Esra Ruşan

Esra Ruşan

Son dakika Esra Ruşan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Esra Ruşan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Esra Ruşan haber sayfamızda...

Esra Ruşan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67 esra ruşan haberi bulunmuştur.
Sürprizli lansman
Sürprizli lansman Can Bonomo, yeni albümü ‘Kara Konular’ın lansman turnesinin ilk ayağını İstanbul DasDas’ta gerçekleştirdi.
4.03.2024 Cadde
‘Çalışkanlığına hayranım’
‘Çalışkanlığına hayranım’ Barış Arduç, ‘Lohusa’ filmini yazan ve başrolünde oynayan eşi Gupse Özay için, “Çalışkanlığına hayranım” dedi.
18.01.2024 Cadde
Aşka Düşman Feraset kimdir, gerçek adı nedir? Aşka Düşman'ın Feraset'i Esra Ruşan kimdir, kaç yaşında?
Aşka Düşman Feraset kimdir, gerçek adı nedir? Aşka Düşman'ın Feraset'i Esra Ruşan kimdir, kaç yaşında? Aşka Düşman dizisi yayın hayatına TV 8 ekranlarında başlıyor. Daha önce bir çok yapımda rol alan Esra Ruşan, Aşka Düşman dizisinde Feraset karakterini canlandırıyor. Peki Aşka Düşman'ın Feraset'i Esra Ruşan kimdir, kaç yaşında?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
Esra Ruşan kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye'ye katılan Esra Ruşan hangi dizilerde oynadı?
Esra Ruşan kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye'ye katılan Esra Ruşan hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye Yılbaşı programına birçok ünlü isim katılacak. Lohusa filmin oyuncuları da O Ses Yılbaşı programında şarkı söyleyecekler. O isimlerden biri ise Esra Ruşan oldu. Peki O Ses Türkiye'ye konuk gelen Esra Ruşan kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Gupse Özay: Kızım devamlı 'babam' diyor!
Gupse Özay: Kızım devamlı 'babam' diyor! Gupse Özay, 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Barış Arduç ile Temmuz 2020'de dünyaevine girmiş, kızı Jan Asya'yı Eylül 2022'de kucağına almıştı. Ünlü oyuncu, yeni filmi 'Lohusa'nın çekimlerinin tamamlandığı gün gazetecilerle bir araya geldi. Eşi ve kızıyla ilgili konuşan Özay, "Kızım devamlı 'babam' diyor" diyerek samimi açıklamalar yaptı.
22.11.2023 Cadde
Aşka Düşman dizi oyuncuları kim, konusu nedir? Aşka Düşman dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?
Aşka Düşman dizi oyuncuları kim, konusu nedir? Aşka Düşman dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Aşka Düşman dizisi ilk tanıtımı yayımlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çeken Aşka Düşman dizisinin başrollerinde Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu yer alıyor. TV8 ekranlarında yayımlanmaya başlayacan Aşka Düşman konusu nedir, ne zaman başlıyor?
26.10.2023 Cadde
'Lohusa'nın çekimleri sürprizli başladı! İşte setten ilk kareler
'Lohusa'nın çekimleri sürprizli başladı! İşte setten ilk kareler Gupse Özay’ın yeni filmi 'Lohusa' sete çıktı. Renkli anların yaşandığı sette lohusa şerbeti içildi, tüm oyuncular ve set ekibi lohusa tacı taktı. Setin ilk gününde yönetmen Kıvanç Baruönü’nün doğum günü de kutlandı.
12.10.2023 Cadde
'Lohusa'nın okuma provasında buluştular
'Lohusa'nın okuma provasında buluştular Oyuncu ve senarist Gupse Özay’ın yeni projesi 'Lohusa'nın okuma provası gerçekleştirildi. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin oyuncu kadrosu prova için bir araya geldi.
24.10.2023 Cadde
Esra Ruşan denizde saçlarıyla uğraştı!
Esra Ruşan denizde saçlarıyla uğraştı! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı kendisiyle aynı ismi taşıyan 'Esra' karakteriyle adından söz ettiren Esra Ruşan, Çeşme tatili sırasında saçları nedeniyle bir süre zor anlar yaşadı. Oyuncunun o halleri objektiflere yansıdı.
22.07.2023 Cadde
Sarp Apak: Dışarıdan bakıldığında garip duruyor
Sarp Apak: Dışarıdan bakıldığında garip duruyor Engin Öztürk, Esra Ruşan ve meslektaşı Sarp Apak'ın eşi Bengisu Uzunöz Apak ile bir mekandan çıkarken görüntülenmiş ve anlamsız bir panik yapmıştı. Engin Öztürk ile Esra Rüşan Öztürk, o gün ile ilgili “Biz çok iyi arkadaş dost grubuyuz, o gün kaçmadık" açıklamasını yaptı. Sarp Apak da eşi ve Engin Öztürk'ün panik halleri hakkında konuştu.
3.04.2023 Cadde
Esra Ruşan kimdir? Esra Ruşan boyu ve yaşı kaç, evli mi? İşte, dizileri...
Esra Ruşan kimdir? Esra Ruşan boyu ve yaşı kaç, evli mi? İşte, dizileri... Masumlar Apartmanı dizisinde de rol alan Esra Ruşan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tiyatro eğitimi aldı. Arka Sokaklar adlı dizi ile oyunculuğa başladı ve ardından birçok başarılı yapımda da rol aldı. Peki, Esra Ruşan nereli, kaç yaşında?
21.12.2022 Bilgi Rehberi
Esra Ruşan scooter ile alışveriş yaptı
Esra Ruşan scooter ile alışveriş yaptı Geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı 'Esra' karakteriyle adından söz ettiren Esra Ruşan, önceki gün City's Nişantaşı'nda alışveriş turunda objektiflere takıldı.
14.10.2022 Cadde
Gupse Özay’dan doğum öncesi yeni poz
Gupse Özay’dan doğum öncesi yeni poz Kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile iki yıl önce hayatını birleştiren Gupse Özay'dan doğum öncesi yeni fotoğraf geldi. Şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayan 38 yaşındaki güzel oyuncu, köpeğiyle birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
7.09.2022 Cadde
Gupse Özay'dan yeni hamilelik pozları
Gupse Özay'dan yeni hamilelik pozları 2020 yılında kendisi gibi oyuncu Barış Arduç'la (34) nikah masasına oturan Gupse Özay, geçtiğimiz aylarda hayranlarına bebek müjdesi vermişti. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve şimdilerde tatilin tadını çıkaran güzel oyuncu, karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı.
25.07.2022 Cadde
Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi
Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi Kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç’la (34) 2020 yılında sadece iki yakın arkadaşlarının şahitliğinde nikâh masasına oturan Gupse Özay (37), geçtiğimiz haftalarda hayranlarına bebek müjdesi vermişti. Gözlerden uzak yaşamayı tercih eden 7.5 aylık hamile Gupse Özay, Çeşme tatilinde ilk kez karnı burnunda objektiflere yansıdı.
5.07.2022 Cadde
Anne olmak için gün sayan Gupse Özay'dan karnı burnunda ilk poz
Anne olmak için gün sayan Gupse Özay'dan karnı burnunda ilk poz İki yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Barış Arduç ile nikah masasına oturan Gupse Özay, yeni fotoğrafını paylaştı. Şimdilerde anne olmaya hazırlanan ve arkadaşlarıyla birlikte objektif karşısına geçen Özay'ın karnının iyice belirginleşmesi dikkatlerden kaçmadı.
28.06.2022 Cadde
Serin sularda
Serin sularda Tuba Ünsal Bodrum’da aralarında Beyza Şekerci ve Esra Rüşan’ın olduğu arkadaş grubuyla eğlenceli vakit geçirdi.
13.06.2022 Cadde
Masumlar Apartmanı dizisi neden final oldu? İşte, Masumlar Apartmanı oyuncuları
Masumlar Apartmanı dizisi neden final oldu? İşte, Masumlar Apartmanı oyuncuları Masumlar Apartmanı dizisi iki sezon boyunca TRT1 ekranlarında en çok izlenenler arasına girmyeş başardı. Başarılı oyuncu kadrosu ve gerçek olaylardan uyarlanan hikayesi ile dizisevelerin ilgisini çekti. Ancak dizi 71. bölümde final yapma kararı aldı. Peki, Masumlar Apartmanı neden final yapıyor?
24.05.2022 Cadde
Masumlar Apartmanı oyuncuları tam kadro rolleri | Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor, hangi gün, uyarlama mı?
Masumlar Apartmanı oyuncuları tam kadro rolleri | Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor, hangi gün, uyarlama mı? Masumlar Apartmanı dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısındaki yerini alıyor. Dizi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi' adlı kitabından uyarlanmıştır. Gerçek hikayelerden esinlenilen Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor.
25.01.2022 Cadde
Masumlar Apartmanı bugün neden yok, günü mü değişti? Masumlar Apartmanı 54. yeni bölüm ne zaman? 11 Ocak TRT 1 yayın akışı...
Masumlar Apartmanı bugün neden yok, günü mü değişti? Masumlar Apartmanı 54. yeni bölüm ne zaman? 11 Ocak TRT 1 yayın akışı... Masumlar Apartmanı yeni bölümünün bu hafta olup olmadığı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapım her hafta salı akşamları yayınlanıyor. TRT 1 ekranlarda izleyicilerle buluşan Masumlar Apartmanı'nın 54.yeni bölüm tarihini merak ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı yok mu? Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte 11 Ocak TRT 1 yayın akışı...
11.01.2022 Cadde
Kadıköy’de lüks sitede köpek besleyen hayvansevere tehdit! 'Samuray kılıcıyla doğrarım'
Kadıköy’de lüks sitede köpek besleyen hayvansevere tehdit! 'Samuray kılıcıyla doğrarım' İstanbul Kadıköy’de lüks sitede oturan iki grup, sitede sokak hayvanlarına bakılması konusunda karşı karşıya geldi. Sokak hayvanlarının site içerisinde kötü muamele gördüğünü ve yılbaşı öncesinde ortadan kaldırıldığını iddia eden site sakinleri kaybolan sokak köpekleri için yetkililerden yardım istedi. Köpekleri bulmak için 50 bin TL kadar ödül verilecek olan kampanyaya ünlü isimler de katıldı. Karşıt site sakini tarafından köpeğinin boğazı sıkılarak tehdit edildiğini belirten Tuğba Güner ise “Senin kelleni keserim, samuray kılıcıyla doğrarım, kimsenin ruhu duymaz” diye tehdit aldığını söyledi.
3.01.2022 Haberler
Kadıköy’de lüks sitede köpek besleyen hayvansevere tehdit! 'Samuray kılıcıyla doğrarım'
Kadıköy’de lüks sitede köpek besleyen hayvansevere tehdit! 'Samuray kılıcıyla doğrarım' İstanbul Kadıköy’de lüks sitede oturan iki grup, sitede sokak hayvanlarına bakılması konusunda karşı karşıya geldi. Sokak hayvanlarının site içerisinde kötü muamele gördüğünü ve yılbaşı öncesinde ortadan kaldırıldığını iddia eden site sakinleri kaybolan sokak köpekleri için yetkililerden yardım istedi. Köpekleri bulmak için 50 bin TL kadar ödül verilecek olan kampanyaya ünlü isimler de katıldı. Karşıt site sakini tarafından köpeğinin boğazı sıkılarak tehdit edildiğini belirten Tuğba Güner ise “Senin kelleni keserim, samuray kılıcıyla doğrarım, kimsenin ruhu duymaz” diye tehdit aldığını söyledi.
3.01.2022 Gündem
Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor, hangi gün? Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları ve konusu...
Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor, hangi gün? Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları ve konusu... Masumlar Apartmanı dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından televizyon ekranlarına uyarlandı. Hikaye gerçek hikayelerden oluşturulmuştur. Dizinin başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu yer alıyor. Peki, Masumlar Apartmanı hangi gün yayımlanıyor, oyuncuları kimler?
7.12.2021 Cadde
'Deneme çekiminde cesaret çok önemli oluyor'
'Deneme çekiminde cesaret çok önemli oluyor' Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunumuyla Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan 'Teras Noir' programının bu haftaki konuğu Esra Ruşan oldu. ‘Masumlar Apartmanı’ dizisiyle son zamanlarda çok konuşulan Ruşan, "Oyuncunun cesareti deneme çekiminde başlıyor" dedi.
30.11.2021 Cadde
Görkemli davet
Görkemli davet İş, sanat ve medya dünyasının öne çıkan isimleri Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus’ta gerçekleşen GAİN lansmanı ve ‘Hamlet’ galasında bir araya geldi
20.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Esra Ruşan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.