Erkek Arkadaşı

Erkek Arkadaşı

Son dakika erkek arkadaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erkek arkadaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erkek arkadaşı haber sayfamızda...

Erkek Arkadaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.540 erkek arkadaşı haberi bulunmuştur.
Yolcu otobüsünde taciz iddiası
Yolcu otobüsünde taciz iddiası Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Her yerde taciz edilmek sözlü ya da fiziksel hiç önemli değil, hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım, belki benim yaşadığımı yaşayıp da sesini çıkarmayan bir çok insan var, belki küçük yaştakiler, belki büyük yaştakiler. Bunun artık son bulmasını istiyorum." dedi. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.
17.04.2024 Haberler
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım' diyerek taciz anlarını görüntüledi.
17.04.2024 Gündem
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Eren kızına zulmeden canilerin peşine düştü. Merdan ve Osman'dan yardım aldı. Dizinin final sahnesindeki aksiyon tam anlamıyla nefes kesti. İşte 'Yargı'nın 89. bölüm özeti...
15.04.2024 Cadde
Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı
Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
14.04.2024 Haberler
Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı
Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
14.04.2024 Gündem
O.J. Simpson hayatını kaybetti
O.J. Simpson hayatını kaybetti Eski Amerikan futbolcusu ve oyuncu O.J. Simpson, kanserle savaşını kaybetti. Ailesi, 76 yaşındaki Simpson'ın ölümünü sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla duyurdu.
12.04.2024 Cadde
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış İntörn Doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle 6 el ateş ederek bir bacağının ampute olmasına neden olan eski erkek arkadaşı sanık Ersin Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.
2.04.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölümünün özeti...
18.03.2024 Cadde
7 ay önce evlenen genç kızı sokak ortasında öldürüldü! Korkunç cinayette saplantılı aşık detayı
7 ay önce evlenen genç kızı sokak ortasında öldürüldü! Korkunç cinayette saplantılı aşık detayı Kocaeli’nde, işe giderken başından vurularak öldürülen 7 aylık evli Gülhan Esen'in (25) cinayet şüphelisi eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Ekiplerin kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.
17.03.2024 Gündem
Düğün gecesi yuva yıkan sürpriz! Eski sevgilinin mektubunu kocası açtı, mahkemeye koştu
Düğün gecesi yuva yıkan sürpriz! Eski sevgilinin mektubunu kocası açtı, mahkemeye koştu Ayrıldığı sevgilisini mazilerine dayanarak düğününe davet etmeye karar verdi. Düğünden sonra, organizasyonun sorun çıkmadan halledilmesinden memnundu. artık kocasıyla yeni hayatına başlamanın heyecanını yaşıyordu. Ancak hiç beklemediği zarf tazecik evliliğini paramparça etti.
15.03.2024 Dünya
Seçil Erzan davasında yarın kritik gün! Arda, Emre ve Muslera'nın ilk kez ifade vermeleri bekleniyor
Seçil Erzan davasında yarın kritik gün! Arda, Emre ve Muslera'nın ilk kez ifade vermeleri bekleniyor Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık yarın 3. kez hakim karşısına çıkacak. Sporculardan Turan, Belözoğlu ve Muslera'nın yarınki duruşmaya katılarak ilk kez ifade vermeleri bekleniyor.
7.03.2024 Gündem
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Haberler
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı
'Türkiye'de bulanı görmedim daha' dedi! Beraat ettiği davadan müebbet hapse çarptırıldı Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
Tacizci kâbusu!
Tacizci kâbusu! Şarkıcı Derya Uluğ, bir takipçisinin tacizine maruz kaldı.
1.03.2024 Cadde
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
Sevgilisiyle tartıştıktan sonra intihara kalkıştı! 15 gün önceki detay da ortaya çıktı
Sevgilisiyle tartıştıktan sonra intihara kalkıştı! 15 gün önceki detay da ortaya çıktı Diyarbakır'da özel güvenlik görevlisi Ş.B. isimli kadının çalıştığı siteye gelen erkek arkadaşı M.Y. (23), yaşadıkları tartışmanın ardından yanında getirdiği tabancayla kendisine ateş ederek intihara kalkıştı.
27.02.2024 Gündem
Mahkum sevgili yaktı! 19 yaşındaki kadın gardiyanın skandallar silsilesi
Mahkum sevgili yaktı! 19 yaşındaki kadın gardiyanın skandallar silsilesi 19 yaşındaki kadın gardiyan kalbini mahkumlardan birine kaptırarak yasak aşka yelken açtı. Ancak bu ilişki, parmaklıklar ardındaki erkek arkadaşının gün geçtikçe daha çok 'tesiri altında' kalan genç kadın için sonun başlangıcı oldu
26.02.2024 Dünya
Ceren Moray'ın son pozları olay oldu! Zayıflığı dikkat çekti
Ceren Moray'ın son pozları olay oldu! Zayıflığı dikkat çekti Ünlü oyuncu Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim 'yokluk postu geldi' dediği paylaşımında adeta bir deri bir kemik kaldğı görüldü.
21.02.2024 Cadde
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma İzmir’in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40) savunma yaptı. Korkunç olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
Selena’ya aşk turşusu
Selena’ya aşk turşusu ABD’li şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez’e, erkek arkadaşı Benny Blanco tarafından “Sevgililer Günü”nde bir kavanoz turşu hediye edildiği ortaya çıktı.
20.02.2024 Dünya
Sevgililer Günü'nde hediye almayan erkek arkadaşının evini yıktı!
Sevgililer Günü'nde hediye almayan erkek arkadaşının evini yıktı! Sevgililer Günü'nde hediye alamayınca, öfkeden gözü döndü. Erkek arkadaşı için şoke edici intikamı planladı. Dudak uçuklatan intikam videosuna sosyal medyadan yorum yağdı.
17.02.2024 Dünya
Eski sevgiliye 9 kafa darbesinin cezası belli oldu
Eski sevgiliye 9 kafa darbesinin cezası belli oldu Bursa'da eğlence merkezinde gördüğü sevgilisi Sibel Kahraman'ı (34) dışarı çıkarıp, zorla bindirdiği omobilde 9 kafa darbesiyle yaralayan tutuklu sanık İrfan Şahin'in (51) yargılandığı davada karar çıktı.
17.02.2024 Gündem
Şeyma Subaşı'dan bir kitap daha geliyor! 'Boşanma yaradı'
Şeyma Subaşı'dan bir kitap daha geliyor! 'Boşanma yaradı' Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı şimdi de takipçisine verdiği bir yanıtla gündem oldu. Kitap yazmaya başladığını söyleyen Subaşı'na 'Boşanma yaradı' gibi yorumlar yapıldı.
15.02.2024 Cadde
Eski eşinin sevgilisini öldürdü! 'Silah tutukluluk yapınca bıçak ile saldırdı'
Eski eşinin sevgilisini öldürdü! 'Silah tutukluluk yapınca bıçak ile saldırdı' Ankara’da eski eşi Banu S.'yi (30) yaralayıp, onun erkek arkadaşı Emre Helvacı'yı (37) öldüren Serkan Özbaş (42) hakkında, 'kasten öldürme' suçundan müebbet ve 'boşandığı eşe karşı kasten yaralama' suçundan 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
14.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Arkadaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.