Eski Başkan

Eski Başkan

Son dakika eski başkan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eski başkan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eski başkan haber sayfamızda...

Eski Başkan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.505 eski başkan haberi bulunmuştur.
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) anketi ısrarcı enflasyon ve yüksek faizi finansal istikrar için temel riskler olarak işaret etti.
22.04.2024 Uzmanpara
Trump’ın 'sus payı' davası sırasında kendini yakan adam hayatını kaybetti
Trump’ın 'sus payı' davası sırasında kendini yakan adam hayatını kaybetti New York'ta eski ABD Başkanı Donald Trump’ın davası devam ederken, mahkeme binasının önünde kendini ateşe veren Max Azzarello’nun öldüğü açıklandı.
20.04.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak?
ABD başkanlık seçimleri: Trump hüküm giyerse ne olacak? ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı, eski başkan Trump hakkında yürüyen çok sayıda dava var. Peki Trump hüküm giyerse ne olacak? Başkan seçilebilir mi, oy kullanabilir mi, kazanırsa hapisten çıkabilir mi?
13.04.2024 Dünya
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü Eski başkan mal varlığının Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne girmesi için gereken 5,8 milyar doların altına düşmesi nedeniyle liste dışında kaldı.
10.04.2024 Dünya
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı!
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı! Spor basınının duayeni Fehmi Özgüler adına düzenlenen “Efsane Gazeteci Fehmi Özgüler 47+ Veteran Futbol Turnuvası” dün oynanan final maçıyla tamamlandı.
8.04.2024 Futbol
Büyükelçilik basıldı Meksika, Ekvador ile ilişkileri askıya aldı
Büyükelçilik basıldı Meksika, Ekvador ile ilişkileri askıya aldı Ekvadorlu eski Başkan Yardımcısı Glas yolsuzluktan iki kez hüküm giymiş ve geçen aralıkta Meksika'ya sığınma talebinde bulunarak Ekvador'un başkenti Kito'daki Meksika Büyükelçiliği'ne sığınmıştı.
7.04.2024 Dünya
Ekvador Meksika Büyükelçiliği'ne sığınan eski başkan yardımcısını tutukladı: İlişkiler askıya alındı
Ekvador Meksika Büyükelçiliği'ne sığınan eski başkan yardımcısını tutukladı: İlişkiler askıya alındı Ekvadorlu eski Başkan Yardımcısı Glas yolsuzluktan iki kez hüküm giymiş ve geçen aralıkta Meksika'ya sığınma talebinde bulunarak Ekvador'un başkenti Kito'daki Meksika Büyükelçiliği'ne sığınmıştı.
6.04.2024 Dünya
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Galatasaray
CHP'de Esenyurt krizi! 'Bizi zora sokmak için yapmışlar'
CHP'de Esenyurt krizi! 'Bizi zora sokmak için yapmışlar' 31 Mart seçimleri geride kalırken, Esenyurt'ta yeni bir tartışma başladı. Mazbatasını alıp göreve başlayan CHP'li Ahmet Özer yaptığı açıklamayla eski yönetime sert yüklendi.
5.04.2024 Gündem
'Onlar insan değil, hayvan': Trump ülkedeki yasa dışı göçmenleri hedef aldı
'Onlar insan değil, hayvan': Trump ülkedeki yasa dışı göçmenleri hedef aldı Trump, seçim konuşmalarında Meksika sınırını yasa dışı yollardan geçen göçmenlerin kendi ülkelerindeki hapishane ve akıl hastanelerinden kaçtığını ve ABD'de şiddet suçlarını körüklediklerini iddia ediyor.
3.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım'
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım' Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde gündemdeki kararlar masaya yatırıldı. Ligden çekilmenin ağır bir düşünce olacağını düşünen eski yönetici ve başkanlar, farklı yaptırımlarla tepkilerini göstermenin daha doğru olacağı konusunda görüş birliğine vardı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu Fenerbahçe'nin ligden çekilme dahil olmak üzere birçok konuyu görüşeceği Olağanüstü Genel Kurul'una sayılı günler kala Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Aziz Yıldırım'ın kararı belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis
Çin Futbol Federasyonu eski başkanına rüşvet nedeniyle ömür boyu hapis 67 yaşındaki eski başkan Chen Xuyuan, rüşvet suçu nedeniyle ömür boyu hapis cezası aldı.
26.03.2024 Diğer
Altay'da yüzleri güldüren gelişme
Altay'da yüzleri güldüren gelişme 1'inci Lig'de kalma mücadelesi veren İzmir ekibinde futbolculara ödeme yapılması moral oldu.
23.03.2024 1.Lig
Refah harekatı masada
Refah harekatı masada ABD, İsrail’in Refah’a kara harekatı düzenlememesi konusunda ısrar ederken, kentteki Hamas yöneticilerinin tespiti ve Gazze-Mısır sınırının kontrolünün sağlanması karşılığında bunun engellenmesi hedefleniyor.
21.03.2024 Dünya
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim!
Nesrin Sipahi: Hayır, ölmedim! Sosyal medyada asılsız ölüm haberi yayılan ünlüler arasına Nesrin Sipahi de katıldı. Nesrin Sipahi'nin sağlık durumu açıklandı.
17.03.2024 Cadde
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi Yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a 130 bin dolar ödenmesiyle patlayan skandalda, hakim yeni belgelerin ortaya çıkmasıyla davayı bir ay erteledi. ABD'de bir kez daha başkan adaylığında yarışan Trump'ın ilk ceza davasında, 34 ayrı suçlama var.
16.03.2024 Dünya
Biden ile Trump artık resmen aday
Biden ile Trump artık resmen aday ABD başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken, Başkan Joe Biden ile eski başkan Donald Trump, partilerinin bazı eyaletlerde yapılan ön seçimlerini kazanarak gerekli delege sayısına ulaştı.
14.03.2024 Dünya
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı ABD ön seçimlerinde, Başkan Biden ve eski Başkan Trump gerekli delege sayısına ulaştı.
13.03.2024 Dünya
Biden hakkında 'Gizli belgeleri saklama' raporu hazırlamıştı! Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi
Biden hakkında 'Gizli belgeleri saklama' raporu hazırlamıştı! Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik “gizli belgeleri saklama” soruşturmasında hazırladığı raporda Biden’ın yaşı ve bilişsel yeteneklerini sorgulayan Özel Yetkili Savcı Robert Hur ABD Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi.
13.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eski Başkan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.