Esas

Esas

Son dakika Esas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Esas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Esas haber sayfamızda...

Esas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.985 esas haberi bulunmuştur.
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
Arjantin, İran İçişleri Bakanı için Interpol'den kırmızı bülten çıkardı
Arjantin, İran İçişleri Bakanı için Interpol'den kırmızı bülten çıkardı Arjantin'de bir mahkeme Bakan Vahidi'nin 1994 yılında Buenos Aires'te bir Yahudi cemaati merkezine düzenlenen saldırıların sorumlularından biri olduğuna hükmetti.
24.04.2024 Dünya
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' açıklaması: Temasları arttıracağız
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' açıklaması: Temasları arttıracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bütün siyasi partilerin çoğunluğunun kabul edebileceği yöntemi olması gerekiyor. İnşallah bu samimi gayretleri ortaya koyduktan sonra TBMM’de büyük bir çoğunlukla referanduma gitmeden bir çoğunlukla anayasa değişikliği yapılır” dedi.
23.04.2024 E-Devlet
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu"
Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye açıklaması! "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'den Türkiye açıklaması. Steinmeier "Türkler ülkemizin inşasına yardımcı oldu" dedi.
22.04.2024 Gündem
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir? Her yıl olduğu gibi 22 Nisan Dünya Günü Google'da Doodle oldu. Google dikkat çekmek ya da tarihte önemli bir günü anmak amacıyla arama motorunda Doodle çizimleri gerçekleştiriyor. İklim değişikliği farkındalığı kapsamında 1970 yılından bu yana kutlanan bu güne dair, "22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?" sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar…
22.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Esas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.