Esma Çevik

Esma Çevik

Son dakika esma çevik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esma çevik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esma çevik haber sayfamızda...

Esma Çevik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 155 esma çevik haberi bulunmuştur.
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta!
Gabar'da petrol nasıl çıkartılıyor? CNN Türk "Petrolün başkenti" Şırnak'ta! Türkiye'nin petrol başkenti olarak anılan Şırnak Gabar'da günlük petrol üretimi 40 bin varilin üzerine çıktı. Yeni hedef ise 100 bin varilin üzerine çıkabilmek. CNN Türk ekipleri Gabar'da o çalışmaları görüntüledi.
16.04.2024 Gündem
Gabar'da petrol üretimi rekor kırdı!
Gabar'da petrol üretimi rekor kırdı! Şırnak'ta terör örgütünden temizlenen Gabar ve Cudi Dağları, Türkiye'nin yeni enerji kaynağına dönüştü. 2019 ve 2020 yıllarında bölgede yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonrası açılan kuyular ile günlük 37 bin varil petrol üretimine ulaşıldı.
10.03.2024 Ekonomi
AK Parti Bayrampaşa Adayı Bayraktar 'Yılın Emekçi Kadınları'na plaket verdi
AK Parti Bayrampaşa Adayı Bayraktar 'Yılın Emekçi Kadınları'na plaket verdi AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Yılın Emekçi Kadınları'na plaket verdi. Bayraktar, 2019 yılında Şırnak'ta imha etmeye çalıştığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Esma Çevik'i de unutmadı. Bayrampaşa'da yaşayan Çevik'in annesine de plaket verildi.
8.03.2024 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde nefes kesen anlar!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde nefes kesen anlar! Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı'nda görevli 6 kadın astsubay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden halatlarla botlara iniş yaptı.
8.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar’dan duygulandıran telefon
Bakan Bayraktar’dan duygulandıran telefon Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Şırnak’ın Akçay köyündeki 6’ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti.
3.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'dan şehit ailelerine telefon
Bakan Bayraktar'dan şehit ailelerine telefon Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Şırnak Gabar'daki petrol sahalarına isimleri verilen Şehit Astsubay Esma Çevik ve Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın aileleriyle telefonda görüştü.
2.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar hedefi açıkladı! 'Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek'
Bakan Bayraktar hedefi açıkladı! 'Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek." açıklamasında bulundu.
31.12.2023 Ekonomi
Arama çalışmaları devam ediyor: Şırnak’ta günlük 30 bin varil petrol üretimine ulaştı
Arama çalışmaları devam ediyor: Şırnak’ta günlük 30 bin varil petrol üretimine ulaştı Şırnak’ın dağlarında sağlanan huzur ve güven ortamıyla birlikte petrol keşifleri de hızlandı. Bölgede yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonrasında günlük 30 bin varil petrol üretimine ulaşıldı.
16.12.2023 Ekonomi
Gabar’da 2024 hedefi günde 100 bin varil
Gabar’da 2024 hedefi günde 100 bin varil Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık
Bakan Bayraktar: Günlük 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık Bakan Bayraktar "Günlük yaklaşık 30 bin varil ham petrol üretim seviyesine ulaştık" açıklamasında bulundu. Bakan Bayraktar, Aile ve Gençlik Fonu düzenlemesi ile petrol, doğal gaz ve madenlerden sağlanacak gelirleri gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerinde kullanacaklarını açıkladı.
13.12.2023 Ekonomi
Gabar'da petrol üretimi rekor kırdı! TPAO yıl sonu hedefini açıkladı
Gabar'da petrol üretimi rekor kırdı! TPAO yıl sonu hedefini açıkladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Gabar petrolü ile ilgili sosyal medyadan önemli bir açıklama yaptı. Günlük 30 bin varil üretim ile rekor kırıldığı belirtilirken, yıl sonu üretim hedefi de açıklandı.
11.12.2023 Haberler
Gabar'da petrol üretimi rekor kırdı! TPAO yıl sonu hedefini açıkladı
Gabar'da petrol üretimi rekor kırdı! TPAO yıl sonu hedefini açıkladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Gabar petrolü ile ilgili sosyal medyadan önemli bir açıklama yaptı. Günlük 30 bin varil üretim ile rekor kırıldığı belirtilirken, yıl sonu üretim hedefi de açıklandı.
11.12.2023 Ekonomi
1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı
1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar 32 operasyonlarında 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.12.2023 Haberler
Son dakika... 1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı
Son dakika... 1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar 32 operasyonlarında 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.12.2023 Gündem
22 kuyudan günlük 27 bin varil petrol!
22 kuyudan günlük 27 bin varil petrol! Şırnak’ta Gabar Dağında “Şehit Esma Çevik Petrol Üretim Sahasında” bir kuyunun daha açılışı yapılarak, üretime başlandı.
30.11.2023 Ekonomi
Enerji Bakanı açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda üretim 4 milyon metreküpe ulaştı
Enerji Bakanı açıkladı! Sakarya Gaz Sahası'nda üretim 4 milyon metreküpe ulaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sakarya Gaz Sahasından hali hazırda günlük yaklaşık 4 milyon metreküp üretime ulaştık. Bu üretim 1,5 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını karşılamaktadır" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Petrol üretimi yapılan sahada inceleme
Petrol üretimi yapılan sahada inceleme Şırnak Valisi Cevdet Atay, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ile birlikte Gabar Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve günlük 25 bin varil petrol üretim yapılan kuyularda bir dizi temas ve incelemede bulundu.
19.10.2023 Ekonomi
Petrol üretiminde rekor kırıldı
Petrol üretiminde rekor kırıldı Şehit Esma Çevik ve Şehit Aybüke Yalçın sahalarında açılan yeni kuyularla birlikte Şırnak Gabar bölgesinde günlük 16 bin 188 varil petrol üretimine ulaşıldı. Bu sayede toplam 75 bin 52 varil petrol üretimiyle en yüksek yurt içi günlük üretim rekoru kırıldı.
4.08.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan Gabar'da rekor duyurusu: Tarihin en büyük üretim rakamı olacak
Bakan Bayraktar'dan Gabar'da rekor duyurusu: Tarihin en büyük üretim rakamı olacak Gabar Dağı Şehit Esma Çevik petrol sahasında incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.06.2023 Haberler
Bakan Bayraktar'dan Gabar'da rekor duyurusu: Tarihin en büyük üretim rakamı olacak
Bakan Bayraktar'dan Gabar'da rekor duyurusu: Tarihin en büyük üretim rakamı olacak Gabar Dağı Şehit Esma Çevik petrol sahasında incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.06.2023 Ekonomi
TPAO, 20 ilde 200 kuyu sondajı yapacak
TPAO, 20 ilde 200 kuyu sondajı yapacak Yıl sonuna kadar sadece karada 20’ye yakın ilde toplam 200 kuyu sondajına ulaşacak olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) bu sondajlarla günlük petrol üretimini 90 bin varile çıkaracak.
9.06.2023 Uzmanpara
TPAO yıl sonuna kadar 20 ilde 200 kuyu sondajı yapacak
TPAO yıl sonuna kadar 20 ilde 200 kuyu sondajı yapacak Yıl sonuna kadar sadece karada 20’ye yakın ilde toplam 200 kuyu sondajına ulaşacak olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bu sondajlarla günlük petrol üretimini 90 bin varile çıkaracak.
9.06.2023 Ekonomi
Bakan Soylu: Recep Tayyip Erdoğan'a vefa borcumuz var
Bakan Soylu: Recep Tayyip Erdoğan'a vefa borcumuz var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şişli’de bir otelde Sinoplularla bir araya geldi. Programda ziyaretçilerin yoğun ilgisi karşısında Soylu, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Süleyman Soylu konuşmasında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vefa borcumuz var." dedi.
27.05.2023 Gündem
‘Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışan bir kabinemiz olacak’
‘Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışan bir kabinemiz olacak’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam ATV - A Haber ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
27.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Millet öyle bir demokrasi şenliği ortaya koydu ki, dünya şaştı kaldı
Bakan Soylu: Millet öyle bir demokrasi şenliği ortaya koydu ki, dünya şaştı kaldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Üsküdar Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Soylu, "Siz, CHP'nin bürosundan PKK işaretleri yapıyorsunuz, hiç yakışıyor mu bir terör örgütünün altına Cumhuriyet Halk Partisini koymak? Hiç Kandil'in talimatlarına onun uymasını sağlamak yakışıyor mu?" dedi.
26.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esma Çevik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.