Eset

Eset

Son dakika eset haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eset gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eset haber sayfamızda...

Eset

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 175 eset haberi bulunmuştur.
Zihinsel engelli Eset, 11 gündür aranıyor
Zihinsel engelli Eset, 11 gündür aranıyor Van’ın Erciş ilçesinde 11 gün önce kaybolan zihinsel engelli Eset Eroğlu (22) yaklaşık 40 kişilik bir ekip tarafından aranıyor.
1.06.2023 Gündem
Siber saldırıya karşı işte yeni trendler
Siber saldırıya karşı işte yeni trendler Siber güvenlik saldırıları son yıllarda sık sık gündeme gelen konulardan...
24.02.2023 Milliyet Executive
Siber dolandırıcılar depremde de sahnede: Yardım yaparken dolandırılmayın
Siber dolandırıcılar depremde de sahnede: Yardım yaparken dolandırılmayın Dolandırıcılar, Kızılay ve AFAD’ın sitelerinin taklitlerini yaptı. IBAN ve kripto para adresleriyle yardımseverler kandırılmaya çalışılıyor. Dikkatli olunmalı.
9.02.2023 Ekonomi
‘Şikâyet var’ oltası
‘Şikâyet var’ oltası Sosyal medyada dolandırıcılar mesajla ‘oltalamaya’ başladı. ‘Biri hakkınızda şikâyette bulunmuş’ tarzındaki bağlantılara tıklayanlar hesaplarını kaptırıyor. Bu hesapların takipçileri de risk altında.
5.10.2022 Ekonomi
'Üç Kuruş' dizisine yeni oyuncu!
'Üç Kuruş' dizisine yeni oyuncu! Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Üç Kuruş' dizisinin kadrosuna ünlü bir isim daha katıldı. Son olarak 'Kanunsuz Topraklar'da rol alan Necip Memili, hikayeye 20'nci bölümden itibaren dahil olacak.
26.03.2022 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu koronavirüse yakalandı
Uraz Kaygılaroğlu koronavirüse yakalandı 'Üç Kuruş'un başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, koronavirüse yakalandı. Sette başka koronavirüs vakalarının da çıkmasıyla dizi çekiminin ertelendiği iddia edildi.
3.01.2022 Cadde
'Üç Kuruş' setinde gerginlik! Uraz Kaygılaroğlu  tepki gösterdi
'Üç Kuruş' setinde gerginlik! Uraz Kaygılaroğlu tepki gösterdi Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı 'Üç Kuruş'un setinde başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ile dizinin yönetmeni Sinan Öztürk arasında tartışma yaşandığı iddia edildi.
21.12.2021 Cadde
Hackerların yeni gözdesi
Hackerların yeni gözdesi Kripto para borsaları ve yatırımcıları hackerların da yeni hedefi oldu. Oltalama, fidye yazılım saldırıları ve saadet zinciri gibi yöntemler yatırımcıları tehdit ediyor. Kullanıcıyı gözetleyenler de var.
4.11.2021 Ekonomi
Zafer Algöz, 'Üç Kuruş' dizisine dahil oldu
Zafer Algöz, 'Üç Kuruş' dizisine dahil oldu Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Üç Kuruş' dizisinin kadrosuna usta bir isim dahil oldu. Algöz, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan yapımın yeni bölümünde boy gösterecek.
3.11.2021 Cadde
Hüzün Yılı Nedir, Ne Zamandır? Hüzün Senesi Yaşanan Olaylar Nelerdir?
Hüzün Yılı Nedir, Ne Zamandır? Hüzün Senesi Yaşanan Olaylar Nelerdir? Müslümanlar, müşriklerin boykotundan başarı ile çıksa da onların bu sevinci uzun sürmedi. Risaletin onuncu yılında ise, Peygamber Efendimizi himaye ederek her zaman destekleyen iki yakını vefat etti. Allah Resulü bu duruma o kadar üzülmüştü ki bu seneye hüzün yılı ismi verildi. Hüzün yılı nedir, ne zamandır sizler için derledik.
29.10.2021 Eğitim
Kars'ta bozayıya kafa tutan keçi kurbanda kesilmeyecek
Kars'ta bozayıya kafa tutan keçi kurbanda kesilmeyecek Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kurbanlık olarak beslenen ve kendisine saldıran bozayıya kafa tutan keçi, Kurban Bayramı'nda kesilmeyecek.
1.07.2021 Yaşam
Siber saldırgana bayram yaptırmayın
Siber saldırgana bayram yaptırmayın İnternetten bayramlaşma rekor kırıyor. Siber suçlulara karşı dikkat edilmesi gerekenler var. Güncel video konferans uygulaması kullanın, sahte bağış linklerine tıklamayın, bağlantı linkini paylaşmayın.
14.05.2021 Ekonomi
Siber dolandırıcılar ‘yardım’la kandırıyor
Siber dolandırıcılar ‘yardım’la kandırıyor Ramazan ayı siber saldırganların yeni hedefi oldu. Kişilere kısa mesajla e-Devlet’ten ‘Ramazan ayı için yardım aldınız’ mesajı gönderen saldırganlar, bu yolla banka hesaplarını boşaltıyor.
13.04.2021 Ekonomi
Hesapları çalıp para istiyorlar!
Hesapları çalıp para istiyorlar! Sosyal medya hesap hırsızlığı yeniden hortladı. Sık sık gündeme gelen bu yöntemle para talep eden siber dolandırıcılar, işleri büyüttü.
15.03.2021 Ekonomi
Siber saldırgan olta ve fidyeyle avladı
Siber saldırgan olta ve fidyeyle avladı Pandemi sürecinde internet kullanımı ve e-ticaretteki patlama siber saldırıları artırdı. Kimlik avı ve fidye saldırıları çok sık görülürken, uzaktan çalışanlar hedef haline geldi. Tehditlerin 2021’de de süreceği belirtiliyor
23.12.2020 Ekonomi
Telefonu çaldırmanın neden olacağı yıkımı hafifletmenin yolları
Telefonu çaldırmanın neden olacağı yıkımı hafifletmenin yolları Akıllı telefonlar her gün kullandığımız, e-postamızı kontrol ettiğimiz, sosyal medyaya bağlandığımız, ödemelerimizi gerçekleştirdiğimiz kıymetli cihazlara dönüştü. Onları kaybetmek canımızı hayli sıkar ve genellikle de içinde kötüye kullanılabilecek pek çok hassas bilgi vardır. Siber güvenlik kuruluşu ESET, telefonumuz kaybolmadan önce ve kaybolduktan sonra hangi adımları atmamız gerektiğini paylaştı.
29.06.2020 Teknoloji
CHP’li Altay’dan Gökçek’e dava
CHP’li Altay’dan Gökçek’e dava CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, kendisinin, “Erdoğan Libya petrollerinin peşinde, buna izin vermeyiz” dediği iddiasını, sosyal medya hesabından paylaşan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında 30 bin liralık tazminat davası açtı.
28.06.2020 Siyaset
ESET, Covid-19 sürecinde siber tehditlere karşı Avrupa Birliği ile işbirliği yapıyor
ESET, Covid-19 sürecinde siber tehditlere karşı Avrupa Birliği ile işbirliği yapıyor Avrupa Birliği (AB) merkezli en büyük siber güvenlik kuruluşu olan ESET, Covid-19 sürecinde siber tehditlere karşı Avrupa’daki kamu kurumlarıyla işbirlikleri oluşturuyor. ESET, zararlı yazılımların saptanıp değerlendirildiği zararlı yazılım tehdit istihbarat sistemini, AB genelindeki Bilgisayar Acil Durum Müdahale Ekipleri‘ne ücretsiz olarak erişime açtı.
18.05.2020 Teknoloji
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp hacklenebilir mi?
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp hacklenebilir mi? Son yılların yükselen uygulaması WhatsApp, iki milyara ulaşan kullanıcı sayısıyla neredeyse her telefonda yüklü. Mesajlar şifrelenmiş aktarılıyor, yani özel konuşma doğrudan okunamaz. Ama yine de hesap ele geçirilebilir mi? Siber güvenlik kuruluşu ESET’ten Güvenlik Uzmanı Jake Moore, durumu test etmeye karar verdi ve WhatsApp hesabınıdaha iyi korumanın yollarını paylaştı.
24.04.2020 Sosyalmedya
Maske arayanı hedefine alıyor
Maske arayanı hedefine alıyor Eset Kıdemli Güvenlik Uzmanı Tony Anscombe de, “Dolandırıcılar olası kurbanların sahte bağlantılara tıklamasını sağlamak için virüsle ilgili önemli bilgiler sunuyormuş gibi davranıyor.
4.04.2020 Ekonomi
Bahar Kalkanı Harekâtı
Bahar Kalkanı Harekâtı Geçtiğimiz yazılarımda birkaç defa Kıbrıs sorunu üzerine müzakere ve diplomasi yürüten Kıbrıs Türk siyaset kurumunun seçilmiş ve atanmışlarına, garantör ülkemiz Türkiye’nin Suriye nezdindeki diplomasi ve müzakerelerini örnek olarak vermiştim...
5.03.2020 Kıbrıs
Teknolojide yarıyıl tatili hareketi
Teknolojide yarıyıl tatili hareketi Okulların yarıyıl (sömestir) tatiline girmesiyle beraber teknoloji sektörü de hareketlendi.
19.01.2020 Ekonomi
2020’de kaçınmanız gereken siber güvenlik hataları
2020’de kaçınmanız gereken siber güvenlik hataları İnternet çok kullanışlı bir araç ancak karanlık ve dehşet dolu bir yer haline dönüşme potansiyeline de sahip. Siber güvenlik kuruluşu ESET, yeni yıla girmişken bazı uyarıları gündeme getirdi. ESET Türkiye Satış Müdürü Asım Akbal, 2020’de uzak durmamız gereken siber güvenlik hatalarını sıraladı.
12.01.2020 Teknoloji Haberleri
Çalıntı kart karmaşası
Çalıntı kart karmaşası Türk kullanıcılara ait kredi kartı bilgilerinin çalındığı iddia edilirken, e-ticaret ve bankacılık tarafında ise bilgilerin uluslararası standartlarda saklandığı açıklandı
13.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eset ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.