Eskrim

Eskrim

Son dakika eskrim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eskrim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eskrim haber sayfamızda...

Eskrim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 657 eskrim haberi bulunmuştur.
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı!
Derin Taşpınar, Polonya'da altın madayla kazandı! Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 46’ncı Uluslararası Çocuk Eskrim Turnuvası’nda Derin Taşpınar, altın madalyanın sahibi oldu.
24.03.2024 Diğer
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları Spor dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medyadan yayımladıkları paylaşımlarıyla kutladılar.
8.03.2024 Diğer
Türkiye Yüzyılı’na yakışan proje; ‘Spora İlk Adım’
Türkiye Yüzyılı’na yakışan proje; ‘Spora İlk Adım’ Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Spora İlk Adım” projesiyle ilkokul öğrencileri sporla buluşturuluyor. 81 ilde uygulanan proje kapsamında 479 bin öğrencinin 26 branşta spor yapması sağlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporu tabana yayma konusunda kararlı olduklarını belirterek, “Son yıllarda farklı branşlarda kazanılan tarihi başarıları istikrarlı hale getirmemiz gerekiyor. Bunun için de okullarımızdaki spor faaliyetleri büyük önem taşıyor” dedi.
28.02.2024 Diğer
Furkan Yaman, Avrupa ikincisi oldu!
Furkan Yaman, Avrupa ikincisi oldu! İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Eskrim Avrupa Şampiyonası'nda milli sporcumuz Furkan Yaman, gümüş madalyanın sahibi oldu.
23.02.2024 Diğer
Mert Aydın yazdı: İşte olimpiyatların en çok madalya kazananları!
Mert Aydın yazdı: İşte olimpiyatların en çok madalya kazananları! 1896’dan bu yana yaz olimpiyatlarında bazı ülkelerden daha fazla madalya kazanan sporcular var. Özellikle yüzme ve jimnastik tam bir madalya deposu. Hele bir de istikrarlı ve uzun kariyerli bir isim varsa ortada, o zaman rekorlara hazır olun.
7.01.2024 Diğer
Liseliler, 19 spor dalından birini seçecekler
Liseliler, 19 spor dalından birini seçecekler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından liselerde seçmeli dersler kapsamına alınan “Spor Eğitimi” dersinin müfredatı hazırlandı.
3.01.2024 Eğitim
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Antalya'da spor turizmi! 1200 takıma ev sahipliği yapacak
Antalya'da spor turizmi! 1200 takıma ev sahipliği yapacak Antalya spor turizminde tam 1200 takıma ev sahipliği yapacak.
19.12.2023 Futbol
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na büyük ilgi!
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na büyük ilgi! 14 ülkeden, 24 takım ve 168 bisikletçinin mücadele ettiği 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (Tour Of Türkiye); Alanya’dan 8 Ekim’de yola çıkarak 8 gün, 8 etapta 1.235,1 kilometre kat ederek 15 Ekim’de İstanbul Sultanahmet’te son buldu.
19.12.2023 Diğer
Cumhuriyet’in Yüzyılı: Öncü kadınlar
Cumhuriyet’in Yüzyılı: Öncü kadınlar Cumhuriyet’le birlikte kadınlar sosyal ve siyasal alanda birçok hak kazanırken Cumhuriyet’in açtığı bu yolu, başarılarıyla taçlandırdılar. Yüz yıldır sanattan bilime, spordan iş hayatına, birçok alanda ülkemizin gelişimine önemli katkılar sağladılar
29.10.2023 Gündem
Spor yüzyılı! İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin olimpik tarihi
Spor yüzyılı! İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin olimpik tarihi Türkiye Cumhuriyeti’nin spor tarihi, tüm organizasyonların en büyüğü olarak nitelendirilen Olimpiyat Oyunları’nda yazılmaya başlandı. Gururla belirtmekte yarar var: 1924 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma öyküsü, Cumhuriyet’in ilanından 2,5 ay sonra, 16 Ocak 1924’de Reisicumhur Gazi Mustafa Kemal’in başkanlığında toplanan Heyet-i Vekile (Bakanlar Kurulu) kararıyla gerçekleşti.
28.10.2023 Skorer
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
ÖZEL | Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kortta rekabet edecek!
ÖZEL | Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kortta rekabet edecek! Üç büyük kulübün tenise kendi isimleriyle dahil olması yönünde çalışmaları bulunduğunu anlatan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarıyla konuyu görüştüğünü ve olumlu dönüş aldığını söyledi.
24.09.2023 Tenis
İstanbul Challenger 75. TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası’nda şampiyon Damir Dzumhur
İstanbul Challenger 75. TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası’nda şampiyon Damir Dzumhur QNB Finansbank’ın katkılarıyla İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen İstanbul Challenger 75. TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası sona erdi.
12.09.2023 Tenis
75. İstanbul Challenger - TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası başladı
75. İstanbul Challenger - TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası başladı İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen İstanbul Challenger - TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası başladı.
5.09.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Tenis şölenine hazır olun!
Alp Ustaoğlu yazdı: Tenis şölenine hazır olun! Tenis Eskrim ve Dağcılık Kulübü (TED) 75. kez tenisseverleri bir araya getirecek. 4-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek turnuvanın ana tablosunda ağırlıklı olarak dünya sıralamasında ilk 200 içinde olan tenisçiler mücadele edecek.
3.09.2023 Tenis
Tiyatro tarihimiz bu kütüphanede
Tiyatro tarihimiz bu kütüphanede Ülkemizin ilk tiyatro ihtisas kütüphanesi Refik Ahmet Sevengil Tiyatro Kütüphanesi eşsiz arşivinin yanı sıra bir oyunla ilgili her türlü bilgiye bilgisayarınızdan erişebileceğiniz Dijital Oyun Bilgi Sistemi ile dikkat çekiyor.
9.07.2023 Kültür Sanat
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco için Jesus iddiası! 'İsmail Kartal ile entegrasyonu nedir?'
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco için Jesus iddiası! 'İsmail Kartal ile entegrasyonu nedir?' Fenerbahçe'de yeni sportif direktör Mario Branco'nun göreve başladığı resmen açıklandı. Milliyet'in usta yazarlarından Attila Gökçe, Branco'nun açıklanması sonrası Jorge Jesus iddiasında bulunurken İsmail Kartal ve Branco arasındaki yetki sınırlarının açıklanması gerektiğini kaleme aldı.
5.07.2023 Fenerbahçe
Modern Pentatlon Dünya Kupası Erkekler finali tamamlandı
Modern Pentatlon Dünya Kupası Erkekler finali tamamlandı 2023 UIPM Modern Pentatlon Dünya Kupası erkekler finali sona erdi.
3.06.2023 Diğer
Mert Aydın yazdı: Olimpiyat'ın yaldızsız kahramanları
Mert Aydın yazdı: Olimpiyat'ın yaldızsız kahramanları Olimpiyat Oyunları her zaman kendi kahramanlarını yaratır. Ama bazıları hep daha öndedir. Jesse Owens, Carl Lewis, Nadia Comaneci, Michael Phelps, Usain Bolt, Michael Jordan hep el üstündedir. Ancak en az onlar kadar hatta zaman zaman onlardan daha başarılı bazı isimler ise spot ışıklarından faydalanamamıştır. Bu yazı onların bir kısmını hatırlatmak için yazılmıştır.
14.05.2023 Diğer
Mert Aydın yazdı: 10 portre, 10 hikaye
Mert Aydın yazdı: 10 portre, 10 hikaye Olimpiyat Oyunları bambaşka bir macera... Her anında ilginç olaylar, ilginç hikayeler var. Biz de 1896’dan bu yana yaşananlardan sadece 10’unu derledik. Yoksa her yarışma, her madalya müthiş bir hikaye barındırıyor.
7.05.2023 Diğer
Kazıdan çıkan Shakespeare Müzesi
Kazıdan çıkan Shakespeare Müzesi Shakespeare Müzesi, Londra’nın en eski tiyatrolarından biri olan Perdeli Tiyatro’nun kalıntıları içinde 2024 baharında kapılarını açacak.
28.04.2023 Kültür Sanat
Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda Türkiye adına tarihi başarı
Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda Türkiye adına tarihi başarı Estonya'nın başkenti Tallinn'de düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası Türkiye adına tarihi bir başarı ile son buldu.
28.02.2023 Diğer
Eskrimci Tolga Aslan genç erkekler kılıçta bronz madalya kazandı
Eskrimci Tolga Aslan genç erkekler kılıçta bronz madalya kazandı Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda, bugün genç erkekler kılıç kategorisinde milli eskrimci Tolga Aslan bronz madalya kazandı.
26.02.2023 Diğer
Eskrimci Enes Talha Kalender Avrupa üçüncüsü
Eskrimci Enes Talha Kalender Avrupa üçüncüsü Estonya’da iki gündür devam eden Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda bugün yıldız erkekler kılıç kategorisinde milli eskrimci Enes Talha Kalender bronz madalyanın sahibi oldu.
22.02.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Eskrim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.