Esnek Ekran

Esnek Ekran

Son dakika esnek ekran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esnek ekran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esnek ekran haber sayfamızda...

Esnek Ekran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 esnek ekran haberi bulunmuştur.
Samsung, OLED temelli yeni bir 'giyilebilir cihaz' geliştirdi!
Samsung, OLED temelli yeni bir 'giyilebilir cihaz' geliştirdi! Fitness takipçisi olarak çalışan OLED temelli cihaz, cilde takılabiliyor. Samsung gelecekteki giyilebilir cihazları için bu teknolojinin yaygınlaştırılmasını hedefliyor.
7.06.2021 Teknoloji
Samsung Galaxy S20 serisi ve katlanabilir Flip Z telefon tanıtıldı, işte tüm özellikleri ve fiyatları!
Samsung Galaxy S20 serisi ve katlanabilir Flip Z telefon tanıtıldı, işte tüm özellikleri ve fiyatları! Güney Koreli teknoloji devi Samsung, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra modelleri ile ikinci katlanabilir telefonu Galaxy Flip Z'yi tanıttı.
12.02.2020 Teknoloji
Samsung'un katlanabilir telefonu tek parça esnek ekran olmayacak
Samsung'un katlanabilir telefonu tek parça esnek ekran olmayacak Samsung, geçtiğimiz dönemde katlanabilir telefonunu tanıtmıştı. Samsung'un yeni patentine göre katlanabilir telefon, tek parça esnek bir ekran yerine iki farklı ekrandan oluşacak.
30.11.2018 Teknoloji
Samsung'un ilk katlanabilir telefonu hangi adla gelecek?
Samsung'un ilk katlanabilir telefonu hangi adla gelecek? Samsung, merakla beklenen katlanabilir telefonunu kısa süre önce düzenlediği geliştirici konferansında ortaya çıkardı. Şirketin One UI adlı yeni arayüz ve Infinity-O Display tasarımıyla gelmesi beklenen katlanabilir telefonunun adı ne olacak?
21.11.2018 Teknoloji
Samsung'un katlanabilir telefonu böyle görünecek
Samsung'un katlanabilir telefonu böyle görünecek Samsung, merakla beklenen katlanabilir telefonunu kısa süre önce düzenlediği geliştirici konferansında ortaya çıkardı. Şimdiyse şirketin katlanabilir telefonuyla ile ilgili konsept bir görsel yayınlandı.
16.11.2018 Teknoloji
Samsung Infinity Flex ekran özellikleri neler?
Samsung Infinity Flex ekran özellikleri neler? Samsung Geliştirici Konferansı kapsamında Güney Koreli şirketin uzun zamandır merakla beklenen katlanabilir ekranlı telefonu Infinity Flex'i sonunda açığa çıkardı. Ekran açık durumdayken 7.3 inçlik bir ekran elde ediliyor. Peki Samsung Infinity Flex ekranın teknik özellikleri neler?
9.11.2018 Teknoloji
ViewSonic yeni kavisli monitörlerini duyurdu
ViewSonic yeni kavisli monitörlerini duyurdu ViewSonic her türlü kullanım şekline yönelik olarak yeni kavisli monitörlerini duyurdu. Kavisli monitörler, görsel uygulamalara yeni bir bakış açısı ve eğlence deneyimi getiriyor.
8.11.2018 Teknoloji
Samsung'un katlanabilir ekranlı akıllı telefonundan ilk resmi görüntüler geldi
Samsung'un katlanabilir ekranlı akıllı telefonundan ilk resmi görüntüler geldi Samsung Geliştirici Konferansı kapsamında Güney Koreli şirketin uzun zamandır merakla beklenen katlanabilir ekranlı telefonu sonunda açığa çıkardı. Ekran açık durumdayken 7.3 inçlik bir ekran elde ediliyor.
8.11.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri?
Samsung Galaxy Note 9 için satın alabileceğiniz en iyi kılıflar hangileri? Samsung Galaxy Note 9, 6 bin TL’den fazla fiyata sahip bir akıllı telefon. Daha fazla RAM ve depolama alanı istiyorsanız, fiyat tabii ki de artıyor. Note 9, akıllı telefon fiyatlandırmasında üst sıralarda yer alıyor ve muhtemelen bunu güvende tutmak isteyeceksiniz. Bu yüzden sizin için Note 9’unuzu koruyacak Spigen kılıfları inceledik. Liquid Air gibsi zarif olanların yanında askeri düzeyde koruma sunan Tough Armor modelleri de var.
4.10.2018 Teknoloji
Bilim adamları, programlanabilir sıvı metal geliştirdi
Bilim adamları, programlanabilir sıvı metal geliştirdi Bilim adamları şekil değiştirebilmesini sağlamak için sıvı metale elektrik yükü uygulamanın bir yolunu buldu. Bu sıvı metal ileride yumuşak robotlar ve hatta esnek bilgisayar ekranları da dahil olmak üzere birçok alanda uygulanabilir.
16.08.2018 Populer Bilim
Lenovo esnek ekranlı dizüstü bilgisayar konseptini gün yüzüne çıkardı
Lenovo esnek ekranlı dizüstü bilgisayar konseptini gün yüzüne çıkardı Lenovo, New York'ta gerçekleştirdiği Lenovo Transform etkinliğinde katlanabilir dizüstü bilgisayar konseptini gün yüzüne çıkardı.
22.06.2017 Teknoloji
LG, Esnek Ekran İçin Seri Üretime Başlıyor
LG, Esnek Ekran İçin Seri Üretime Başlıyor Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, aldığı karar ile birlikte esnek özellikli ekran üretimi için yeni bir tesis kuracağını açıkladı. İşte detaylar... Ürettiği cihazlar ile adını sıkça duyduğumuz LG, ekran...
24.07.2015 Teknoloji
İnsan Vücuduna QLED Ekranlar Geliyor!
İnsan Vücuduna QLED Ekranlar Geliyor! Bilim-kurgu filmleri gerçeğe dönüşüyor! 2460 ppi yani iPhone 6’dan 7.5 kat daha yoğun pikselli ekranlar, artık vücudumuza ...
22.05.2015 Teknoloji
Samsung Bunu Da Yaptı!
Samsung Bunu Da Yaptı! Teknoloji denildiğinde akla ilk gelen akıllı telefonlar hızla gelişimini sürdürürken yerinde sayan pil teknolojisinin kaderini Samsung değiştirdi.
27.10.2014 Teknoloji
Teknoloji dünyasına kimler geldi?
Teknoloji dünyasına kimler geldi? 2013’te cep telefonlarının yeni modelleri ve giyilebilir cihazlardan yeni oyun konsollarına kadar pek çok ürün hayatımıza girdi
28.12.2013 Pazar
Samsung Teknoloji Kaçırmıyor
Samsung Teknoloji Kaçırmıyor Samsung’un yeni nesil üst seviye akıllı telefonu Galaxy S5’in ayak sesleri kuvvetleniyor! Güney Kore menşeili haberlere göre QHD ekranlar için Samsung Display’in makineleri çalışmaya başladı!
25.12.2013 Teknoloji
Samsung Galaxy S5 Geliyor!
Samsung Galaxy S5 Geliyor! Çıkışı ile büyük ses getiren ve satış rekorlarına imza atan Galaxy S4 akıllı telefon pazarında halen en popüler cihazlar arasında yer alırken, Samsung’un güvenilir kaynaklarından alınan bilgilere göre Samsung Galaxy S5 Ocak ayı itibari ile kullanıcılarına tanıtılacak.
12.10.2013 Teknoloji
İlk Esnek Ekranlı Telefon Samsung’dan Geldi!
İlk Esnek Ekranlı Telefon Samsung’dan Geldi! Son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alan esnek ekranlı telefonların başını Samsung, Galaxy Round ile çekti.
9.10.2013 Teknoloji
Esnek Ekrandan Sonra Esnek Pil!
Esnek Ekrandan Sonra Esnek Pil! Küresel anlamda teknoloji den bahsedilirken artık ilk akla gelen mobil teknolojiler oluyor. Akıllı telefonlar ile başlayan bu akım yerini giyilebilir teknolojilere ve esneyebilen cihazlara bırakıyor.
8.10.2013 Teknoloji
Kavisli Ekran Samsung’da!
Kavisli Ekran Samsung’da! Güney Kore’nin önde gelen isimlerinden Samsung, Ekim ayı içerisinde kavisli ekrana sahip bir akıllı modelini tanıtacak!
1.10.2013 Teknoloji
Samsung’tan Uzaylı Videosu!
Samsung’tan Uzaylı Videosu! Teknoloji zirvesi IFA 2013 öncesi için hazırladığı videoyu kullanıcılarıyla paylaşan Samsung, uzaylıları konu almış! Bu uzaylı videosu Galaxy Gear’a ait olabilir!
11.09.2013 Teknoloji
Esnek Ekran LG’den Geliyor!
Esnek Ekran LG’den Geliyor! Kendi ürünlerinin yanı sıra birçok başarılı firmaya ekran teknolojisini pazarlayan LG, uzun süredir üzerinde çalıştığı esnek ekranı üretmeye hazırlanıyor!
24.06.2013 Teknoloji
Facebook Messenger'da Sesli Mesaj Gönderme Özelliği Geldi
Facebook Messenger'da Sesli Mesaj Gönderme Özelliği Geldi Tamindir Gündem yeni bölümüyle teknoloji dünyasından en popüler haberleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor.
11.01.2013 Teknoloji
Bu yıl neler göreceğiz?
Bu yıl neler göreceğiz? Geçen yıl dünyanın sonu gelmedi madem, bu yılın ilk pazar gününde, şöyle çayı kahveyi alıp rahat bir yere yerleşin. İşte popüler ürünlerden turistik uzay uçuşuna dek 2013’te olabilecekler
5.01.2013 Pazar
Cep telefonlarında yeni dönem
Cep telefonlarında yeni dönem Telefon ve tabletlerde kullanımı yaygınlaşan ve ekranın çizilmesini engelleyen Gorilla Glass teknolojisi, esnek ekranlara da geliyor.
17.08.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Esnek Ekran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.