HALKBANK genç girişimci kredisi başvuru şartları neler? Faizsiz esnaf genç girişimci kredisi kredi üst limiti ne kadar?
HALKBANK genç girişimci kredisi başvuru şartları neler? Faizsiz esnaf genç girişimci kredisi kredi üst limiti ne kadar? Esnaf kredi paketi şartları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve detayları netleşti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati son olarak sosyal medya hesabı üzerinden esnaf kredisi başvuru şartlarını duyurdu. Peki Halkbank esnaf girişimci kredisi başvuru şartları neler, faiz oranı nedir, geri ödeme kaç yılda yapılacak?
26.10.2022 Bilgi Rehberi
ESNAF KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI VE FAİZ ORANI NEDİR 2022? || Halkbank esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır, ne kadar? Yeni esnaf destek paketi nedir, kimlere veriliyor?
ESNAF KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI VE FAİZ ORANI NEDİR 2022? || Halkbank esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır, ne kadar? Yeni esnaf destek paketi nedir, kimlere veriliyor? Esnaf kredisi müjdesi kısa süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Yüzde 7.5 faiz oranlı kredinin şartları ve başvurusu ile ilgili detaylar esnaflar tarafından merak ediliyor. Esnaf destek paketi içeriği araştırılıyor. Peki Halkbank esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır, ne kadar veriliyor? Esnaf destek paketinde neler var?
17.10.2022 Bilgi Rehberi
HALKBANK ESNAF KREDİSİ BAŞVURUSU nasıl yapılır 2022? || Esnaf kredisi faizi nedir, şartlar neler, kimler alabilir? Yeni esnaf destek paketinde neler var?
HALKBANK ESNAF KREDİSİ BAŞVURUSU nasıl yapılır 2022? || Esnaf kredisi faizi nedir, şartlar neler, kimler alabilir? Yeni esnaf destek paketinde neler var? Esnafa yeni kredi destek paketi müjdesi! Esnaf kredisi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine'den sonra bir açıklama gerçekleştirdi. 60 ay vade fırsatı bulunan esnaf kredisi Halkbank ile gerçekleştiriliyor. Esnaf destek paketinin açıklanmasından sonra esnaf kredisi faiz oranı, başvurusu ve şartları merak konusu oldu. Peki esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır, esnaf destek paketinde neler var?
14.10.2022 Bilgi Rehberi
ESNAF KREDİSİ ŞARTLARI 2022 || Halkbank esnaf kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf destek paketi kimleri kapsıyor?
ESNAF KREDİSİ ŞARTLARI 2022 || Halkbank esnaf kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf destek paketi kimleri kapsıyor? Esnaf kredi şartları, tutarı, faiz oranı ve diğer detaylar gündemde araştırılmaya başlandı. Esnaf destek paketi kapsamı esnaflar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen 10 Ekim tarihli Kabine toplantısı sonrasında esnafa yeni kredi kampanyası müjdesi çıktı. Esnaf kredisi, sicil affı ve destek paketi ile ilgili gözler kabine toplantısına çevrilmişti. Peki esnaf kredi faiz oranı ve limiti ne kadar olacak 2022, kredi affı geliyor mu?
14.10.2022 Bilgi Rehberi
Esnaf - çiftçi destek paketinde neler var? Son dakika yeni esnaf destek paketi detayları belli oldu mu?
Esnaf - çiftçi destek paketinde neler var? Son dakika yeni esnaf destek paketi detayları belli oldu mu? Esnaf destek paketi ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Kabine toplantısının akabinde Erdoğan çiftçiye ve esnafa destek paketini paylaştı. Hibe desteği müjdesinin yanı sıra birçok detayın yer aldığı 2021 esnaf - çiftçi destek paketi gündemde. Destek paketinde neler var?
17.05.2021 Gündem
Esnaf destek paketi başvurusu nasıl yapılır? Esnafa kira ve gelir yardımı başvurusu
Esnaf destek paketi başvurusu nasıl yapılır? Esnafa kira ve gelir yardımı başvurusu Esnafa kira ve gelir yardımı başvuru nasıl yapılır? Koronavirüs salgını sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama doğrultusunda esnafa kira yardımı ve gelir kaybı desteği başvuruları internet üzerinden yapılabiliyor. İşte e devlet esnaf destek paketi ile ilgili merak edilen detaylar...
30.04.2021 Ekonomi
Esnaf destek ve kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? 1000 TL esnaf destek başvuru ne zaman ve kimlere verilecek?
Esnaf destek ve kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? 1000 TL esnaf destek başvuru ne zaman ve kimlere verilecek? Esnaf destek paketi ve kira yardımı ile ilgili ayrıntılar merak konusu. Esnaf destekleri ile ilgili başvurunun nereden yapılacağı detayı açıklandı. 3 ay süreyle ayda 1000 TL destek verilecek. Peki 1000 TL esnaf destek ve kira yardımı başvurusu nasıl yapılacak?
18.12.2020 Gündem
Son Dakika Haberi: Esnaf Destek Paketi başvuruları başladı mı, şartlar neler? 1000 TL hibe desteği ve kira yardımı kimlere verilecek?
Son Dakika Haberi: Esnaf Destek Paketi başvuruları başladı mı, şartlar neler? 1000 TL hibe desteği ve kira yardımı kimlere verilecek? Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdelenen Esnaf Destek Paketi başvuru şartları belli olmaya başladı. Pandemi nedeniyle işleri aksayan veya hiç iş yapamaz duruma gelen binlerce esnafın yüzünü güldürecek süreç kapsamında 3 ay süreyle 1000 TL hibe desteği ve kira yardımı yapılacağı duyurulmuştu. Kira yardımı Büyükşehirlerde 750 TL küçük şehirlerde ise 500 TL olarak yapılacak. Peki Esnaf Destek Paketi başvuruları başladı mı, nasıl yapılır, başvuru şartları neler? 1000 TL hibe desteği ve kira yardımından kimler faydalanabilecek?
17.12.2020 Ekonomi
Esnaf destek başvuru formu: 1000 TL yardım başvurusu nasıl, nereden yapılır ve  ne zaman verilecek? 1000 TL esnaf desteğini kimler alacak, şatlar neler?
Esnaf destek başvuru formu: 1000 TL yardım başvurusu nasıl, nereden yapılır ve ne zaman verilecek? 1000 TL esnaf desteğini kimler alacak, şatlar neler? Esnafa destek ile ilgili bilgililer gündemde merakla araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün kabine toplantısı ardından önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa 1000 TL destek verileceğini açıkladı. Aynı zamanda kira yardımı olacağı da belirtildi. Peki esnaf destek paketi başvurusu nasıl yapılır, 1000 TL esnaf desteğini kimler alacak?
15.12.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan 'Birlikte başaracağız' paylaşımı
Bakan Albayrak'tan 'Birlikte başaracağız' paylaşımı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Esnaf Destek Paketi'nden yararlanan Erhan Şahin'in İstanbul Beşiktaş'ta inşaat malzemeleri sattığı iş yerinde çekilen videoyu paylaşarak, "Bu büyük milletin her zaman arkasında durmak, ihtiyacı olduğunda yardımına koşmak için tüm kurumlarımız mesai gözetmeksizin görev başında" dedi.
30.04.2020 Haberler
Bakan Albayrak: Destek ihtiyacı hisseden her vatandaşımızın arkasındayız
Bakan Albayrak: Destek ihtiyacı hisseden her vatandaşımızın arkasındayız Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bu bir milli mücadele; bu mücadelede destek ihtiyacı hisseden her bir vatandaşımız, işletmemiz, esnafımız, fabrikamızın arkasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun Hazinesi var" dedi.
29.04.2020 Haberler
Halkbank Genel Müdürü açıkladı! İşte esnaf destek paketinin detayları...
Halkbank Genel Müdürü açıkladı! İşte esnaf destek paketinin detayları... Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan CNN Türk'e yaptığı açıklamada esnaf destek paketinin detaylarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Milli Dayanışma çağrısını da desteklediklerini belirten Arslan, "Halkbank olarak gereken desteği vereceğiz. Tüm yurttaşlarımıza tüm vatandaşlarımıza bu kampanyaya destek olma çağrısında bulunuyoruz" dedi.
31.03.2020 Haberler