Escobar

Escobar

Son dakika Escobar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Escobar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Escobar haber sayfamızda...

Escobar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 escobar haberi bulunmuştur.
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de yürüttüğü savaş ve İran, Lübnan ve Suriye’ye yönelik saldırılar nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelirken, ülke içinde de huzursuzluk artıyor.
8.04.2024 Dünya
NASA’dan Ay’da tarım hamlesi
NASA’dan Ay’da tarım hamlesi  Süper güçlerin hâkimiyetlerine almak için yarıştığı Ay’da, NASA tarafından kurulacak seralarda tere, su mercimeği ve lahana ekileceği ortaya çıktı.
3.04.2024 Dünya
KAAN projesi etkisi
KAAN projesi etkisi Türkiye’nin savunma sanayii alanında attığı önemli adımlar ile KAAN’ın 2028’de Hava Kuvvetleri’nin envanterine alınması planı, F-16 paketi çerçevesinde ABD’den yapılacak alımları da etkiledi.
30.03.2024 Gündem
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını anlattı.
27.02.2024 Haberler
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu
Güney Amerika, Dubai ve tüm Avrupa... Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını anlattı.
27.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 56 bin 620 yabancı sınır dışı edilecek
Bakan Yerlikaya duyurdu! 56 bin 620 yabancı sınır dışı edilecek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 56 bin 620 yabancının sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderilme Merkezi'ne sevk edildiğini duyurdu.
27.02.2024 Gündem
56 ilde Kafes-49 operasyonu! 147 kişi yakalandı
56 ilde Kafes-49 operasyonu! 147 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 56 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Kafes-49' operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Yerlikaya, operasyonların detaylarını da paylaştı.
27.02.2024 Gündem
‘Escobar’ çetesinin şifreleri çözüldü
‘Escobar’ çetesinin şifreleri çözüldü “Türk Escobar” lakaplı Ürfi Çetinkaya’nın elebaşı olduğu uluslararası uyuşturucu çetesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 43 şüpheliden 23’ü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2024 Gündem
'Türk Escobar'ın altın setleri! 11 ülkeyle işbirliğiyle yakalandı
'Türk Escobar'ın altın setleri! 11 ülkeyle işbirliğiyle yakalandı 'Türk Escobar' olarak bilinen Ürfi Çetinkaya'nın yönettiği suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda ele geçirilenler emniyet müdürlüğünde sergilendi.
23.02.2024 Haberler
'Türk Escobar'ın altın setleri!  11 ülkeyle işbirliğiyle yakalandı
 'Türk Escobar'ın altın setleri! 11 ülkeyle işbirliğiyle yakalandı  'Türk Escobar' olarak bilinen Ürfi Çetinkaya'nın yönettiği suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda ele geçirilenler emniyet müdürlüğünde sergilendi.
23.02.2024 Gündem
20 milyarlık mal varlığına el konuldu
20 milyarlık mal varlığına el konuldu ‘Türk Escobar’ lakaplı uyuşturucu çetesi lideri Ürfi Çetinkaya’nın iki oğlu ve sağ kolu Hakkı Yaman Namlı’nın da aralarında bulunduğu 44 şüphelinin sorgusu sürüyor.
23.02.2024 Gündem
Brezilya'da skandal olay! Futbolculara bombalı saldırı
Brezilya'da skandal olay! Futbolculara bombalı saldırı Brezilya'da Sport Recife ile Fortaleza arasındaki kupa maçı sonrası konuk takımda futbolcuları taşıyan otobüse bombalı saldırı düzenlendi. Fortaleza'da 6 futbolcu yaralandı.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş Milli Muharip Uçak Kaan, bugün sabah saatlerinde ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
21.02.2024 Gündem
Türk Escobar'ın çetesine darbe! İki oğlu ile sağ kolu gözaltında
Türk Escobar'ın çetesine darbe! İki oğlu ile sağ kolu gözaltında Urfi Çetinkaya’nın çetesine yönelik operasyonda oğlu İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Başkanı Rüstem Çetinkaya ile diğer oğlu Hakan, sağ kolu Hakkı Namlı ve 39 kişi gözaltına alındı.
21.02.2024 Gündem
6 ay önce açıldı, CİMER'e şikayet yağdı: Kimse buradan arazi almak istemiyor
6 ay önce açıldı, CİMER'e şikayet yağdı: Kimse buradan arazi almak istemiyor Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024 Gündem
Türk ESCOBAR’ın çetesine operasyon! 42 kişi yakalandı
Türk ESCOBAR’ın çetesine operasyon! 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Türk ESCOBAR’ı lakaplı Ürfi Çetinkaya’nın yaptığı silahlı organize suç örgütüne yönelik “Kafes-44” operasyonları düzenlendi.
20.02.2024 Haberler
Türk ESCOBAR’ın çetesine operasyon! 42 kişi yakalandı
Türk ESCOBAR’ın çetesine operasyon! 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 9 ilde elebaşılığını uluslararası zehir taciri ''Türk Escobar'' lakaplı Urfi Çetinkaya'nın yaptığı suç örgütüne ‘Kafes-44' operasyonu yapıldığını bildirdi.
20.02.2024 Gündem
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?'
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?' 'Narko-denizaltı' olarak adlandırılan ve oldukça basit yollarla üretilen denizaltıların uyuşturucu madde taşımak için kullanıldığı bilinen bir gerçek. Ancak geçmişte uyuşturucu sevkiyatı yapmak için Rusya'dan askeri denizaltı tedarik etmek isteyenler de oldu. İşte Kolombiya'da faaliyet gösteren Cali Karteli’nin akıllara durgunluk veren hikâyesi.
25.01.2024 Dünya
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Çocuk gördüğünü uyguluyor
Çocuk gördüğünü uyguluyor Türkiye’de ve dünyada, akran zorbalığı her yaş grubunda yaygın olarak görülüyor. UNICEF’in Eylül 2018’de yayınladığı rapora göre dünyadaki çocukların yarısı okulda ve çevresinde akran zorbalığına maruz kalıyor. Üstelik kimi çocuklar yaşadığı zorbalığı kaldıramayıp intihara kalkışabiliyor. Öte yandan zorbalıkla başlayıp cinayetle sonuçlanan vakalara da rastlanabiliyor. Oranlar yüksek ve sonuçları çok ağır.
12.09.2023 Eğitim
Babalık becerisi boyunda gizli
Babalık becerisi boyunda gizli Araştırmacılar, bir erkeğin çocuklarına karşı ne kadar koruyucu ve şefkatli olacağına dair algının, trapezius kasının boyutuyla bağlantılı olduğunu buldu.
12.09.2023 Dünya
Yıllar sonra sessizliğini bozdu! 'Escobar'a olan aşkım hayatımı zindana çevirdi'
Yıllar sonra sessizliğini bozdu! 'Escobar'a olan aşkım hayatımı zindana çevirdi' 'Hayatımın ilk ve tek aşkı' dediği Pablo Escobar ile tanıştığında daha 12 yaşındaydı. Ona göre Escobar, 'sevgi dolu ve tatlı bir beyefendi, harika bir aşık'tı. Çoğu insanın kötü şöhretli uyuşturucu kralını tanımlamak için kullanacağı ilk kelimeler elbette bunlar değildi. Küçük yaşına, aralarındaki şoke edici yaş farkına ve ailesinin onaylamamasına rağmen bu adamla evlenen genç kadını sonrasında ise kâbus dolu günler bekliyordu.
12.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Escobar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.