Erkin Arslan

Erkin Arslan

Son dakika Erkin Arslan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Erkin Arslan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Erkin Arslan haber sayfamızda...

Erkin Arslan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 345 erkin arslan haberi bulunmuştur.
BURAY KİMDİR? Şarkıcı Buray aslen nereli ilk albümünü kaç yılında çıkardı? Albümleri ve şarkıları...
BURAY KİMDİR? Şarkıcı Buray aslen nereli ilk albümünü kaç yılında çıkardı? Albümleri ve şarkıları... Buray, Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konukları arasında yer alıyor. İlk albümünü 2015 yılında çıkaran Buray, 1 Şişe Aşk albümünde ilk klibi 'İstersen adlı şarkıya çekmiştir. Kısa sürede Türkiye'de sevilen isimler arasında yer alan Buray'ın son albümü 26 Şubat 2021 yılında çıktı.
19.11.2022 Bilgi Rehberi
83 yıllık özlem
83 yıllık özlem Erkin Arslan ve Buray, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’e duydukları saygı ve özlemi notalarla ifade etti.
10.11.2021 Cadde
Erkin Arslan: Her şeyin dijitalleşmesi biraz ruhu yok etti
Erkin Arslan: Her şeyin dijitalleşmesi biraz ruhu yok etti Erkin Arslan, bugüne kadar yaptığı çalışmalarla müzik dünyasında ses getirmeyi başarmış bir isim olarak Hayda şarkısıyla da dikkatleri üzerine çekti. "Yeni dönem Arabesk" olarak nitelendirdiği bu son çalışmasında Emre Altuğ ile birlikte çalışan Erkin Arslan pandemiye rağmen üretken geçen bu dönemini anlattı. Gelecekte de yeni şeyler denemek istediğinin altını çizen Erkin Arslan, yakın gelecekte canlı performanslarına başlamayı da hedefliyor.
28.09.2021 Kültür Sanat
Erkin Arslan'dan yeni dönem arabesk çalışması
Erkin Arslan'dan yeni dönem arabesk çalışması Yayınladığı başarılı projelerle müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştıran Erkin Arslan, Hayda adlı yepyeni şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Müziğindeki yeni arabesk tınılar ile çok farklı bir tarz yakalayan Erkin Arslan, bu projesinde de aşkın bambaşka hallerini keyifli ve etkili bir çalışma ile ön plana çıkarıyor.
27.08.2021 Kültür Sanat
Buray kimdir, kaç yaşında? Buray nereli? İşte biyografisi
Buray kimdir, kaç yaşında? Buray nereli? İşte biyografisi İBO Show konukları arasında bulunan Buray hakkında arayış başladı. İzleyicilerin büyük zevkle dinlediği Buray şarkıları bugün keyifli dakikalar yaşatacak. 3 Nisan 2021 İBO Show'a konuk olan Burak kimdir, kaç yaşında? İşte Buray'ın biyografisi ve şarkıları haberimizde...
3.04.2021 Cadde
Erkin Arslan: Dijitalleşmenin erişim sağlamakla beraber sanatın büyüsünü ve samimiyetini baltaladığını düşünüyorum
Erkin Arslan: Dijitalleşmenin erişim sağlamakla beraber sanatın büyüsünü ve samimiyetini baltaladığını düşünüyorum Geçtiğimiz haftalarda yayımladığı ve Yarım Kalan adını taşıyan teklisiyle dikkat çeken Erkin Arslan, pandemi sürecinde müzikal üretimini devam ediyor. Yaşadığımız süreçte ilhamın hayal gücünde saklı olduğunu ifade eden Erkin Arslan ile müzikal yolculuğu üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. 2021 yılı boyunca belirli aralıklarla yeni tekliler yayımlayacağını ifade eden Erkin Arslan, sürpriz bir düet ihtimalinden de bahsetti.
25.02.2021 Kültür Sanat
Aşkın romantik hali
Aşkın romantik hali Erkin Arslan, Buray ve Evrencan Gündüz’in birlikte seslendirdikleri ‘Aşk Ne Güzel Şey’ şarkısı, müzikseverlerle buluştu.
9.11.2020 Cadde
Erkin Arslan, Buray ve Evrencan Gündüz aynı şarkıda
Erkin Arslan, Buray ve Evrencan Gündüz aynı şarkıda Başarılı sanatçı Erkin Arslan, Buray ve Evrencan Gündüz ile birlikte seslendirdikleri ‘’Aşk Ne Güzel Şey’’ isimli yepyeni şarkısını müzikseverlerle buluşturuyor.
27.10.2020 Kültür Sanat
Erkin Arslan'dan "Bilinmez" bir yolculuk
Erkin Arslan'dan "Bilinmez" bir yolculuk Piyanist, besteci ve söz yazarı kimliğiyle ön plana çıkan başarılı sanatçı Erkin Arslan, yeni teklisi Bilinmez’i müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
15.09.2020 Kültür Sanat
Fide Köksal ve Erkin Aslan'dan iki dilli şarkı
Fide Köksal ve Erkin Aslan'dan iki dilli şarkı Bestesi ve Türkçe sözleri Erkin Arslan`a, Yunanca sözleri Fide Köksal`a ait “Kalp / Ores Ores” 29 Mayıs’ta yayınlandı. Aynı anda her iki şarkıya da İstanbul Boğazı’nda video klip çeken ikili, dünya çapında da bir ilke imza attı.
4.06.2020 Kültür Sanat
Karakomik Filmler 2'nin müziğnde Erkin Arslan imzası
Karakomik Filmler 2'nin müziğnde Erkin Arslan imzası Geçtiğimiz sene Göbeklitepe için bestelediği "Mesopotamia" ile adından söz ettiren müzisyen Erkin Arslan, şimdi "Karakomik Filmler 2 - Deli" için yaptığı "Rompo Happa" ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.
31.01.2020 Kültür Sanat
Erkin Arslan'dan ilk solo
Erkin Arslan'dan ilk solo Besteci, Aranjör, prodüktör ERKİN ARSLAN, 45 yaşında yayınladığı ilk solo çalışması 'KADIN DEDİĞİN ZOR ŞEY' ile müzikseverlerle buluşuyor.
22.05.2018 Kültür Sanat
18 yıla  özel proje
18 yıla özel proje Emre Altuğ, kariyerinin 18’inci yılını Türk Sanat Müziği albümü ‘Yıldırım Gürses Şarkıları’ ile kutluyor.
8.08.2017 Cadde
Emre Altuğ'dan sürpriz proje
Emre Altuğ'dan sürpriz proje Türk Pop Müziğin başarılı isimlerinden Emre Altuğ, bambaşka bir tarz ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.
7.08.2017 Cadde
Zeynep Özyılmazel'den ilk single
Zeynep Özyılmazel'den ilk single Zeynep Özyılmazel’in ilk single'ı 'Zaman Olur', 9 Haziran’da tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşacak.
6.06.2017 Cadde
SEZEN’Li ‘TOPYEKÛN’
SEZEN’Li ‘TOPYEKÛN’ Levent Yüksel, hazırlıklarını tamam-ladığı yeni albümü ‘Topyekûn’le müzikseverlerle buluştu.
6.11.2012 Cadde
Kişiye özel albüm
Kişiye özel albüm Piyanist ve besteci Gamsızoğlu, yeni albüm projesiyle ilginç bir çalışmaya imza atıyor. Satışı yapılmayacak olan albüm, sadece maddi destek sağlayanların arşivinde bulunacak
14.10.2012 Cadde
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi
İkinci transfer ve tescil dönemi sona erdi! İşte en çok takviye yapan Süper Lig ekibi Profesyonel liglerde kış transfer dönemi penceresi kapandı. En çok takviye yapan kulüp tam 9 transferle Adana Demirspor oldu. Antalyaspor ise transfer yasağı olduğu için oyuncu alamadı.
10.02.2024 Süper Lig
Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nü 2 golle geçti!
Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nü 2 golle geçti! Trendyol 1. Lig'in 18'inci haftasında Eyüpspor, Ankara Keçiörengücü'nü 2-0 mağlup etti.
13.01.2024 1.Lig
VakıfBank, sezonu galibiyetle açtı! Karayolları’na set vermedi
VakıfBank, sezonu galibiyetle açtı! Karayolları’na set vermedi Sultanlar Ligi’nde 2023-2024 sezonu ilk hafta maçında VakıfBank ile Karayolları karşı karşıya geldi. Rakibine set vermeyen VakıfBank, sezonu galibiyetle açtı.
14.10.2023 Voleybol
Sivasspor - Antalyaspor maçında 2 gol var ama kazanan yok!
Sivasspor - Antalyaspor maçında 2 gol var ama kazanan yok! Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasında Sivasspor ile Antalyaspor'un karşı karşıya geldiği mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
26.08.2023 Sivasspor
Cihat Arslan'dan Arda Güler'e övgü: Herkesin ümit ışığı
Cihat Arslan'dan Arda Güler'e övgü: Herkesin ümit ışığı Kuzey Makedonya temsilcisi FC Shkupi'yi çalıştıran Cihat Arslan birçok konuda açıklamalarda bulundu.
7.07.2023 Süper Lig
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
Yerli futbolcuya en çok şans veren Süper Lig takımı belli oldu! İlginç Fenerbahçe detayı
Yerli futbolcuya en çok şans veren Süper Lig takımı belli oldu! İlginç Fenerbahçe detayı Spor Toto Süper Lig'de zorlu maratonun ilk 7 haftalık periyodu geride kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu, sezon başında 8+3 kuralının devam edeceğini duyurmuştu. Skorer olarak "Hangi Süper Lig takımı ilk 11'inde daha fazla yerli oyuncuya şans verdi?" sorusuna yanıt aradık. Ortaya ilginç sonuçlar çıktı. İşte detaylar...
27.09.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Erkin Arslan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.