalla Bursaspor'a dönüyor!
Batalla Bursaspor'a dönüyor! Bursaspor tarihinin en önemli yabancılarından biri olan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla, yeniden yeşil-beyazlı takıma dönmek istiyor.
26.09.2015 BursaSpor
"Ozan Tufan'a tahta bacak dediler!"
"Ozan Tufan'a tahta bacak dediler!" Bursaspor'da, Ozan Tufan'ı 'küllerinden' doğurup parlatan scouting direktörü Tarkan Batgün, "A takımdaki ilk zamanlarda Ozan'a karşı kulüp içinde ön yargılar vardı. Ona 'tahta bacak' yakıştırması dahi yaparlardı. Ama kendine güvenip bizi mahcup etmedi, kalitesini gösterdi" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Körüstan'dan UEFA açıklaması!
Körüstan'dan UEFA açıklaması! Bursaspor Kulübünün eski başkanı Erkan Körüstan, UEFA'nın yeşil-beyazlı kulübe verdiği cezanın ardından mevcut başkan Recep Bölükbaşı'nın açıklamalarının bilgi kirliliği oluşturduğunu ve gerçekleri yansıtmadığını öne sürerek, "Yönetime gelmeden önce mali bilgiler kendisine anlatılmış, ayrıca 4 adet daha akaryakıt istasyonu projesinin hazır olduğu ve Bursaspor'un mali kurtuluşunun bu projenin devamında olduğu ısrarla vurgulanmıştır'' ifadesini kullandı.
23.12.2014 BursaSpor
Bursaspor'a UEFA'dan 1 yıl men cezası neden verildi?
Bursaspor'a UEFA'dan 1 yıl men cezası neden verildi? Bursaspor'a UEFA'dan neden ceza geldi. Bursaspor UEFA'dan gelen haberle sarsıldı. Bursaspor'a 1 yıl UEFA Kupaları'ndan men cezası verildi. Bursaspor'a UEFA'dan neden 1 yıl ceza geldi işte detaylar
1.07.2020 Futbol
Batalla Bursa'ya geldi!
Batalla Bursa'ya geldi! Geçtiğimiz sezon teknik direktör Christoph Daum ve eski başkan Erkan Körüstan ile yaşadığı sorunlar sebebiyle Bursaspor'dan ayrılma kararı alan ve Çin'in Bejing Gouan Kulübü ile anlaşma sağlayan Pablo Martin Batalla, Pekin'den İstanbul'a geldi.
3.11.2014 BursaSpor
Bursaspor 51 yaşında!
Bursaspor 51 yaşında! Bursaspor, 51'inci yılına yeni heyecanla giriyor. 24'üncü başkanını seçen yeşil beyazlılar, yeni teknik direktör Şenol Güneş ile zirve hedefiyle sezona başlayacak.
31.05.2014 BursaSpor
Bursaspor'da Bölükbaşı dönemi resmen başladı!
Bursaspor'da Bölükbaşı dönemi resmen başladı! Bursaspor Kulübü'nün dün gerçekleştirilen 50'nci Genel Kurulu'nda aldığı 1068 oy ile yeşil beyazlıların 24'ncü başkanı olan Recep Bölükbaşı, bugün Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle mazbatasını 2.Başkan Rıdvan Şen'den aldı.
24.05.2014 BursaSpor
Bursaspor'da Recep Bölükbaşı dönemi!
Bursaspor'da Recep Bölükbaşı dönemi! Bursaspor Kulübü’nün 50’nci genel kurulu Atatürk Spor Sarayı’nda yapıldı. Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Avukat Cüneyt Özkan başkanlık için yarıştı. Saat 18.00’da başlayan seçimler sonrasında Bursaspor Kulübü’nün 24’ncü başkanı bin 68 oy alan Recep Bölükbaşı oldu. Diğer adaylardan Mesut Mestan 691 oy, Avukat Cüneyt Özkan 281 oy alırken, 13 oy geçersiz sayıldı.
24.05.2014 BursaSpor
Son 6 sezonun en kötü Bursaspor'u!
Son 6 sezonun en kötü Bursaspor'u! Sezonu 46 puanla tamamlayan Bursaspor, son 6 yılın en kötü performansını sergiledi.
19.05.2014 BursaSpor
Bursaspor kongresi 23 Mayıs'a ertelendi!
Bursaspor kongresi 23 Mayıs'a ertelendi! Bursaspor Kulübü'nün bugün Atatürk Spor Sarayı'nda yapılması planlanan 50'nci genel kurulu, üyelerin ilgi göstermemesi nedeniyle 23 Mayıs Cuma günü saat 18.00'e ertelendi.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor'da başkanlık için 3 isim yarışacak!
Bursaspor'da başkanlık için 3 isim yarışacak! Bursaspor Kulübünün 16 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongresinde başkanlık yarışı, Mesut Mestan, Cüneyt Özkan ve Recep Bölükbaşı arasında geçecek.
9.05.2014 BursaSpor
Bursaspor'da Mesut Mestan başkan adayı!
Bursaspor'da Mesut Mestan başkan adayı! Bursaspor Kulübünün eski yöneticilerinden Mesut Mestan, 16 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongre için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
8.05.2014 BursaSpor
Bursaspor'da kongreye doğru
Bursaspor'da kongreye doğru Başkan adaylarının müracaat işlemleri 9 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.
7.05.2014 BursaSpor
Batalla geri dönüyor!
Batalla geri dönüyor! Beijing Guoan kulübüne 3.5 milyon euroya satılan Arjantinli yıldızın sözleşmesinde ‘4 milyon euroya geri döner’ maddesi bulunuyor. Taraftarlar, yeni seçilecek başkanın Batalla’yı getirmesini bekliyor.
3.05.2014 BursaSpor
Batalla'dan Fenerbahçe açıklaması!
Batalla'dan Fenerbahçe açıklaması! Bursaspor’dan ayrıldıktan Çin’in Beijing Guoan takımında futbol hayatına devam Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla, Fenerbahçe’ye gelmek istediği şeklinde çıkan haberleri yalanladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fernandao belirsizliği!
Fernandao belirsizliği! Bursaspor, Trabzonspor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör İrfan Buz gözetiminde yapılan idmanla sürdürdü.
30.04.2014 BursaSpor
Bursaspor transferde ilk adımı attı
Bursaspor transferde ilk adımı attı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Trabzonspor da geçtiğimiz günlerde Aydın Karabulut'un transferi için girişimde bulunmuştu.
30.04.2014 BursaSpor
Erkan Körüstan: Aday değilim
Erkan Körüstan: Aday değilim Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, yeşil beyazlı kulübün 16-23 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Spor Sarayı’nda yapılacak olağanüstü genel kurulunda aday olmayacağını açıkladı.
27.04.2014 BursaSpor
Tahkim Kurulu Fenerbahçe'nin isteğini reddetti!
Tahkim Kurulu Fenerbahçe'nin isteğini reddetti! Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor maçını kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynama cezasına yaptığı itirazı oy birliği ile reddetti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bursaspor Ankara'ya gitti!
Bursaspor Ankara'ya gitti! Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Bursaspor, Ankara'ya gitti.
24.04.2014 BursaSpor
Bursasporlu taraftarların adayı Mesut Mestan
Bursasporlu taraftarların adayı Mesut Mestan Bursasporlu bazı taraftarlar, kulübün mayıs ayında yapılacak olağanüstü kongresinde Mesut Mestan'ın aday olmasını istediklerini belirttiler.
23.04.2014 BursaSpor
Bursaspor'da parola 3 puan
Bursaspor'da parola 3 puan Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Gençlerbirliği maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
23.04.2014 BursaSpor
PFDK Bursaspor ve Es-Es'e acımadı!
PFDK Bursaspor ve Es-Es'e acımadı! PFDK, Bursaspor'a 3 maç, Eskişehirspor'a da 1 maç kadın ve çocuk taraftar önünde oynama cezası verdi.
22.04.2014 BursaSpor

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Körüstan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.