Erkeği

Erkeği

Son dakika erkeği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erkeği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erkeği haber sayfamızda...

Erkeği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.377 erkeği haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! 'En büyük hayalim bana babacığım demesi'
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! 'En büyük hayalim bana babacığım demesi' Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmıştı. Özen, son ameliyatı başarılı geçen ve iyileşme sürecinde olan kızından bahsederek, duygusal açıklamalar yaptı.
12.04.2024 Cadde
Kadın muhtar sayısı yaklaşık iki kat arttı
Kadın muhtar sayısı yaklaşık iki kat arttı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, ülke genelinde kadın muhtar sayısı yüzde 100’e yakın arttı.
11.04.2024 Gündem
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali Necm suresi, Kur’an-ı Kerim’in 53. suresidir. Sure toplam 62 ayetten oluşur.
4.04.2024 Sureler
Dünyanın en yaşlı erkeği 114 yaşında hayata gözlerini yumdu
Dünyanın en yaşlı erkeği 114 yaşında hayata gözlerini yumdu Venezuela'da yaşayan dünyanın en yaşlı erkeği Juan Vicente Perez Mora 114 yaşında hayatını kaybetti.
4.04.2024 Dünya
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Fatih’te, sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'in işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, tutuklu şüpheli Erkan Baykut hakkında müebbet hapis istemiyle dava açtı.
29.03.2024 Gündem
Çiftçilere 'süt sağım makinesi' desteği
Çiftçilere 'süt sağım makinesi' desteği Samsun'un 17 ilçesinde 113 kadın çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitim Projesi ile yüzde 75 devlet destekli süt sağım makinesi verildi.
28.03.2024 Ekonomi
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abi hiç umursamadı!
Survivor Adem Kılıçcı: Acun abi hiç umursamadı! 'Survivor 2018' şampiyonu Adem Kılıçcı, 2022'de düzenlenen 'All Star'ın büyük finalinde, SMS sonucu Nisa Bölükbaşı'na kaybetmesi hakkında konuştu. Survivor Adem, fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'ya kırgınlığının nedenini de ilk kez anlattı.
29.03.2024 Cadde
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı Merkez Bankası’nın sürpriz faiz kararı sonrasında gözler altın ve dolar fiyatlarına çevrildi. Dolar/TL 32 TL seviyelerinin altını gördü. Peki yeni adımla birlikte dövizde beklentiler neler? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), araç kredilerine ilişkin sınırları güncelledi. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
'Bil Bakalım' oyununda ödülü kazanan takım belli oldu! 'Survivor'ın en zayıf 3 erkeği takımda'
'Bil Bakalım' oyununda ödülü kazanan takım belli oldu! 'Survivor'ın en zayıf 3 erkeği takımda' Survivor All Star'da düelloda Bozok Gören elenmişti. Kırmızı takımdan ve Mavi takımdan yarışmacılar düelloyu değerlendirdi. 'Bil Bakalım' oyununda havuçlu kek ödülünü kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
23.03.2024 Cadde
Köpeğe hortum, sandalye ve kürekle saldırıda 2 kişi hakkında karar
Köpeğe hortum, sandalye ve kürekle saldırıda 2 kişi hakkında karar İzmir’in Urla ilçesinde, eline aldığı hortum, sandalye ve kürekle acımasızca köpeğe saldıran şahıs ve olay anında kendisine müdahale edemeyen iş yeri çalışanı adliyeye sevk edildi. Saldırganın jandarmadaki ifadesinde, köpeğe aracına zarar verdiği için saldırdığını söylediği öğrenildi.
17.03.2024 Gündem
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Şehit Aileleri ile İftar Programı'nda konuştu. Savunma sanayii vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yakın geçmişimizde PKK'dan FETÖ'süne kadar bütün terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele de esasen milli bir şahlanıştı" dedi.
11.03.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat tecrübelerini anlattı
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat tecrübelerini anlattı  Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat ve Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın Harbiyeliler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 'TCG Nusret' gemisinde bir araya geldi. 'TCG Nusret' ile seyir faaliyetinde Tuğamiral Gökçen Fırat, Kilitbahir köyü dağında bulunan 'Dur Yolcu' yazısı önlerinde 109 yıl önceki Deniz Savaşları'nın gidişatını değiştiren mayın gemisi anısına denize çelenk bıraktı.
8.03.2024 Gündem
Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz!
Sevgilisiyle çadırda kalan İspanyol turiste toplu tecavüz! Geceyi geçirmek için kamp kuran İspanyol çifte yedi cani saldırdı, başına defalarca darbe alan erkek turistin ağzı paramparça oldu. Saldırganlar sosyal medyada 200 bini aşkın takipçisi olan seyahat blogger'ını ise dövüp tecavüz etti.
3.03.2024 Dünya
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem
Eski eşine ve polise bıçakla saldırınca tutuklandı
Eski eşine ve polise bıçakla saldırınca tutuklandı İzmir’de eski eşi N.Y. (32) ile olaya müdahale eden polis ekiplerine bıçakla saldıran Cihat Bilici (35), tutuklandı.
22.02.2024 Gündem
Mersin'de komşusunu vuran polis memuru tutuklandı
Mersin'de komşusunu vuran polis memuru tutuklandı Mersin'de komşusunu vurarak yaralayan polis memuru ifadesi alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.02.2024 Gündem
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre; 3 genç arasında sokakta yaşanan tartışmada, 17 yaşındaki S.N.K. adlı genç kız , tartıştığı M.E.Ö. isimli erkeği bıçakla yaraladı.
22.02.2024 Haberler
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre; 3 genç arasında sokakta yaşanan tartışmada, 17 yaşındaki S.N.K. adlı genç kız , tartıştığı M.E.Ö. isimli erkeği bıçakla yaraladı.
22.02.2024 Gündem
Sultan Kösen ile dünyanın en kısa kadını Jyoti Amge Los Angeles'da buluştu
Sultan Kösen ile dünyanın en kısa kadını Jyoti Amge Los Angeles'da buluştu Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile 15 yıldır 'dünyanın en uzun boylu erkeği' unvanını koruyan Sultan Kösen, 62,8 santimetre boyuyla 'dünyanın en kısa boylu kadını' Hindistanlı Jyoti Amge ile Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Los Angeles kentinde bir araya geldi.
20.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Erkeği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.