"Kendimizi tam anlamıyla yansıtmaya çalıştığımız bir hikâyeleştirmenin içindeyiz"
"Kendimizi tam anlamıyla yansıtmaya çalıştığımız bir hikâyeleştirmenin içindeyiz" Boşlukta Sallantı adını taşıyan akustik albümleriyle dikkat çeken Eskitilmiş Yaz, alternatif müziğin son dönemdeki önemli grupları arasında yer alıyor. Albümde Canozan ve Gülce Duru gibi isimlerle de düet yapan Eskitilmiş Yaz, yeni bir EP hazırlığında. Pandemi sürecinde üretmeye devam eden grubun üyeleriyle müzikal yolculukları ve gelecek planlarını konuştuk.
13.02.2021 Kültür Sanat
Eskitilmiş Yaz’dan canlı akustik albümü
Eskitilmiş Yaz’dan canlı akustik albümü 'Üçüncü Yeniler' olarak tabir edilen yeni nesil Türk rock gruplarının en önemli isimlerinden, “Uyursam Geçer mi?” ve “Birlikte Bağıralım” gibi hit şarkılarla iyi bir çıkış yakalayan Eskitilmiş Yaz, “Kıyılara” albümünün ardından bu sefer de canlı akustik albümü “Boşlukta Sallantıda” ile sevenlerinin karşısında.
12.01.2021 Kültür Sanat
Eskitilmiş Yaz’ın beklenen albümü  “Kıyılara” yayında
Eskitilmiş Yaz’ın beklenen albümü “Kıyılara” yayında Geçtiğimiz aylarda yayımlanan teklileri “Uyursam Geçer mi?”, “Mecburum” ve “Birlikte Bağıralım” ile dinleyicilerinden tam not alan grup, ikinci albümleri “Kıyılara” ile yeni şarkılarını sevenlerinin beğenisine sunuyor.
19.05.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri