Esenyurt Belediyesi

Esenyurt Belediyesi

Son dakika esenyurt belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esenyurt belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esenyurt belediyesi haber sayfamızda...

Esenyurt Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 800 esenyurt belediyesi haberi bulunmuştur.
CHP'de Esenyurt krizi! 'Bizi zora sokmak için yapmışlar'
CHP'de Esenyurt krizi! 'Bizi zora sokmak için yapmışlar' 31 Mart seçimleri geride kalırken, Esenyurt'ta yeni bir tartışma başladı. Mazbatasını alıp göreve başlayan CHP'li Ahmet Özer yaptığı açıklamayla eski yönetime sert yüklendi.
5.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Haramidere'ye 1 milyar 800 milyon liralık yatırım yaptık
Ekrem İmamoğlu: Haramidere'ye 1 milyar 800 milyon liralık yatırım yaptık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer'in proje tanıtım toplantısına katıldı.
10.03.2024 Gündem
Esenyurt’ta Bozkurt’a destek
Esenyurt’ta Bozkurt’a destek Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un CHP tarafından yeniden aday gösterilmemesine sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar tepki gösterdi.
19.02.2024 Gündem
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır
Muharrem İnce'den CHP'ye tepki: Adam bunu söylemeye utanır Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim gündemine ilişkin Ankara'da basın toplantısı düzenledi.
31.01.2024 Gündem
‘İstanbul’u basamak olarak görmeyeceğiz’
‘İstanbul’u basamak olarak görmeyeceğiz’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nda devam etti.
12.01.2024 Gündem
İstanbul yolunda facia! Sis ve tedbirsizlik faciaya yol açtı
İstanbul yolunda facia! Sis ve tedbirsizlik faciaya yol açtı Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sakarya kesiminde dün sabaha karşı yedi aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi öldü, sekizi ağır 61 kişi de yaralandı. Ölenler arasında, kazaların ardından araçlardan inenler de yer aldı.
29.12.2023 Gündem
Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza! 7 aracın karıştığı kazada 10 ölü, 59 yaralı
Son dakika: Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza! 7 aracın karıştığı kazada 10 ölü, 59 yaralı Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 10 kişinin öldüğü kazada acı detay
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 10 kişinin öldüğü kazada acı detay Kuzey Marmara Otoyolu Sakaya mevkiinde yaşanan ve 10 kişinin ölümü ile sonuçlanan feci kazaya ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı.
28.12.2023 Gündem
Mustafa Akboğa, AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı oldu
Mustafa Akboğa, AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı oldu “Geçmişinde izimiz var, geleceğine imza atmak için geliyoruz”
6.12.2023 Advertorial
60 bin öğrenciye deprem bilinci eğitimi verildi
60 bin öğrenciye deprem bilinci eğitimi verildi Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un ilçeyi deprem dirençli hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar neticesinde, 30 okulda 60 bin öğrenci ve 2 bin öğretmene deprem bilinci eğitimi verilerek tahliye tatbikatları yapıldı.
6.12.2023 Eğitim
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, Gazze'ye yapılması planlanan yardımın Kızılay üzerinden yapılması teklifi, CHP ve AK Parti meclis üyeleri arasında gerginliğe neden oldu.
27.11.2023 Gündem
İstanbul'da suya zam geldi
İstanbul'da suya zam geldi İstanbul'da suya yüzde 15 zam geldi. Yeni tarife bugünden itibaren devreye girecek.
22.11.2023 Haberler
İstanbul'da suya zam geldi
İstanbul'da suya zam geldi İstanbul'da suya yüzde 15 zam geldi. Yeni tarife bugünden itibaren devreye girecek.
22.11.2023 Ekonomi
Şoke eden fare görüntüleri! Esenyurt Belediyesi açıklama yaptı
Şoke eden fare görüntüleri! Esenyurt Belediyesi açıklama yaptı İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kaydedilen görüntüler şaşkına çevirdi. Sosyal medyada da gündem olan görüntülerin ardından Esenyurt Belediyesi açıklama yaptı.
6.10.2023 Haberler
Şoke eden fare görüntüleri! Esenyurt Belediyesi açıklama yaptı
Şoke eden fare görüntüleri! Esenyurt Belediyesi açıklama yaptı İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kaydedilen görüntüler şaşkına çevirdi. Sosyal medyada da gündem olan görüntülerin ardından Esenyurt Belediyesi açıklama yaptı.
6.10.2023 Gündem
Valilik'ten 'Esenyurt'ta Kuduz Paniği' paylaşımlarına açıklama: Gerçeği yansıtmamaktadır
Valilik'ten 'Esenyurt'ta Kuduz Paniği' paylaşımlarına açıklama: Gerçeği yansıtmamaktadır İstanbul Valiliği'nden tarafından geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, 'Esenyurt'ta Kuduz Paniği' başlıklı paylaşımlar ile ilgili açıklama geldi.
21.09.2023 Gündem
Bu görüntüler İstanbul'dan! Rögarda 3 gün yaşadı, böyle yakalandı
Bu görüntüler İstanbul'dan! Rögarda 3 gün yaşadı, böyle yakalandı Günlerdir Esenyurt'ta rögarda yaşayan yabancı uyruklu şahıs yakalandı. İşte haberin ayrıntıları...
14.09.2023 Haberler
Bu görüntüler İstanbul'dan! Rögarda 3 gün yaşadı, böyle yakalandı
Bu görüntüler İstanbul'dan! Rögarda 3 gün yaşadı, böyle yakalandı Günlerdir Esenyurt'ta rögarda yaşayan yabancı uyruklu şahıs yakalandı. İşte haberin ayrıntıları...
14.09.2023 Gündem
Esenyurt'ta dumanlar isyan ettirdi! 'Kimya savaşındaymışız gibi'
Esenyurt'ta dumanlar isyan ettirdi! 'Kimya savaşındaymışız gibi' İstanbul Esenyurt'ta bulunan 3 tekstil fabrikasının çevreye saldığı yoğun dumanlar mahalle sakinlerini isyan ettirdi.
29.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki yangının nedenini Belediye Başkanı açıkladı
Esenyurt'taki yangının nedenini Belediye Başkanı açıkladı Esenyurt Belediyesi’ne bağlı Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde meydana gelen yangın nedeniyle bölgeye giderek çalışmaları yakından takip eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt açıklamalarda bulundu. Başkan Bozkurt, “Yanlış bir yapılanmayla, yanlış bir imalatla böyle bir sonuç çıktı” dedi.
21.08.2023 Haberler
Esenyurt'taki yangınla ilgili Belediye Başkanı Bozkurt'tan açıklama
Esenyurt'taki yangınla ilgili Belediye Başkanı Bozkurt'tan açıklama Esenyurt Belediyesi’ne bağlı Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde meydana gelen yangın nedeniyle bölgeye giderek çalışmaları yakından takip eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt açıklamalarda bulundu. Başkan Bozkurt, “Yanlış bir yapılanmayla, yanlış bir imalatla böyle bir sonuç çıktı” dedi.
21.08.2023 Gündem
Çocuklar haftanın 7 günü 42 farklı branşta eğitimlerine devam ediyor
Çocuklar haftanın 7 günü 42 farklı branşta eğitimlerine devam ediyor Esenyurt Belediye’sinin açtığı Yaz Okulları’nda, çocuklar 42 farklı branşta eğitim alıyor. İngilizce kursu sayesinde kendini geliştirdiğini söyleyen Ayşe Melek Yılmaz, "İleride İngilizce öğretmeni olmak istiyorum" diyerek hayalini anlattı..
5.08.2023 Çocuk
Esenyurt’ta yangın paniği! Ekipler sevk edildi
Esenyurt’ta yangın paniği! Ekipler sevk edildi Esenyurt Belediyesi'ne ait çöp toplama araçlarının bakım onarımının yapıldığı atölyede çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
13.07.2023 Gündem
İstanbul’un boş alanları mezbahaya döndü
İstanbul’un boş alanları mezbahaya döndü İstanbul’da Kurban Bayramı’nın ilk günü tüm uyarılara rağmen istenmeyen görüntüler oluştu. Yasağa rağmen birçok noktada boş arazilerde, yol kenarlarında, bahçe ve caddelerde kaçak hayvan kesimi yapıldı. Bahaneleri ise kesimhanelerde yer bulamamak oldu
29.06.2023 Gündem
Naci Görür, olası İstanbul depremi için beş ilçeye dikkat çekti
Naci Görür, olası İstanbul depremi için beş ilçeye dikkat çekti İstanbul'da beklenen depremle ilgili İBB tarafından yapılan çalışmalarda en çok riskli yapının olduğu ilçeler belirlenirken Prof. Dr. Naci Görür raporu değerlendirdi ve 5 ilçeye dikkat çekti.
23.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esenyurt Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.