Erkan Petekkaya kimdir, aslen nereli? Erkan Petekkaya kaç yaşında?
Erkan Petekkaya kimdir, aslen nereli? Erkan Petekkaya kaç yaşında? Sevilen pek çok dizide ve filmde rol alan Erkan Petekkaya, bu akşam ekrana gelecek olan Eser Yenenler Show'a katılacak. Son olarak Kapan filminde rol alan Erkan Petekkaya; Aynalı Tahir, Aşkına Eşkıya, Hanımın Çiftliği, Paramparça gibi dizilerde rol aldı. Peki son olarak Vurgun ile ekranlarda olan Erkan Petekkaya kimdir?
8.03.2019 Gündem
Erkan Petekkaya kaç yaşında?
Erkan Petekkaya kaç yaşında? Erkan Petekkaya Buket Aydın'la 40'ın konuğu oldu. Birçok dizi, sinema filminde yer alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, Aynalı Tahir, Aşkına Eşkıya, Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizilerde rol almıştır. Peki Erkan Petekkaya kimdir?
27.12.2018 Gündem
Erkan Petekkaya kimdir?
Erkan Petekkaya kimdir? Aynalı Tahir ile ilk defa izleyicinin karşısına çıkan, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Ali Kaptan rolüyle beğeni toplayan Erkan Petekkaya kimdir? Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Erkan Petekkaya kaç yaşında?
20.12.2018 Gündem
Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında?
Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında? Erkan Petekkaya son olarak yaptığı alkol ve sigara yasaklansın açıklamaları ile gündem geldi. Birçok dizi film ve tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya Aşkına Eşkıya, Aynalı Tahir ve Hanımın Çiftliği gibi dizilerde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Peki Erkan Petekkaya kimdir?
8.12.2018 Gündem