Erkek Modası

Erkek Modası

Son dakika erkek modası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erkek modası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erkek modası haber sayfamızda...

Erkek Modası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 592 erkek modası haberi bulunmuştur.
Klasik giyim geri dönüyor!
Klasik giyim geri dönüyor! Bu kışın erkek modasında bol kesim ve ‘cropped’ ürünler, en gözde tasarımlar... Klasik parçalar ise “Klasikler hiçbir zaman ölmez” düşüncesini kanıtlayarak sokak stilinin önüne geçiyor
30.10.2022 Gündem
Erkek modasında feminenlik rüzgârı
Erkek modasında feminenlik rüzgârı Brad Pitt’in etek giymesi, Harry Styles’ın kürk manto ve taşlı ceket kullanması, Timothee Chalamet’in Venedik stili “Feminen erkek modası”nı tartışmaya açtı.
4.09.2022 Dünya
Nişanlı çift defilede
Nişanlı çift defilede Geçtiğimiz hafta nişanlandıklarını duyuran Megan Fox ve Machine Gun Kelly, defileye katıldı
17.01.2022 Cadde
Erkek stili
Erkek stili Mathieu Coppin ve Damian Galkowski, KİP, 2020 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
11.04.2021 Cadde
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Erkek modası Erkek giyim sektörünün öncü markalarından Altınyıldız Classics’in, sezon trendlerine yön verdiği tasarımlarında soğuk kış günlerinin öne çıkan parçası kadife pantolonlar oluyor...
23.01.2021 Cadde
İtalyan modasını popüler yapan 6 sebep
İtalyan modasını popüler yapan 6 sebep Pandemi sürecinden en çok etkilenen sektörlerden birisi de kuşkusuz moda sektörü oldu. Yepyeni bir yılın taze ruhuna adapte olmak için modayı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Moda dendiğinde, her ne kadar modanın başkenti Paris algısı olsa da, İtalyan modası pek çok moda tutkunu için sadeliği ve şıklığı ile Fransa'yı gölgede bırakmayı başarıyor. Peki İtalyan modasını İtalyan modası yapan sebepler neymiş, gelin hep beraber Molatik olalım...
11.12.2020 Stil
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Erkek modası                    Ramsey, yılbaşında hem sizin hem de sevdikleriniz için sahip olmaktan mutlu olacakları ürünlerini mağazalarında ve www...
5.12.2020 Cadde
MODERN HAYATIN MİMARI
MODERN HAYATIN MİMARI Cacharel Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonu, hayatın dinamizminden ilham alarak modern dokunuşlarıyla kalıplaşmış moda algısını ortadan kaldırıyor. Kreasyonunda, inovatif ve yenilikçi bir bakış açısıyla cesurca hareket etmenin her koşulda mümkün olduğunu vurgulayan Cacharel, erkek giyimine yeni bir soluk getiriyor.
17.11.2020 Marka Haberleri
DAMAT TWEEN’den “sanal” modada bir ilk: İtalya sokaklarında Virtual Runway
DAMAT TWEEN’den “sanal” modada bir ilk: İtalya sokaklarında Virtual Runway Dünya erkek modasının lider markalarından Damat Tween, 2021 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu Türkiye’de ilk kez yapılan bir Virtual Runway (Sanal Defile) ile tüm Dünyaya aynı anda tanıttı…
15.10.2020 Marka Haberleri
Kiğılı’da akıllı alışveriş dönemi
Kiğılı’da akıllı alışveriş dönemi Erkek modasında ezberleri bozan Kiğılı, yaşamı kolaylaştıran uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı sadece size özel görüntülü alışveriş deneyimi ile bir ilke imza atıyor. Kiğılı ekibi ve mağazaları artık her an yanınızda. Üstelik seçeceğiniz Kiğılı mağazasında, seçeceğiniz takım arkadaşı ile. Kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi için destek.kigili.com.tr adresinden randevu tarihinizi oluşturup istediğiniz Kiğılı mağazasını belirleyerek, deneyimli satış danışmanı eşliğinde alışverişinizi güvenle yapacaksınız.
14.09.2020 Teknoloji
Erkek modası
Erkek modası Ufuk-Okan Yıldırım kardeşlerin markası Modan-Andrea Nicolotti, pantolon tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
22.12.2019 Cadde
Alişan: Beni kadın düşmanı gibi gösterdiler!
Alişan: Beni kadın düşmanı gibi gösterdiler! Sunuculuğunu yapacağı ‘Ailecek Şanslıyız’ın heyecanını yaşayan Alişan, yarışma programı, hayatı, evliliği ve yaşadığı polemikler hakkında konuştu.
17.08.2019 Cadde
Gelecek kış erkek modası
Gelecek kış erkek modası Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması Koordinatörü ve tasarımcı Emre Erdemoğlu’nun ‘Onu alma beni al’ isimli 2020 kış koleksiyonunun yüzü, sevilen şarkıcı Gökhan Türkmen oldu...
1.07.2019 Ege
Poşet modası
Poşet modası İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Westminster Üniversitesi’nde erkek modası üzerine master yapan öğrencilerin tasarımları Londra Moda Haftası’nda tanıtıldı.
11.06.2019 Dünya
Erkek giyimde tekno moda
Erkek giyimde tekno moda BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif, sektörde inovasyon ve yeniliğin çok önem kazandığını belirterek, “Ütü istemeyen gömlek ve pantolon, teri dışarı atan tişörtlerimiz var. Yıllardır nano takımlar üretiyoruz” dedi
6.06.2019 Ekonomi
Süper kahramanlar  podyumda
Süper kahramanlar podyumda Mercedes Benz Fashion Week Istanbul’a erkek modası damga vurdu. Genç modacı Gökhan Yavaş, moda haftasının 3’üncü gününde sonbahar/kış koleksiyonunu sunduğu “Runway” defilesiyle tam not aldı.
22.03.2019 Gündem
Erkek modası tam not aldı
Erkek modası tam not aldı Erkek giyim markası Damat, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, sonbahar/kış 2019 koleksiyonunu, düzenlediği defileyle görücüye çıkardı.
21.03.2019 Cadde
İstanbul modaya doyacak
İstanbul modaya doyacak Türkiye’nin moda haftası Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, önümüzdeki kış koleksiyonlarının tanıtılacağı bir programla, salı günü başlıyor. Bu sezonun dikkat çeken detaylarını ve öne çıkan yeniliklerini derledik.
16.03.2019 Cumartesi
Tekstilin itibarını  tasarımcı kurtarır
Tekstilin itibarını tasarımcı kurtarır Dünyada ‘Moda nedir’ tartışmasının sonu elbette hiç gelmeyecek ama buna yanıt arayan modacılık piyasası büyümesini tüm hızıyla sürdürüyor. İtalyanlar, Fransızlar, Amerikalılar derken son dönemde tasarımda gücü artan Türkiye, kendi markalarını dünyaya taşıma telaşında. Tekstille üzerimize yapışan ‘fasoncu Türkiye’ söyleminin yerini Türk tasarımının alması hepimizin hayali. Türkiye’nin güçlü modacılarının yanı sıra son dönemde yıldızı parlayan genç tasarımcıların bu noktada görüşleri oldukça değerli. İki yıldız tasarımcıyla modayı, yeni dönem projelerini, ‘sosyal medya’yı ve piyasaları konuştuk.
13.10.2018 Ekonomi
Erkek modasında 'eski ama yeni' dokunuşlar
Erkek modasında 'eski ama yeni' dokunuşlar 60’lı, 70’li ve hatta 90’lı yılları aratmayan esintilerden Hawaii baskılara, rahat ve şık parçalardan renkli takımlara! Erkek modası yaz güneşi gibi içinizi ısıtmaya geliyor…
4.07.2018 Stil
Kadınların yarısı sakallı erkekleri itici buluyor
Kadınların yarısı sakallı erkekleri itici buluyor Kadın-erkek ilişkilerini irdeleyen yeni bir araştırma, kadınların yarısının sakallı erkekleri sevmediğini ortaya çıkardı.
4.06.2018 Stil
Sevgililer Günü hediyesi için AVVA
Sevgililer Günü hediyesi için AVVA Özel renk tonlarının, yumuşak ve çağdaş çizgilerin modern bir stille yorumlandığı AVVA koleksiyonunda Sevgilinize özel pek çok hediye seçeneği bulabilirsiniz.
Bir cekete 16 bin TL verilir mi?
Bir cekete 16 bin TL verilir mi? Kendinizi bale yaparak ifade edebilirsiniz. Mutluluktan düz duvarlara tırmanmak da serbest. İsteyen istediğini yapar, yer ve giyer. Söz konusu moda olunca ve giyim-kuşam olunca yorum yapmak serbest gibi bir algı oluşmuş durumda. İsteyen herkes her şeyi yapabilirmiş gibi bir dünya söz konusu. Beğenin ya da beğenmeyin ama durum budur. Hele bir de 16 bin TL gibi uçuk bir fiyatı olan kıyafetleri gördüğümüzde daha da fena bir şekilde atarlanıyoruz, hep beraber 'Yaaav, nasıl olur'a bağlıyoruz.
24.05.2018 Stil
‘Değişim devam ediyor’
‘Değişim devam ediyor’ Kiğılı’da değişimin devam ettiğini söyleyen kreatif direktör Sayit Çakıcı, “Hedeflerimiz çok fazla” diyor. Markanın direktörü     İlkay Keleş ise “Reklam, koleksiyon ve pazarlamada hiç durmadan farklılaşıyoruz” şeklinde konuştu
12.11.2017 Cadde
Atilla Saral belden aşağı vurdu!
Atilla Saral belden aşağı vurdu! Beşiktaş’ın yıldız futbolcuları Ricardo Quaresma ve Pepe'nin tarzı için ‘Maymun modası’ diyen Atilla Saral, dün ise eleştirinin dozunu iyice kaçırdı. 54 yaşındaki manken ve oyuncu, "Bunlar topla oynaya oynaya top olmuşlar" diyen bir kişinin hakaretini alkış emojisi ile destek verdi.
6.11.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Modası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.