Esrarengiz

Esrarengiz

Son dakika esrarengiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esrarengiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esrarengiz haber sayfamızda...

Esrarengiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.689 esrarengiz haberi bulunmuştur.
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var Elazığ’ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef olurken hayvan ölümlerinin nedeninin yalancı veba hastalığı olduğu belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Feci kaza! Genç doktor hastanede hayatını kaybetti
Feci kaza! Genç doktor hastanede hayatını kaybetti Şanlıurfa’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında Birecik Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Mustafa Güder hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor.
25.04.2024 Gündem
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı Avcılar’da gece saatlerinde araç içinde silahlı saldırıya uğrayan 2 genç ağır yaralandı. Yaralılardan 21 yaşındaki Mehmet Koç hayatını kaybederken, araç içinde ıslak mendil paketlerine saklanmış uyuşturucu madde bulundu.
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Gündem
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor'
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor' İskoçya'dan Türkiye'ye uzandığı iddia edilen 12 bin yıllık bir tünel... Hakkında çok fazla komplo teorisi bulunan bu antik tünel için söylenenler ise sosyal medyada hızla yayılıyor. Peki, Avrupa ile Türkiye'yi birbirine bağladığı öne sürülen esrarengiz yapının ardındaki gerçek ne? "Tarihleme yapılamıyor" diyen Arkeolog Erman Ertuğrul cevapladı.
25.04.2024 Yaşam
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati bir hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler 3 kurşunla öldürülen Petek Aksak'ın (22), annesi Pınar Otçu, katile isyan ederek, 'Benim ciğerimi yaktın sen yavruna nasıl hesap vereceksin? ‘Ben senin annenin katiliyim’ nasıl diyeceksin?' dedi.
17.04.2024 Gündem
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada doktor sevgilisi Türkan B.'nin ifadesi ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
Ünlü oyuncunun esrarengiz ölümü! Kayıp diye aranırken cansız bedeni bulundu
Ünlü oyuncunun esrarengiz ölümü! Kayıp diye aranırken cansız bedeni bulundu 1923, The Wild Frontier, The Tall Tales of Jim Brider, gibi dizilerde boy gösteren Cole Brings Plenty, 2 Nisan'dan bu yana kayıptı. Hem ailesi hem de polis tarafından aranan 27 yaşındaki oyuncunun cansız bedeni, kırsal bir alanda bulundu.
6.04.2024 Cadde
Boeing, Latam uçağı kazası sonrası pilotlardan koltukları kontrol etmelerini istedi
Boeing, Latam uçağı kazası sonrası pilotlardan koltukları kontrol etmelerini istedi Avustralya'da 50 kişinin yaralandığı uçak kazasıyla ilgili, "bir uçuş görevlisinin yanlışlıkla pilot koltuğundaki bir düğmeye bastığı, bunun da uçağın burnunu aşağıya doğru ittiği" bildirildi.
17.03.2024 Dünya
Üniversitede esrarengiz duman paniğe neden oldu
Üniversitede esrarengiz duman paniğe neden oldu Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde yoğun duman paniğe neden oldu.
9.03.2024 Gündem
Danionella: Tırnak büyüklüğündeki balık, buldozerle aynı ses gücüne sahip
Danionella: Tırnak büyüklüğündeki balık, buldozerle aynı ses gücüne sahip Bilim insanları, küçük, şeffaf bir balığın bir kaya matkabı kadar yüksek ses çıkardığını keşfetti.
27.02.2024 Dünya
SON DAKİKA: Çekya'da gündem Muslera! 'O olmasaydı Galatasaray nerede olurdu? Sparta'nın tek bir görevi var'
SON DAKİKA: Çekya'da gündem Muslera! 'O olmasaydı Galatasaray nerede olurdu? Sparta'nın tek bir görevi var' Temsilcimiz Galatasaray yarın Çekya'da Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek. Çek basını, Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Fernando Muslera'yı manşetlere taşıdı.
21.02.2024 Galatasaray
Karadeniz'deki esrarengiz patlama sesi kıyı şehirlerini tedirgin etti
Karadeniz'deki esrarengiz patlama sesi kıyı şehirlerini tedirgin etti Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi.
11.02.2024 Haberler
Karadeniz'de gizemli ses! Açıklama geldi... Geriye tek bir ihtimal kaldı
Karadeniz'de gizemli ses! Açıklama geldi... Geriye tek bir ihtimal kaldı Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi.
11.02.2024 Gündem
Önce deprem oldu sandılar! Karadeniz'deki esrarengiz ses tedirgin etti
Önce deprem oldu sandılar! Karadeniz'deki esrarengiz ses tedirgin etti Karadeniz sahilindeki şehirlerde akşam saatlerinde 4-5 kez duyulan patlama sesi, tedirginliğe yol açtı.
9.02.2024 Gündem
Uyku stiline bak, burcunu anla! Kim Yengeç? Kim Oğlak?
Uyku stiline bak, burcunu anla! Kim Yengeç? Kim Oğlak? Uyurken tercih edilen stilin etkisiyle ilgili çalışma yapıldı. Araştırmaya göre, çıplak uyuyanların yeterince uyuma olasılığı daha yüksek. Ama tuhaf bir şekilde çıplak uyuyanlar, daha fazla kâbus görüyormuş.
18.01.2024 Dünya
Esrarengiz tüneller teori ürettirdi!
Esrarengiz tüneller teori ürettirdi! ABD’nin New York kentinin Crown Heights semtinde yer alan Chabad-Lubavitch Yahudi cemaatine bağlı sinagogun altında keşfedilen yasadışı gizli tünellerin neden kazıldığı gizemini korurken, tünelden çıkanlarsa soru işaretlerine neden oldu.
11.01.2024 Dünya
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor ABD'de yaşanan polis memuru kıtlığı için yeni bir çözüm önerisi geldi.
11.01.2024 Ekonomi
MİT'in casusluk operasyonundan yeni ayrıntılar! MOSSAD ajanı çıktı
MİT'in casusluk operasyonundan yeni ayrıntılar! MOSSAD ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin MOSSAD’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Esrarengiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.