Esra Tokelli

Esra Tokelli

Son dakika esra tokelli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esra tokelli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esra tokelli haber sayfamızda...

Esra Tokelli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 61 esra tokelli haberi bulunmuştur.
Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum'
Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum' 'All Star' sezonu geçtiğimiz günlerde final yapan 'MasterChef Türkiye'de yıllardır jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, yarışmaya dair itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Somer Şef, "Çok basit şekilde birinci olacağım" diyen eski şampiyonlardan Serhat Doğramacı hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
26.01.2024 Cadde
Final gecesi baygınlık geçiren MasterChef Tahsin Küçük: Herkes ertesi gün serum story'si atıyor
Final gecesi baygınlık geçiren MasterChef Tahsin Küçük: Herkes ertesi gün serum story'si atıyor MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
23.01.2024 Cadde
MASTERCHEF ŞAMPİYONU ESRA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 2023 Masterchef Türkiye All Star Şampiyonu Esra Tokelli
MASTERCHEF ŞAMPİYONU ESRA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 2023 Masterchef Türkiye All Star Şampiyonu Esra Tokelli Masterchef Türkiye All Star 2023 şampiyonu belli oldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Masterchef'te son ikiye kalan Tahsin ve Esra arasında şampiyon Esra Tokelli oldu. Peki, Masterchef şampiyonu Esra kimdir, kaç yaşında? İşte Masterchef Esra ile ilgili merak edilenler.
8.01.2024 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ESRA kimdir? MasterChef All Star şampiyonu Esra Tokelli kaç yaşında, nereli ve evli mi?
MASTERCHEF ESRA kimdir? MasterChef All Star şampiyonu Esra Tokelli kaç yaşında, nereli ve evli mi? Esra Tokelli kimdir? sorusu MasterChef finalini izleyenler tarafından merak konusu oldu. MasterChef Türkiye 2023 All Star şampiyonu Esra Tokelli'nin hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Peki, MasterChef Esra kimdir? MasterChef All Star finalisti Esra Tokelli kaç yaşında ve nereli?
8.01.2024 Bilgi Rehberi
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Canlı yayında fenalaştı
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Canlı yayında fenalaştı Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu. Tahsin ve Esra'nın yarıştığı Masterchef All Star finali canlı yayınlandı. Tahsin canlı yayın sırasında fenalaştı. Öte yandan şampiyonun kazanacağı ödül de açıklandı.
8.01.2024 Cadde
MasterChef Esra Tokelli kimdir? Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Esra Tokelli kimdir? Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında? MasterChef Esra bu sezon All Star'da gösterdiği performans ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmada son dokuz isim arasında yer alan ve bu haftanın eleme adayları arasında yer alan Esra Tokelli hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler merak ediliyor. Peki MasterChef Esra kimdir?
17.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ESRA KİMDİR? Esra Tokelli kaç yaşında, mutfak eğitimi var mı, aslen nereli?
MASTERCHEF ESRA KİMDİR? Esra Tokelli kaç yaşında, mutfak eğitimi var mı, aslen nereli? MasterChef All Star'da bu haftanın eleme adayları arasında yer alan Esra Tokelli kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Mutfakta oldukça başarılı yemekler çıkaran ve kendini sürekli geliştiren Esra Tokelli'nin hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler haberimizde...
11.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef yarışmacıları engelsiz bir yaşam için mutfağa girdi
MasterChef yarışmacıları engelsiz bir yaşam için mutfağa girdi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Vakfı, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlenen kutlamada, 200 engelli birey ve ünlü sanatçılar bir araya geldi. Etkinliğe katılan engellilere yemek ikramı yanı sıra fenomen yarışma program MasterChef’ten de tatlılar ikram edildi.
5.12.2023 Cadde
Masterchef Esra daha önce bakın hangi yarışmada yarışmış! İşte eski hali...
Masterchef Esra daha önce bakın hangi yarışmada yarışmış! İşte eski hali... Masterchef Türkiye All Star yarışmacı kadrosunda yer alan Esra Tokelli yaptığı yemeklerle olduğu kadar tarzıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Masterchef'in iddialı yarışmacıları arasında yer alan Tokelli bu günlere nasıl zorlukları geçerek geldiğini yarışmada izleyicilerle paylaşmıştı. Sevilen yarışmacının daha önce herkesin izlediği başka bir yarışmaya daha katıldığı ortaya çıktı.
22.11.2023 Bilgi Rehberi
ESRA TOKELLİ KİMDİR? MasterChef Esra kaç yaşında, evli mi? Esra Tokelli'nin 28 yıl önceki anısı yürek burktu!
ESRA TOKELLİ KİMDİR? MasterChef Esra kaç yaşında, evli mi? Esra Tokelli'nin 28 yıl önceki anısı yürek burktu! MasterChef Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında soruları yarışmanın takipçileri tarafından merak ediliyor. İlk kez 2020 MasterChef'te mücadele eden Esra Tokelli, bu sezon ise All Star kadrosunda yer alıyor. Bu haftanın eleme adayları arasında yer alan Esra'nın 15 Ekim tarihi ile ilgili anısı yürekleri dağladı. Peki MasterChef Esra kimdir?
15.10.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ESRA KİMDİR? Esra Tokelli kaç yaşında, aslen nereli, mutfak eğitimi var mı? Hayatı ve kariyeri...
MASTERCHEF ESRA KİMDİR? Esra Tokelli kaç yaşında, aslen nereli, mutfak eğitimi var mı? Hayatı ve kariyeri... MasterChef All Star kadrosunda yer alan isimlerden olan Esra Tokelli hayatı ve kariyeri merak edilmeye devam ediyor. Son bölüme makyajsız katılarak dikkat çeken Esra, ekrana gelecek olan yeni bölümde Mavi takım kaptanı Tahsin ile tartışma yaşıyor. Peki MasterChef Esra kimdir?
30.09.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star'da dokunulmazlık mücadelesi! Eleme adayları belli oldu
MasterChef All Star'da dokunulmazlık mücadelesi! Eleme adayları belli oldu All Star' formatı ile ekranlara geri dönen ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef Türkiye tüm hızıyla sürüyor. MasterChef All Star'ın ekrana gelen yeni bölümünde, Kırmızı takım ile Mavi takım karşı karşıya geldi. Kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girerken, eleme adayları belli oldu.
12.07.2023 Cadde
Masterchef Esra kimdir, kaç yaşında? Masterchef Esra Tokelli nereli ve ne iş yapıyor?
Masterchef Esra kimdir, kaç yaşında? Masterchef Esra Tokelli nereli ve ne iş yapıyor? Masterchef Esra, All Star ana kadrosunda yer alıyor. Esra Tokelli, Masterchef All star'ın ilk takım oyunlarında mavi takımda yer alıyor. Masterchf Esra'nın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Masterchef Esra kimdir, kaç yaşında?
11.07.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star'da sezonun ilk kaptanları ve takımları belli oldu!
MasterChef All Star'da sezonun ilk kaptanları ve takımları belli oldu! 'All Star' formatı ile ekranlara geri dönen ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef Türkiye tüm hızıyla sürüyor. MasterChef All Star'ın ekrana gelen yeni bölümünde, ilk kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takımın kaptanı olan isim, Kırmızı takımın kaptanını belirledi. İşte Mavi takım ile Kırmızı takımda yer alan isimler...
10.07.2023 Cadde
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' TV8 ekranlarında tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'in ekrana gelen yeni bölümünde, yedek kadroya giren son isim belli olurken, Mehmet Şef tüm uyarılarına rağmen yarışmacılara tarif vermeye devam eden balkondaki dört isme sinirlendi ve kulise gönderdi.
9.07.2023 Cadde
MasterChef’te ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu! 'Gerçekten zorlu bir süreç yaşadık'
MasterChef’te ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu! 'Gerçekten zorlu bir süreç yaşadık' 'All Star' formatı ile ekranlara geri dönen MasterChef Türkiye tüm hızıyla sürüyor. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Osman Sezener'in jüri koltuğuna oturduğu MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonundan ana kadroya giren isim belli oldu. Böylece ana kadro tamamlandı. İşte MasterChef All Star'ın ana kadrosunda yer alan isimler...
7.07.2023 Cadde
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kaldı! 'Ailesine sabırlar dileriz'
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kaldı! 'Ailesine sabırlar dileriz' 'MasterChef Türkiye All Star'da ana kadroya girecek son isim bu akşam belirlenecek. Fenomen yarışmanın heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Cadde
'Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! Ana kadroya giren 19'uncu isim belli oldu
'Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! Ana kadroya giren 19'uncu isim belli oldu 'All Star' formatı ile ekranlara geri dönen MasterChef Türkiye'de ana kadro heyecanı sürüyor. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Osman Sezener'in jüri koltuğuna oturduğu MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonundan ana kadroya giren dördüncü kişi belli oldu.
6.07.2023 Cadde
MasterChef'te talihsiz kaza! Fatma Nur Uçar parmağını kesti
MasterChef'te talihsiz kaza! Fatma Nur Uçar parmağını kesti TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadro heyecanı sürüyor. MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonunda yer alan 16 isim arasından ana kadroya giren üçüncü kişi belli oldu. Fatma Nur Uçar, şeflerin istediği yemeği hazırladığı sırada parmağını kesti. Geçirdiği talihsiz kazanın ardından ''Çok kestim parmağımı. Geç kalacağım. Her şeyim hazır'' diye ağlayan Fatma Nur'un parmağına pansuman yapıldı.
5.07.2023 Cadde
MasterChef'te ana kadro heyecanı! Ayaz Geçer'in tabağı değerlendirmeye alınmadı
MasterChef'te ana kadro heyecanı! Ayaz Geçer'in tabağı değerlendirmeye alınmadı TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadro heyecanı sürüyor. MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonunda yer alan yarışmacılardan ana kadroya giren ikinci isim belli oldu. Yaratıcılık etabına kalan Ayaz Geçer'in tadım sırasında tabağından çıkan yabancı madde şefleri şaşırttı. Ayaz Geçer'in tabağı değerlendirmeye alınmadı.
4.07.2023 Cadde
MasterChef'te ana kadro mücadelesi! Yağız Özçelik geçirdiği trafik kazasını anlattı
MasterChef'te ana kadro mücadelesi! Yağız Özçelik geçirdiği trafik kazasını anlattı TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadro heyecanı sürüyor. MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonunda yer alan 18 isim, ana kadroya girebilmek için mutfakta ter döktü. Yarışmanın 2022 sezonundaki yarışmacılar arasında yer alan Yağız Özçelik, geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği ve ölümden döndüğü trafik kazasıyla ilgili konuştu.
2.07.2023 Cadde
MasterChef'te duygusal anlar! Sedat Tuncer gözyaşlarını tutamadı
MasterChef'te duygusal anlar! Sedat Tuncer gözyaşlarını tutamadı TV8 ekranlarında Masterhef heyecanı devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu programın yeni bölümünde, 2020 sezonundan, yedek kadroya girmeye hak kazanan isimler belli oldu. Sedat Tuncer, 2020 yılında kaybettiği annesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...
1.07.2023 Cadde
MasterChef All Star'da yedek kadro mücadelesi! Hamza Mercimek gözyaşlarına boğuldu
MasterChef All Star'da yedek kadro mücadelesi! Hamza Mercimek gözyaşlarına boğuldu Yeni sezonuna büyük bir heyecanla başlayan ve eski yarışmacıların yer aldığı MasterChef Türkiye All Star'da 15 kişilik ana kadro netleşti. MasterChef'in yeni bölümünde ise 2021 sezonundan, yedek kadroya girmeye hak kazanan isimler belli oldu. Yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen ve MasterChef hayaline veda eden Hamza Mercimek gözyaşlarına hakim olamadı.
30.06.2023 Cadde
MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek yaşadığı zorlu süreci anlattı! 'Asla geri dönüşü yoktu'
MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek yaşadığı zorlu süreci anlattı! 'Asla geri dönüşü yoktu' TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef All Star 2023' tüm hızıyla sürüyor. Programın yeni bölümünde, 2021 sezonundan ana kadroya giren isim belli olurken, Hamza Mercimek yaptığı konuşma ile hem stüdyodaki hem de ekran başındakileri duygulandırdı. Yarıştığı sezonun ardından böbrek nakli olan Hamza Mercimek, son sağlık durumuyla ilgili de açıklama yaptı.
26.06.2023 Cadde
'Mekanın sahibi geri geldi!' İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı...
'Mekanın sahibi geri geldi!' İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı... Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte Somer Sivrioğlu'nun yokluğunda konuk şef Ömür Akkor'un jüri olarak görev yaptığı 'MasterChef Türkiye All Star'da heyecan sürüyor. Fenomen yarışmanın 23 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya giren bir isim daha belli oldu.
24.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Esra Tokelli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.