Son dakika... Patates tarlasında yılan paniği! Sivaslı genç elleriyle yakaladı
Son dakika... Patates tarlasında yılan paniği! Sivaslı genç elleriyle yakaladı Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar birçok kentte vatandaşların korku yaşamasına neden olurken bu seferde tarlada çapa yapan gencin önüne çıktı. Sivaslı genç yılanı eline alarak zarar vermeden tekrardan doğaya bıraktı.
2.07.2020 Gündem
Son dakika...Bursa'da dev yılan şoku! 2,5 metreyle poz verdi
Son dakika...Bursa'da dev yılan şoku! 2,5 metreyle poz verdi Gelen bir son dakika haberine göre, Bursa’da, ekim yapmak için sabah tarlasına giden Esra Pirantepe (44), 2,5 metrelik yılanla karşılaştı. Pirantepe, yılanı eliyle yakaladıktan sonra poz verdi.
29.06.2020 Gündem
Son dakika...Afyonkarahisar'da yılan paniği! Otomobilden itfaiyeciler çıkardı
Son dakika...Afyonkarahisar'da yılan paniği! Otomobilden itfaiyeciler çıkardı Gelen son dakika haberine göre; havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da sıklıkla görülmeye başladı. Ortaya çıkan yılanlar vatandaşların korku yaşamasına neden oluyor. Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, otomobilin iç kısmına giren ve zehirsiz tür olduğu belirlenen yılan, itfaiye ekiplerince çıkarılarak, doğaya bırakıldı.
29.06.2020 Gündem