Erman

Erman

Son dakika erman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erman haber sayfamızda...

Erman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.011 erman haberi bulunmuştur.
Ali'nin organları 5 kişiye umut olacak
Ali'nin organları 5 kişiye umut olacak Samsun'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden 34 yaşındaki Ali Kara’nın organları 5 kişiye umut olacak.
27.03.2024 Gündem
Ankara’nın fotoğraflarla tarihi
Ankara’nın fotoğraflarla tarihi “Antranik’ten Foto Rıdvan’a, Mugamyanlar’dan Gökçeatam’a Ankara’da Fotoğrafçılık ve Posta Kartları (1890-1960)” adlı kitap okurla buluştu.
21.03.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe-Saint Gilloise maçı sonrası yıldız oyuncuya övgü: Olmasa maç kabusa dönüşebilirdi
Fenerbahçe-Saint Gilloise maçı sonrası yıldız oyuncuya övgü: Olmasa maç kabusa dönüşebilirdi Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında Saint Gilloise'a Kadıköy'de 1-0 mağlup oldu. Temsilcimiz ilk maçta elde ettiği 3-0'lık galibiyetin avantajıyla çeyrek finale adını yazdırdı. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
15.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması
Bakan Tunç'tan Eylem Tok açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan oğlu T.C. ile yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok ile ilgili olarak açıklama yaptı.
8.03.2024 Gündem
‘Önce iyi okur olmalı’
‘Önce iyi okur olmalı’ Sahaf Turkuaz’ın sahiplerinden Emin Nedret İşli, Beyoğlu’nun emektar ve en tecrübeli sahaflarından…
26.02.2024 Kültür Sanat
Kasapoğlu: Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla tarih yazacağız
Kasapoğlu: Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla tarih yazacağız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bizim ayrılığa, gayrılığa tahammülümüz yok. Bizim kardeşliğimizi göstermemiz lazım. Karşımıza çıkabilecek iyi niyetli olmayan çabaları bertaraf etmemiz lazım. Bunun yolu kardeşlikten ve safları sıklaştırmaktan geçiyor” açıklamasında bulundu.
25.02.2024 Gündem
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu!
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu! Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı son dakika penaltısı ile yıktı. Spor yazarları Fenerbahçe'nin karşılaşmadaki performansını mercek altına aldı.
25.02.2024 Fenerbahçe
Osman Şenher'den Prag sonrası Galatasaray eleştirisi: İçime sindiremiyorum
Osman Şenher'den Prag sonrası Galatasaray eleştirisi: İçime sindiremiyorum UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Sparta Prag'a 3-2 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken yapılan hataları mercek altına aldı.
23.02.2024 Galatasaray
KAAN'la 10 numara devrim! ‘Havacılığın şampiyonlar ligine girdik’
KAAN'la 10 numara devrim! ‘Havacılığın şampiyonlar ligine girdik’ Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, önceki gün KAAN’ın ilk uçuşunu yapmasının ardından TUSAŞ tesislerine tebrik ziyaretinde bulundu.
23.02.2024 Gündem
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı.
22.02.2024 Kültür Sanat
Tüfekle öldürdü, paylaştı: Dünya ile bağlantısını kestim
Tüfekle öldürdü, paylaştı: Dünya ile bağlantısını kestim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çocuğunu ısırdığı gerekçesiyle sokak köpeğini tüfekle vurarak öldüren ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dünya ile bağlantısını kestim" ifadelerini kullanan sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
20.02.2024 Gündem
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
19.02.2024 Süper Lig
'İnci Taneleri'nde acı vuslat! Baba oğul buluşması ağlattı
'İnci Taneleri'nde acı vuslat! Baba oğul buluşması ağlattı Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'İnci Taneleri', dördüncü bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Dizinin son bölümüne Azem’in oğlu Cihan ile ilk kez karşı karşıya geldiği anlar damga vurdu.
17.02.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem Yücedağ oğlunun karşısına çıktı! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı
İnci Taneleri'nde Azem Yücedağ oğlunun karşısına çıktı! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı İnci Taneleri'nin 4. bölümü yayınlandı. Bu bölümde Azem Yücedağ oğlu Özgür'le ilgili çok önemli gelişme kaydetti. Erman'ın yardımlarıyla oğlunu arayan Azem, Güngör engeline takılsa da bölüm sonunda oğluna kavuştu. Zahir küçük çocuklarını Dilber'e koz olarak kullanmaya başladı. Dilber oğlunu görünce feryat etse de çaresizce gidişini izlemek zorunda kaldı. İşte detaylar...
16.02.2024 Cadde
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
Bankacılıktan mavi sulara....
Bankacılıktan mavi sulara.... Uzun yıllar süren bankacılık deneyiminin ardından turizme yönelen Elif Atikol kaptanlığını yaptığı 22 metrelik teknesiyle, yurt içi ve yurtdışından gelen müşterilerini Mavi Tur'a çıkarıyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor
İşe alımda yapay zeka her şeyi değiştiriyor! Meslektaş gibi konuşuyor ücreti bile kendi belirliyor Yapay zeka işe alımda yüzlerce adayı saniyeler içinde sınıflandırıyor, görüşme ayarlıyor, soru hazırlıyor ve mülakatı yapıp rapor sunuyor. Yapay zeka yazılımcıyla yazılımcı gibi pilotla pilot gibi konuşuyor. Adayın sahip olduğu beceri ve deneyim setini dikkate alarak ücret teklifi sunuyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
Miyonları ekrana kilitleyen 'İnci Taneleri'nde 'Hatıran Yeter' sürprizi!
Miyonları ekrana kilitleyen 'İnci Taneleri'nde 'Hatıran Yeter' sürprizi! Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', Dilber’in sırrının ortaya çıktığı üçüncü bölümünde yine milyonları ekrana kilitledi. Gecenin sürprizi ise Yılmaz Erdoğan’ın 'Hatıran Yeter' şarkısını söylemesi oldu.
9.02.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu!
'İnci Taneleri'nde Azem, evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu! Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’nin üçüncü bölümü yayınlandı. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’yı kadrosunda buluşturan dizi, yeni bölümüyle ekrana kilitledi.
9.02.2024 Cadde
Türkiye nefesini tuttu, 'İnci Taneleri'ni izledi! 'Kim geliyor? Dilber geliyor'
Türkiye nefesini tuttu, 'İnci Taneleri'ni izledi! 'Kim geliyor? Dilber geliyor' Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizi 'İnci Taneleri', 1 Şubat Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle gerek reytinglerde gerekse sosyal medyada rekor bir başlangıca imza atan dizinin ikinci bölümü de izleyiciden tam not aldı. Azem ile Kasım arasında geçen diyalog, bir döneme damga vuran 'Kurtlar Vadisi'ni akıllara getirdi.
3.02.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde Yılmaz Erdoğan'ın şiiri yüreklere dokundu!
'İnci Taneleri'nde Yılmaz Erdoğan'ın şiiri yüreklere dokundu! Kanal D'nin BKM yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber, başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü göz yaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem, otele gitti. İşte detaylar...
2.02.2024 Cadde
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.
30.01.2024 Gündem
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu Son dakika haberine göre, CHP'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. CHP Parti meclisi Cemil Tugay'ın adaylığını onayladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 30 ilçe belediye başkan adayı da belirlendi.
30.01.2024 Gündem
Evrim Akın bu kez Erman Toroğlu ve 35 yaş küçük eşinin boğaz manzaralı evine konuk oldu! Erman Toroğlu'nun eşi kimdir?
Evrim Akın bu kez Erman Toroğlu ve 35 yaş küçük eşinin boğaz manzaralı evine konuk oldu! Erman Toroğlu'nun eşi kimdir? Kanal D ekranlarındaki 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu eski hakem Erman Toroğlu oldu. Sunucu Toroğlu ve kendisinden 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz, Evrim Akın'ı boğaz manzaralı evlerinde ağırladı. İşte o detaylar...
29.01.2024 Gündem
Erman Toroğlu, Boğaz manzaralı evinin kapılarını açtı! 'Çıplak gezme' anısı olay oldu
Erman Toroğlu, Boğaz manzaralı evinin kapılarını açtı! 'Çıplak gezme' anısı olay oldu Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu oldu. Toroğlu, sunucu Evrim Akın’ı, Boğaz manzaralı evinde 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz ile birlikte ağırladı.
30.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Erman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.