Espri

Espri

Son dakika espri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan espri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan espri haber sayfamızda...

Espri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.437 espri haberi bulunmuştur.
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Haberler
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü!
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü! Beşiktaş’ta bayramlaşma, dünkü antrenman öncesinde gerçekleşti, gençler, Teknik Direktör Fernando Santos’un elini öperek saygısını gösterdi.
11.04.2024 Beşiktaş
Prens ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti!  Elizabeth Hurley'den açıklama geldi
Prens ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti! Elizabeth Hurley'den açıklama geldi Prens Harry, 'Spare' (Yedek) adlı anı kitabında ilk ilişkisini kendisinden yaşça büyük bir kadınla yaşadığını itiraf etmesiyle çok konuşulmuştu. Pek çok kişinin Prens'in bahsettiği kadın olduğunu öne sürdüğü İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley olduğunu düşünmüştü. Hurley, katıldığı bir programda söz konusu iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.
6.04.2024 Cadde
Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması
Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini'nin, kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle yeni bir ilişkiye yelken açması çok konuşulmuştu . Bir süredir Dilara Talay ile aşk yaşayan ünlü türkücü, 'evlilik' sorusuna yanıt verdi.
6.04.2024 Cadde
Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın!
Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın! Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.
4.04.2024 Cadde
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
1.04.2024 Cadde
25 yıldır muhtar Filiz Kavalcı yine rakipsiz seçime gitti
25 yıldır muhtar Filiz Kavalcı yine rakipsiz seçime gitti Samsun'da 25 yıldır muhtar olan 1 çocuk annesi Filiz Kavalcı yine rakibi olmadan tek başına seçimlere gitti.
31.03.2024 Gündem
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
Hamza Dağ oyunu kullandı: 4 buçuk milyon İzmirli hemşerimiz kazanacak
Hamza Dağ oyunu kullandı: 4 buçuk milyon İzmirli hemşerimiz kazanacak Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bayraklı Gümüşpala Mahallesi Şehit Nazımbey İlkokulu 2153 nolu sandıkta oyunu kullandı. Dağ, “Bu akşam çıkacak olan sonuçtan inanıyorum ki 4,5 milyon İzmirli hemşehrimiz kazanacak” dedi.
31.03.2024 Gündem
‘Riskleri aldığım için büyüyebildim’
‘Riskleri aldığım için büyüyebildim’ Muhabirlikten başlayıp kanal sahibi olan Acun Ilıcalı, “Riskleri aldığım için büyüyebildim” dedi.
31.03.2024 Cadde
Adalet Bakanı Tunç'un seçim yasakları ile ilgili esprisi güldürdü
Adalet Bakanı Tunç'un seçim yasakları ile ilgili esprisi güldürdü Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın ve Amasra'da sevgi yürüyüşüne katıldı. Bakan Tunç'un konuşması esnasında mikrofonunun pili bitince yaptığı espri vatandaşları güldürdü.
30.03.2024 Gündem
Erdal Özyağcılar doktor kontrolüne gitti! 'Sonuçlar harika'
Erdal Özyağcılar doktor kontrolüne gitti! 'Sonuçlar harika' Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün rutin doktor kontrolü sonrası Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 76 yaşındaki sanatçı, sağlık kontrollerini aksatmadığını söyledi.
26.03.2024 Cadde
İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum!
İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum! Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlu Ömer Kutluay ve Anadolu Efes’in genç basketbolcuları ile Bebek’te bir araya geldi. Sahilde yürüyüşe çıkan grup, objektiflere poz verirken Kutluay'dan espri gecikmedi.
25.03.2024 Cadde
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat futbolcularının takıma katılmasını bekleyecek. 5 günlük Antalya kampıyla da ligin final dönemine takımın daha iyi motive olmalarını sağlayacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar bu süreçte iç transferde de hamleler yapacak.
19.03.2024 Galatasaray
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Erbil, Gülseren Ceylan ile romantik anlarından birini daha sevenleriyle paylaştı.
14.03.2024 Cadde
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar Hakan Bilgin, eşi Çiğdem Bilgin ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. "En son 'Aşk Mevsimi'nde rol aldım" diyen Bilgin, komedi oyuncusu olarak tanımlandığı için televizyonda tercih edilmediğini söyledi.
14.03.2024 Cadde
Çağlar Ertuğrul: Evlenmek değil, boşanmak daha zor!
Çağlar Ertuğrul: Evlenmek değil, boşanmak daha zor! "Düğüne gidip altın takıyorsunuz, iki sene sonra boşanıyorlar. 'Altınımı geri ver' demek istiyorum. Boşanmaya karşı değilim ama evleniyorsan ömürlük olmalı" şeklindeki sözleriyle adından söz ettiren oyucu Çağlar Ertuğrul, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Cadde
Ezgi Mola: Oğlum Can birebir bana benziyor!
Ezgi Mola: Oğlum Can birebir bana benziyor! Mayıs 2023'te işletmeci Mustafa Aksakallı ile dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında oğlu Can'ı kucağına almıştı. Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen Mola, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oğlu ile ilgili konuşan Mola, "Can benim 72 günlük halime benziyor" dedi.
13.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e: Babasına saygı duyacak ve kabullenecek!
Mehmet Ali Erbil'den kızı Yasmin Erbil'e: Babasına saygı duyacak ve kabullenecek! Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, 'Hep Yek Loto' filmi kamera karşısına geçti. "Anı olsun diye Gülseren Hanım bir sahnede bizimle olacak" diyen Erbil, sevgilisine 'cadı' göndermesinde bulundu. Ünlü isim, kızının ilişkisini kabul etmemesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
Yağmur Atacan: Pınar Altuğ ile kavgaya girilmez! Sonucu belli
Yağmur Atacan: Pınar Altuğ ile kavgaya girilmez! Sonucu belli Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, yüzü olduğu markanın reklam çekimine eşi Yağmur Atacan ile birlikte katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü çiftten Atacan, "Pınar ile kavgaya girilmez" diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.
6.03.2024 Cadde
Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok!
Berdan Mardini'den 'evlilik' açıklaması: Bir kağıt parçası, önemi yok! Memleketi Mardin’e kurduğu fabrikasını yıllar içerisinde geliştirerek yatırımlarını sürdüren Berdan Mardini, fabrikasından elde ettiği gül ve lavantaları kullanarak kozmetik sektörüne girmişti. Önceki gün bir otelde ürünlerini tanıtan türkücü, gazetecilerle de bir araya geldi. Uzun süredir Dilara Talay ile aşk yaşayan Mardini, 'evlilik' sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.
6.03.2024 Cadde
İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz!
İrem Derici: Benim bacılarım sevgilime asılmaz! 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
4.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Espri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.