Erken

Erken

Son dakika Erken haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erken gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erken haber sayfamızda...

Erken

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77.787 erken haberi bulunmuştur.
Panathinaikos fırsat tepti! Samet Akaydin'den büyük hata, Fatih Terim çılgına döndü
Panathinaikos fırsat tepti! Samet Akaydin'den büyük hata, Fatih Terim çılgına döndü Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
24.04.2024 Dünyadan Futbol
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024: BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024: BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emeklilik fırsatında son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürülmesine ilişkin çalışmalar yolda. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü
Nisan'da sıcaklık Adana'da rekor seviyeye ulaştı! Termometreler 42 dereceyi gördü Adana’da nisan ayının son haftası parklardaki termometreler güneşte 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
24.04.2024 Gündem
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.
24.04.2024 Haberler
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza Hakkari'de 'hüznün sembolü' olarak bilinen, koruma altındaki ters laleler çiçek açtı.
24.04.2024 Gündem
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza Hakkari'de 'hüznün sembolü' olarak bilinen, koruma altındaki ters laleler çiçek açtı.
24.04.2024 Gündem
Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim!
Melek Mosso: Zayıf olmayı sevmem, etli butlu olmayı severim! Son dönemin popüler şarkıcılardan biri olan Melek Mosso, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim; hem kariyeri, hem de özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Cadde
Yalıtıma bahar geldi!
Yalıtıma bahar geldi! Türkiye’de 22 milyon konut varken; sadece 4.4 milyon adedi yalıtımla tasarruf ediyor. İlkbahar ve yaz ayları yalıtım uygulamalarının tercih edildiği zaman dilimi olarak bilinirken, buna uygun kredi imkânları da sürdürülüyor.
24.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Süper Lig
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik'
Gonca Vuslateri doğum için gün sayıyor! 'Artık sona geldik' Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri önceki akşam eşi Levent Yaşar ile Cihangir de bir mekanda akşam yemeği yedi. Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncu, çıkışta muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Ünlü isim, doğuma az kaldığını da belirtti.
23.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi!
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi! Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü ile bugün deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşması öncesi Ümraniye’ye çıkarma yaparak oyuncularla buluşurken galibiyet istedi.
23.04.2024 Beşiktaş
‘Beştepe’ye de giderim’
‘Beştepe’ye de giderim’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir TV yayınında, partisinin yeni dönem muhalefet politikasını anlattı. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuşan Özel, “Seçmenden oyu alıp, ertesi gün ‘erken seçim’ dersen, o demez mi ‘Hani bu yerel seçimdi, hani sarı kart gösteriyorduk?’ O millet patronun kendisi, hepimizin efendisi. Erken seçim isterse, o gün ben de ‘erken seçim’ derim” dedi.
23.04.2024 Gündem
Tayvan'da peş peşe büyük depremler
Tayvan'da peş peşe büyük depremler Tayvan'da peş peşe iki büyük deprem meydana geldi. Deprem, Tayvan’ın doğusunda 6 ve 6.1 büyüklüğünde oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
Premier Lig'de Nottingham Forest'tan VAR kayıtları talebi!
Premier Lig'de Nottingham Forest'tan VAR kayıtları talebi! Premier Lig temsilcisi Nottingham Forest, Everton maçındaki VAR kayıtlarının yayınlanmasını istedi.
Göztepe, Süper Lig için geri sayıma geçti!
Göztepe, Süper Lig için geri sayıma geçti! Göztepe, kalan 3 haftada 2 puan toplaması halinde Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek.
22.04.2024 1.Lig
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar Evlerinde yapılan aramada, Nazi dönemi sembollerinin yanı sıra bir dizi silah ele geçirilmişti. Faşist adam tüyler ürperten ifadelerle, 'karma ırktan bir çocuğu öldürmeye' yemin dahi etmişti. Şimdi ise, akılalmaz bir kararla hapisten erken salıveriliyor.
22.04.2024 Dünya
'ECB faiz indirimine Fed'den önce başlayabilir'
'ECB faiz indirimine Fed'den önce başlayabilir' BlackRock makro kredi araştırmaları başkanı Amanda Lynam ve makro kredi araştırmaları stratejisti Dominique Bly, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz indirimlerine ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) daha erken başlayabileceğini söyledi.
22.04.2024 Uzmanpara
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın Küçükçekmece Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı(56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı.
22.04.2024 Haberler
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek Bundesliga'da 128 yıl sonra şampiyonluk ipini göğüsleyip bir ilki gerçekleştiren Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso ve Türk asıllı yardımcısı Devin Özek tarihe adını altın harflerle yazdırdı.
22.04.2024 Almanya Bundesliga
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın Küçükçekmece Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı(56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı.
22.04.2024 Gündem
Bakır fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesinde
Bakır fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesinde Bakır, küresel ekonomide toparlanmanın temel metallere olan talebi artıracağı yönündeki beklentilerin etkisiyle ton başına 10.000 dolara yaklaştı.
22.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Erken ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.