Eş Şiddeti

Eş Şiddeti

Son dakika Eş şiddeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eş şiddeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eş şiddeti haber sayfamızda...

Eş Şiddeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 409 eş şiddeti haberi bulunmuştur.
Kadına şiddet daha çok en yakınındaki erkekten
Kadına şiddet daha çok en yakınındaki erkekten Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF), Ev İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Mart 2023 Veri ve Analiz Raporu’nu açıkladı.
29.04.2023 Gündem
En fazla şiddet eşten!
En fazla şiddet eşten! Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu'nun Mayıs raporuna göre kadınlar en çok eşleri tarafından şiddete maruz bırakıldı. En çok uygulanan şiddet türü yüzde 40,87 ile psikolojik şiddet olurken fiziksel şiddetin oranı ise yüzde 39,9.
14.06.2021 Gündem
‘Keyifli bir pazar günü geçireceğiz' deyip bu hale getirdi
‘Keyifli bir pazar günü geçireceğiz' deyip bu hale getirdi Diyarbakır'da çocuklarının gözü önünde eşi İhsan Müjdeci tarafından üzerine kızgın yağ atılan ve vücudunda 2'nci derece yanıklar oluşan Meral Müjdeci, Kocaeli’de ailesinin yanında yaşamaya başladı. Tutuklanan ve boşanma davası açtığı eşine en ağır cezanın verilmesini isteyen Müjdeci, "Ölmek istemiyorum. Çocuklarım için yaşamak istiyorum. Cezaevinden çıkarsa geri dönüşüm yok, kesin öldürür beni" dedi.
3.06.2021 Gündem
Eşinin çocuklarının gözü önünde vurduğu Firdevs, yaşam mücadelesi veriyor
Eşinin çocuklarının gözü önünde vurduğu Firdevs, yaşam mücadelesi veriyor Aksaray'da 3 çocuğunun geçici velayetini almak için geldiği icra dairesi çıkışında boşanma davası açtığı eşi Ramazan A.'nın silahlı saldırısında yaralanan Firdevs A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Gözlerinin önünde anneleri vurulan 6, 9 ve 12 yaşlarındaki oğulları ise devlet korumasına alındı.
22.10.2020 Gündem
Eşini vurup bacağının kesilmesine neden olan kocaya 13,5 yıl hapis
Eşini vurup bacağının kesilmesine neden olan kocaya 13,5 yıl hapis Antalya'da eşi Arzu Y.’yi pompalı tüfekle vurup sağ bacağının diz altından kesilmesine neden olan Hüseyin Y., indirimlerle birlikte 13,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hüseyin Y., olay sırasında kayınbiraderi Yusuf B.'yi de yaralamaktan 2 yıl 3 ay hapse mahkum oldu.
14.10.2020 Gündem
'Anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor'
'Anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor' Bursa'da sokak ortasında eşi İrfan G. tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan Tülin G.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yapanın, 2010 yılının Survivor yarışmacısı Seda Aktuğlu'nun babası emekli pilot öğretmeni Oktay Aktuğlu olduğu ortaya çıktı. Öte yandan olay anına ait ortaya çıkan yeni görüntülerde, İrfan G.’nin eşini vurduktan sonra aynı tabancayı başına dayayıp tetiğe bastığı ancak silahın tutukluk yaptığı görüldü.
30.09.2020 Gündem
Kocaya merdaneli dayak
Kocaya merdaneli dayak Evde şiddet gören koca, boşanma davası açınca eşinden bir de merdane ile dayak yedi. Polis merkezine sığınan koca, karısı hakkında suç duyurusunda bulundu.
24.11.2018 Gündem
Kadın cinayetleri önlenemiyor
Kadın cinayetleri önlenemiyor İzmir: Karısını vurdu, aynı silahla intihar Mersin: Genç kadını eski sevgilisi öldürdü Bursa: Karısını bıçakladı intihara kalkıştı Samsun: Ayrılmak isteyen sevgilisini bıçakladı
8.02.2017 Gündem
Eş şiddeti intihara sürükledi
Eş şiddeti intihara sürükledi Adana’da eşinin kendisini sürekli dövdüğünü iddia eden ev hanımı S.Ç., 5 metre yüksekteki köprülü kavşağa çıkarak beklemeye başladı.
5.03.2014 Gündem
Türk erkeklere yönelik eş şiddeti arttı
Türk erkeklere yönelik eş şiddeti arttı Almanya'daki aile hukuku uzmanı Gülşen Kurt,son zamanlarda eşleri tarafından Türk erkeklere yönelik şiddetin arttığını söyledi.
6.01.2011 Dünya
Hem şiddet görüyorlar, hem kendilerini suçluyorlar
Hem şiddet görüyorlar, hem kendilerini suçluyorlar Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde son yıllarda yapılan çok sayıda bilimsel araştırma, halen yoğun bir şekilde aile içi şiddet görmeye devam eden kadınların önemli oranının bu konuda kendilerini suçladıklarını ortaya koyuyor...
8.03.2010 Gündem
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret Kobani olaylarına ilişkin 108 sanığın yargılandığı davada, HDP eski eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 18 sanığın tahliye talebi reddedildi.
17.04.2024 Gündem
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak'
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak' Neredeyse 10 asır süren sessizliğin sona ermesiyle dünyanın en büyük depremlerini oluşturdu. Son olarak 2004'te bin 600 kilometrelik bölümünün tek seferde kırılmasıyla ise 300 bine yakın kişiyi hayattan kopardı. Peki Hiroşima'ya atılan bombadan bin 500 kat daha güçlü Sunda Megathrust, Türkiye'deki faylara ne kadar benziyor?
6.04.2024 Yaşam
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
ORUCA NASIL NİYET EDİLİR? Niyet etmeden, sahura kalkmadan oruç tutulur mu? Oruca ne zamana kadar niyet edilir?
ORUCA NASIL NİYET EDİLİR? Niyet etmeden, sahura kalkmadan oruç tutulur mu? Oruca ne zamana kadar niyet edilir? Ramazan ayına girilmesiyle birlikte oruçla ilgili bilinmesi gerekenlerin yanı sıra oruca nasıl niyet edilmesi gerektiği konusu merak edilen en önemli konuların başında yerini aldı. Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayında tutulan oruç için nasıl niyet edilmesi gerektiğini araştıran Müslümanlar, "Oruca nasıl niyet edilir? Oruca ne zamana kadar niyet edilir? Niyet etmeden, sahura kalkmadan oruç tutulur mu? Oruca niyet ederken hangi dua okunmalıdır? Oruç, niyetsiz tutulur mu?" sorularının cevabını merak ediyor. İşte tüm detaylarla ilgili Diyanet'in cevabı...
12.03.2024 Bilgi Rehberi
Emine Erdoğan'dan BAE'de Gazze çağrısı
Emine Erdoğan'dan BAE'de Gazze çağrısı Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Forumu’na katılan Emine Erdoğan, ' Gazze’de yaşanan soykırımı durdurmak için ortak hareket etme çağrımı yineledim' şeklinde konuştu.
13.02.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Güvenlik değil toprak peşinde
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Güvenlik değil toprak peşinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail güvenlik peşinde değil. İsrail daha fazla toprak peşinde. İsrail, daha fazla toprak peşinde olmayı bıraktığı gün 1967 sınırlarını kabul edip, Filistinlilere kendi devletini verdiği gün zaten kendisi de güvende olacak" dedi. Öte yandan Bakan Fidan F-16 ve F-35 konusunda açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Güvenlik değil toprak peşinde
Bakan Fidan'dan İsrail'e tepki: Güvenlik değil toprak peşinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail güvenlik peşinde değil. İsrail daha fazla toprak peşinde. İsrail, daha fazla toprak peşinde olmayı bıraktığı gün 1967 sınırlarını kabul edip, Filistinlilere kendi devletini verdiği gün zaten kendisi de güvende olacak" dedi. Öte yandan Bakan Fidan F-16 ve F-35 konusunda açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Gündem
Askerlerin toplandığı binaya güdümlü füze
Askerlerin toplandığı binaya güdümlü füze İsrail'in füzelerle Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki bir apartman dairesini vurması ve Hamas'ın iki numarası Salih Aruri'yi hedef alması, 14 haftadır çatışmaların sürdüğü kuzey cephesinin alev almasına yol açtı.
14.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz meydanlarda verdiği sözleri göreve gelince unutanlardan değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz meydanlarda verdiği sözleri göreve gelince unutanlardan değiliz DSİ tarafından tamamlanan 369 tesisin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan eserler içinde üç tanesinin ön plana çıktığını söyledi. 85 milyona su seferberliği çağrısında da bulunan Erdoğan, 'Biz meydanlarda verdiği sözleri göreve gelince unutanlardan değiliz. Bilakis biz eserleri ile, yatırımlarıyla, projeleriyle konuşan bir hükümetiz.' dedi.
11.12.2023 Gündem
Şiddete karşı emsal kararlar! Hem ceza hem tedbir
Şiddete karşı emsal kararlar! Hem ceza hem tedbir 6284 Sayılı Kanun kapsamında verilen tedbir kararlarıyla birçok şiddet mağduru kadının hayatı kurtuldu, pek çok şiddet faili de eyleminden dolayı cezalandırıldı...İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi Sözcüsü Avukat Birsen Baş Topaloğlu, yasa kapsamında kadına yönelik şiddetle mücadelede örnek teşkil eden son dönem kararlarını anlattı...
2.12.2023 Gündem
Bakan Fidan duyurdu: İran lideri Türkiye'ye gelecek
Bakan Fidan duyurdu: İran lideri Türkiye'ye gelecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları hakkında konuştu. Bakan Fidan açıklamalarında İran lideri Reisi'nin Türkiye'ye geleceğini söyledi.
1.11.2023 Haberler
Son Dakika... Bakan Fidan duyurdu: İran lideri Türkiye'ye gelecek
Son Dakika... Bakan Fidan duyurdu: İran lideri Türkiye'ye gelecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları hakkında konuştu. Bakan Fidan açıklamalarında İran lideri Reisi'nin Türkiye'ye geleceğini söyledi.
1.11.2023 Dünya
Dışişleri: Şiddet eylemine dönüşmesi endişe verici
Dışişleri: Şiddet eylemine dönüşmesi endişe verici ABD’de Ermeni bir grubun Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’ın konuşmacı olarak katıldığı programı engellemeye çalışmasına Dışişleri Bakanlığı tepki gösterdi. Hukuki süreç başlatılacak.
1.10.2023 Gündem
Ermeni provokatörler iş başında! Türk Büyükelçi o anları anlattı
Ermeni provokatörler iş başında! Türk Büyükelçi o anları anlattı Türkiye ABD Büyükelçisi Hasan Murat Mercan CNN TÜRK'te Ermeni grup tarafından konferansa katılan Türk davetlilere yapılan saldırıyı anlattı.
30.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eş Şiddeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.