Eşref

Eşref

Son dakika eşref haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eşref gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eşref haber sayfamızda...

Eşref

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.378 eşref haberi bulunmuştur.
Trabzon'da feci kaza! TIR'ın üzerindeki kamyon dorsesi köprüye takıldı
Trabzon'da feci kaza! TIR'ın üzerindeki kamyon dorsesi köprüye takıldı Trabzon'da feci bir kaza meydana geldi. TIR'ın taşıdığı kamyon kasası köprüye çarptı. Feci kaza böyle fotoğraflandı.
22.04.2024 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını
Yunan adalarına Türk akını Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
İlçede belediye el değiştirdi! Protestolarda 5 polis yaralandı, 14 gözaltı
İlçede belediye el değiştirdi! Protestolarda 5 polis yaralandı, 14 gözaltı Bitlis'in Güroymak ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) 2 oyla kazandığı seçime AK Parti ve DEM Parti itiraz etti. Yeniden yapılan sayımlarda bu kez AK Parti adayı Eşref Mutlu’nun 18 oy farkla seçimi kazandığı açıklanınca, YRP’liler protesto eylemi yaptı. Çıkan olaylarda İlçe Emniyet Müdürü ile 4 polis memuru hafif yaralanırken, 14 kişi gözaltına alındı.
7.04.2024 Haberler
İlçede belediye el değiştirdi, ortalık karıştı!  5 polis yaralandı, 14 gözaltı
İlçede belediye el değiştirdi, ortalık karıştı! 5 polis yaralandı, 14 gözaltı Bitlis'in Güroymak ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) 2 oyla kazandığı seçime AK Parti ve DEM Parti itiraz etti. Yeniden yapılan sayımlarda bu kez AK Parti adayı Eşref Mutlu’nun 18 oy farkla seçimi kazandığı açıklanınca, YRP’liler protesto eylemi yaptı. Çıkan olaylarda İlçe Emniyet Müdürü ile 4 polis memuru hafif yaralanırken, 14 kişi gözaltına alındı.
7.04.2024 Gündem
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.
6.04.2024 Cadde
45 yıl sonra duygulandıran fotoğraf!
45 yıl sonra duygulandıran fotoğraf! Kahramanmaraş'ta yaşayan Cennet Güzel'in (65), 1979 yılında, 20 yaşındayken ağaçlandırma çalışmalarına katıldığı alan, 45 yıl sonra ormana dönüştü.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sapkın akımları boşa çıkaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sapkın akımları boşa çıkaracağız Ankara'da katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Çocuklarımızı inancından, kültüründen, ailesinden, benliğinden, cinsiyetinden kopartarak küresel sapkın akımların esiri yapma çabalarını boşa çıkaracağız.' dedi.
12.03.2024 Gündem
BM'den İsrail’in saldırısına kınama
BM'den İsrail’in saldırısına kınama Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in Gazze Şeridi’nde yardım bekleyen Filistinlilerin üzerine ateş açtığı saldırıyı kınayarak, derhal insani ateşkes çağrısında bulundu.
29.02.2024 Dünya
İsrail geri adım atmıyor
İsrail geri adım atmıyor İsrail ordusunun Gazze’nin güneyindeki Refah kentine yönelik olası kara operasyonu konusunda endişeler devam ederken, İsrail’in Han Yunus’ta gerçekleştirdiği harekat ise sürüyor.
16.02.2024 Dünya
Birliğinde beyin kanaması geçiren uzman çavuş şehit oldu
Birliğinde beyin kanaması geçiren uzman çavuş şehit oldu Adıyaman'da görev yaptığı birliğinde beyin kanaması geçiren Uzman Çavuş Ahmet Tugay'ın şehit olduğu öğrenildi.
13.02.2024 Gündem
Murat Kurşun: Bakım şart, benim de alnımda botoks var!
Murat Kurşun: Bakım şart, benim de alnımda botoks var! Ünlü müzisyen önceki gün yeni teklisi ‘Canım Olur Kendisi’nin başarısını kutlamak için Arnavutköy'e gitti. Bir mekan çıkışı görüntülenen Kurşun, estetik yaptıran meslektaşlarına destek vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.02.2024 Cadde
Mersin'de Alper Gezeravcı heyecanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi'
Mersin'de Alper Gezeravcı heyecanı! 'Çocukken uçak geçerken 'ben bu uçağı bir gün süreceğim' derdi' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın 48 saat sürmesi beklenen dönüş yolculuğu başlarken, Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı Axiom-3 ekibi, Dragon kapsülüyle Uluslararası Uzay İstasyonundan ayrıldı. Kapsülün cuma günü 16.30'da dünyaya inmesi öngörülürken, Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan akrabaları, baba evi önünde merakla ve sevinçle bekliyor.
8.02.2024 Gündem
Gazze’de can kaybı 26 bin 422’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 26 bin 422’ye yükseldi  İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 26 bin 422’ye, yaralı sayısı ise 65 bin 87’ye yükseldi.
28.01.2024 Dünya
Gazze’de can kaybı 26 bin 422’ye yükseldi
Gazze’de can kaybı 26 bin 422’ye yükseldi İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 26 bin 422’ye, yaralı sayısı ise 65 bin 87’ye yükseldi.
28.01.2024 Haberler
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda can kaybı var
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda can kaybı var Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, Kastamonu Valisi 6 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. İlk belirlemelere göre 33 yolcu da yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Gazze’de can kaybı 25 bin 295’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 25 bin 295’e yükseldi İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 25 bin 295’e, yaralı sayısı ise 63 bine yükseldi.
22.01.2024 Dünya
Sadece kapsül değil yürekler de kenetlendi
Sadece kapsül değil yürekler de kenetlendi Türkiye, 18 Ocak’ta başlayan uzay macerasında, dün yine tarihi bir ana tanıklık etti. İlk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da yer aldığı Dragon kapsülü, 36 saatlik uçuşun ardından dün 13.47’de Uluslararası Uzay İstasyonu’na başarıyla kenetlendi.
21.01.2024 Gündem
Motosiklet tutkusu sonu oldu! 17 yaşındaki Efe'nin kahreden sonu
Motosiklet tutkusu sonu oldu! 17 yaşındaki Efe'nin kahreden sonu Bursa'da, 17 yaşındaki Efe Belin, motosiklet kazasında feci şekilde hayatını kaybetti.
18.01.2024 Haberler
Motosiklet tutkusu sonu oldu! 17 yaşındaki Efe'nin kahreden sonu
Motosiklet tutkusu sonu oldu! 17 yaşındaki Efe'nin kahreden sonu Bursa'da, 17 yaşındaki Efe Belin, motosiklet kazasında feci şekilde hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem
Son günlerin gözdesi: Pelet soba!
Son günlerin gözdesi: Pelet soba! Talaş, odun veya ağaç atıklardan elde edilen peletlerin yakıt olarak kullanıldığı pelet sobalar, son yıllarda vatandaşların tercihleri arasında yerini alıyor. Özellikle ev, hobi bahçesi, dağ ve bağ evlerinin yanı sıra iş yerlerinde kullanılan sobalar ekonomik, çevreci ve modern görünümüyle de ilgi çekiyor.
18.01.2024 Ekonomi
Alper Gezeravcı'nın yakınlarının uzay yolculuğu heyecanı
Alper Gezeravcı'nın yakınlarının uzay yolculuğu heyecanı Türkiye'nin ilk uzay yolcusu astronot Alper Gezeravcı'nın memleketi Mersin'in Silifke ilçesinde, yakınları ile hemşehrileri, yolculuk için heyecanlı. İlçede dev ekrandan takip edilecek yolculuk için Gezeravcı'nın amcası Eşref Gezeravcı, Candan kutluyoruz. Yolu açık olsun, kucaklayıp öpüyoruz. Önceki gün görüştük kendisiyle. Çok heyecanlıydı dedi.
17.01.2024 Haberler
İlk Türk astronot uzay yolunda: Bakan Kacır aileyle görüştü
İlk Türk astronot uzay yolunda: Bakan Kacır aileyle görüştü İlk Türk astronotun uzay yolculuğu için geri sayım sürüyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, ABD'de Alper Gezeravcı'nın ailesiyle görüştü. Gelen son dakika bilgilerde Astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu yarına ertelendi. Türk Astronotu taşıyacak araç yarın gece Türkiye saati ile 00.49'da fırlatılacak.
17.01.2024 Gündem
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan yeni talep
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan yeni talep İzmir’de 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
Yılmaz Erbek Apartmanı'nda 11 kişi can vermişti! Soruşturmada yeni gelişme
Yılmaz Erbek Apartmanı'nda 11 kişi can vermişti! Soruşturmada yeni gelişme İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı.
17.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşref ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.