Erken Emeklilik

Erken Emeklilik

Son dakika Erken emeklilik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erken emeklilik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erken emeklilik haber sayfamızda...

Erken Emeklilik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.369 erken emeklilik haberi bulunmuştur.
Doktorlar '15 yaşını görmez' dedi! Öğretmen baba kendi tedavisiyle mucizeyi başardı
Doktorlar '15 yaşını görmez' dedi! Öğretmen baba kendi tedavisiyle mucizeyi başardı Gümüşhane’de yaşayan 25 yıllık öğretmen Yaşar Temel Başer, doktorların "15 yaşını göremez" dediği engelli kızı Nur Hilal Başer’in daha uzun bir hayat sürmesi için 2007 yılında erken emeklilik isteyerek köye yerleşti. Yönteminin çok işe yaradığını dilene getiren baba, kendini kızının bakımına adadı. Nur Hilal Başer, 28 yaşına ulaştı.
29.02.2024 Gündem
Turizm hedefine ocak ayı uçuşu!
Turizm hedefine ocak ayı uçuşu! Yılın ilk turizm verisi, Türkiye’nin 2024 yılı için ‘60 milyon turist, 60 milyar dolar turizm geliri’ hedefini destekliyor. Buna göre, Ocak 2024 turizmde tüm zamanların en iyi ocak ayı verisi olarak kayıtlara geçti.
29.02.2024 Ekonomi
Emeklilikte iki büyük reform: Esnaf ve ev hanımlarına erken emeklilik fırsatı!
Emeklilikte iki büyük reform: Esnaf ve ev hanımlarına erken emeklilik fırsatı! Geçtiğimiz yıl hükümet tarafından kamuoyuna duyurulan esnafa erken emeklilik ve ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi merakla bekleniyor. Peki emeklilikte reform niteliği taşıyan iki büyük düzenleme bu yıl hayata geçer mi? Erken emeklilikte şartlar neler, ev hanımlarına emeklilikte devlet desteği ne kadar olacak? İşte detaylar...
28.02.2024 Ekonomi
‘Yarısı Bizden’de kademeli ödeme
‘Yarısı Bizden’de kademeli ödeme İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında konut ve işyerleri için yürürlüğe giren “Yarısı Bizden” kampanyasında ilk ödemeler binaların temelinin yapımında, ikinci taksitler ise kolon, kiriş, döşeme ve duvarların bitiminde yatırılacak.
28.02.2024 Ekonomi
BAĞ-KUR 7200 PRİM SON DURUM | Esnafa erken emeklilik gelecek mi? Bağ-kur 7200 prim ödeme gün sayısı yasalaştı mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
BAĞ-KUR 7200 PRİM SON DURUM | Esnafa erken emeklilik gelecek mi? Bağ-kur 7200 prim ödeme gün sayısı yasalaştı mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Bağkur prim gün sayısının düşürülmesini bekleyen milyonlarca Bağkur'lunun gözü Bakan Işıkhan'ın açıklamalarında. Esnafa erken emeklilik müjdesi geldi mi? Son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 9000 olan prim gün sayısının 7200'e düşürülmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Bağ-kur prim gün sayısı ile ilgili görüşlerini aktardı. Peki, esnafa erken emeklilik gelecek mi, ne zaman gelir?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
Esnafa erken emeklilik! BAĞ-KUR 7200 PRİM GÜN SAYISI SON DURUM 2024 🔴 Bağkur emeklilik prim gün sayısı ne zaman değişecek, düşecek mi?
Esnafa erken emeklilik! BAĞ-KUR 7200 PRİM GÜN SAYISI SON DURUM 2024 🔴 Bağkur emeklilik prim gün sayısı ne zaman değişecek, düşecek mi? Bağkur prim gün sayısı değişikliği konusunda çalışanlar son dakika gelişmelerini takip ediyor. İsteğe bağlı emeklilik detayları araştırılırken Bakan Vedat Işıkhan, Bağ-Kur prim gün sayısı konusunda açıklamada bulundu. Peki, bağkur prim sayısı düşürülecek mi, ne zaman değişecek?
1.02.2024 Bilgi Rehberi
Ev hanımlarına emeklilikte yaş şartı ve prim detayı! Kim ne kadar ödeyecek?
Ev hanımlarına emeklilikte yaş şartı ve prim detayı! Kim ne kadar ödeyecek? Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Emeklilikte prim desteğinden gün sayısına kadar pek çok avantaj sağlanacak. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz emeklilikte prim ve yaş detayını açıkladı. İşte detaylar...
1.02.2024 Ekonomi
Türkiye'nin en ekonomik kayak merkezine yoğun ilgi
Türkiye'nin en ekonomik kayak merkezine yoğun ilgi Sivas’ta hafta sonunu fırsat bilen kayak severler Türkiye’nin en ekonomik kayak merkezi olan Yıldız Dağı Kayak Merkezine akın etti.
28.01.2024 Ekonomi
Cumhur İttifakı'nın Eskişehir ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
Cumhur İttifakı'nın Eskişehir ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'in ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Yerel seçimlere ilişkin net mesajlar veren Erdoğan, 'Dünya ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki, şehirlerimizin kaybedecek bırakın beş yılı tek bir günü bile yoktur. Kaybettiğimiz her anın sadece kendimize değil asıl evlatlarımızın geleceğine yüklenen devasa maliyetleri olacağını biliyoruz.' dedi.
29.01.2024 Gündem
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken yaşanan olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya gün içinde 30 adrese baskın yapıldığını belirtti ve yakalanan 2 katil zanlısının yabancı uyruklu olduklarını açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Bakan Işıkhan’dan emeklilere ek zam, esnafa erken emeklilik, memur maaşları ve asgari ücret açıklaması
Bakan Işıkhan’dan emeklilere ek zam, esnafa erken emeklilik, memur maaşları ve asgari ücret açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katıldığı bir TV programında emeklilere ek zam, esnafa erken emeklilik, ev kadınlarına prim desteği, asgari ücret ve memur maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, "Vaadimizi yerine getireceğiz. Kısa zamanda bunu neticelendirmeye gayret edeceğiz. Bütçe disiplinimiz el verdiği sürece beklemek için sebep de kalmayacak" dedi.
28.01.2024 Ekonomi
5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor
5 yıl erken emekli olacaklar! SSK ve Bağkur primleri eşitleniyor Yeni dönemde emekli, memur ve çalışanların maaşlarına yapılan artışların yanı sıra çalışma hayatına ilişkin yapılan düzenlemeler de önemle takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl esnaflara 5 yıl erken emeklilik müjdesi verilmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise erken emeklilikle ilgili son açıklamayı yaptı. Peki kimler erken emeklilikten yararlanabilecek? Emeklilikte yaş şartı ne? Düzenleme ne zaman hayata geçer? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Bursa'da iç ısıtan anlar! Metroda ağlayan bebeği klarnetle uyuttular
Bursa'da iç ısıtan anlar! Metroda ağlayan bebeği klarnetle uyuttular Bursa'da sokak müzisyenleri metroda ağlayan bebeği klarnetle ninni çalıp sakinleştirerek uyuttu.
17.01.2024 Gündem
Eskişehir'de sokak ortasında sopalı dayak! Üç kişi bir kişiye saldırdı
Eskişehir'de sokak ortasında sopalı dayak! Üç kişi bir kişiye saldırdı Eskişehir'de 3 kişi, alacak meselesinden tartıştıkları kişiyi, sokak ortasında sopalarla dövdü.
17.01.2024 Gündem
İkinci Türk uzay yolcusu süreci canlı yayında anlattı: 36 bin başvuru, onlarca testten geçtim
İkinci Türk uzay yolcusu süreci canlı yayında anlattı: 36 bin başvuru, onlarca testten geçtim Gözler Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğunda çevrildi. Gezeravcı uzaydan döndükten sonra ise bu kez Türkiye'nin 2. Astronotu Tuva Cihangir Atasever uzaya fırlatılacak. CNN Türk Editörü Gülşen Coşkun, Türk astronotlarla ilgili merak edilenleri ABD'deki ilk fırlatılışı birlikte takip edecekleri 2. Türk uzay yolcusuna sordu.
17.01.2024 Ekonomi
Bakırköy yer altı çarşısında hareketli anlar, 2 kişi hastanelik oldu!
Bakırköy yer altı çarşısında hareketli anlar, 2 kişi hastanelik oldu! Bakırköy'de yer altı çarşısında saat 11.40 sıralarında hareketli anlar yaşanırken 2 kişinin hastaneye götürüldüğü bilgisi geldi. İşte haberin ayrıntıları...
17.01.2024 Gündem
Saldırı girişiminde bulunan 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Saldırı girişiminde bulunan 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini paylaştı.
17.01.2024 Gündem
Bu görüntüler İstanbul'dan! Hırsızlık yaparken yakalanan 3 kadın soyundu
Bu görüntüler İstanbul'dan! Hırsızlık yaparken yakalanan 3 kadın soyundu Girdikleri mağazadan hırsızlık yapan 3 kadın, durumun fark edilmesi üzerine yakalanmamak için soyunmaya başladı, esnaf ise olaya müdahale edemedi.
17.01.2024 Gündem
Halkalı-Kapıkule arası hızlı tren! Bakan Uraloğlu açılış tarihini duyurdu
Halkalı-Kapıkule arası hızlı tren! Bakan Uraloğlu açılış tarihini duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu projenin açılış tarihini de duyurdu.
17.01.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan 'esnafa erken emeklilik' açıklaması
Bakan Işıkhan'dan 'esnafa erken emeklilik' açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye yapılan zamma işaret ederek, “Emeklilerle ilgili yapılan iyileştirmeler çok anlamlı olacak. Çok güzel bir yıla girdik inşallah. Bağ-Kur'da prim gün sayısı düşecek. Sözümüzü mutlaka yerine getireceğiz” değerlendirmesini yaptı.
17.01.2024 Haberler
Sağlık Bakanı Koca'dan grip salgını açıklaması! İşte en fazla artış yaşanan şehir
Sağlık Bakanı Koca'dan grip salgını açıklaması! İşte en fazla artış yaşanan şehir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine toplantısının ardından gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Artan üst solunum yolları enfeksiyonunda son tabloyu anlatan Bakan Koca, acile başvurularda yüzde 20 artış olduğunu ifade etti.
17.01.2024 Gündem
Emeklilere zam, esnek çalışma, uzaktan çalışma... Bakan Işıkhan'dan 'esnafa erken emeklilik' açıklaması
Emeklilere zam, esnek çalışma, uzaktan çalışma... Bakan Işıkhan'dan 'esnafa erken emeklilik' açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye yapılan zamma işaret ederek, “Emeklilerle ilgili yapılan iyileştirmeler çok anlamlı olacak. Çok güzel bir yıla girdik inşallah. Bağ-Kur'da prim gün sayısı düşecek. Sözümüzü mutlaka yerine getireceğiz” değerlendirmesini yaptı.
17.01.2024 Ekonomi
Son dakika: Aile ve Gençlik Fonu’nda hazırlıklar tamam! 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL kredi desteği
Son dakika: Aile ve Gençlik Fonu’nda hazırlıklar tamam! 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL kredi desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili "Bakanlık olarak başvuru sürecine dair arka plan çalışmalarını ve hazırlıklarını tamamladık" açıklamasını yaptı. Göktaş, sosyal yardımlardan faydalanmak için başvuranların taleplerinin 4 dakika içinde sistem üzerinden kendilerine ulaştığını, daha önce bu sürenin 30 günü bulduğunu da söyledi.
17.01.2024 Ekonomi
Gabar’da 2024 hedefi günde 100 bin varil
Gabar’da 2024 hedefi günde 100 bin varil Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık Bakan Bayraktar "Günlük yaklaşık 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık" açıklamasında bulundu. Bakan Bayraktar, Aile ve Gençlik Fonu düzenlemesi ile petrol, doğal gaz ve madenlerden sağlanacak gelirleri gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerinde kullanacaklarını açıkladı.
13.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Erken Emeklilik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.