Etkili

Etkili

Son dakika Etkili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Etkili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Etkili haber sayfamızda...

Etkili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102.218 etkili haberi bulunmuştur.
Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos deplasmanında galip!
Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos deplasmanında galip! Maccabi Tel Aviv, Turkish Airlines EuroLeague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos'u deplasmanda 91-87 mağlup etti.
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
Yağmurda köpeği ıslanmaktan koruyan Ayaz o anları anlattı
Yağmurda köpeği ıslanmaktan koruyan Ayaz o anları anlattı Esenyurt’ta bir çocuk, sokak köpeğinin üzerine tuttuğu tahta parçası ile yağmurdan korumuş ve görenlere insanlık dersi vermişti. Adını “Coni” koyduğu köpek ile dostlukları devam eden Küçük Ayaz ise yaşanan o anları anlattı.
23.04.2024 Yaşam
Bahar alerjinizi doğal çözümlerle hafifletin! Burun tıkanıklığı ve hapşırığı yok eden tarif
Bahar alerjinizi doğal çözümlerle hafifletin! Burun tıkanıklığı ve hapşırığı yok eden tarif İlkbahar mevsimde doğanın uyanışıyla birlikte pek çoğumuzun karşılaştığı mevsimsel alerjiler, yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyebiliyor. Eczacı ve Homeopat Ezgi Nevçehan, alerjik semptomları hafifletmek için önerilerde bulunarak, bu süreci doğal formüllerle hafifletmenin etkili yollarını anlattı.
23.04.2024 Genel Sağlık
Uykusuz gecelere son! 5 adımda sağlıklı bir uyku çekmek mümkün
Uykusuz gecelere son! 5 adımda sağlıklı bir uyku çekmek mümkün Uyku, sağlıklı bir yaşam için hayati öneme sahiptir. Her vücut organı ve dokusunun etkili bir şekilde çalışabilmesi için yeterli uykuya ihtiyacı vardır. Uzun süreli yetersiz uyku ciddi fiziksel bozulmalara, ardından psikiyatrik rahatsızlıklara, bilişsel kayıplara ve sonunda ölüme neden olur. Ancak acı gerçek şu ki çoğu insan vücudunun ihtiyaç duyduğu yeterli kalitede uykuyu alamıyor. Peki neden ve bu sorun nasıl çözülebilir?
23.04.2024 Genel Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Oto yıkamacılara akın ettiler! Tekirdağ ve Edirne’de araçlar çamurla kaplandı
Oto yıkamacılara akın ettiler! Tekirdağ ve Edirne’de araçlar çamurla kaplandı Tekirdağ ve Edirne’nin Keşan ilçesinde toz taşınımı nedeniyle yağmurla birlikle yağan çamur araçların üzerini kapladı. Araçlarının çamurla kaplandığını gören bazı sürücüler kendileri temizlerken bazıları da oto yıkamacılara akın etti.
23.04.2024 Haberler
Oto yıkamacılara akın ettiler! Tekirdağ ve Edirne’de araçlar çamurla kaplandı
Oto yıkamacılara akın ettiler! Tekirdağ ve Edirne’de araçlar çamurla kaplandı Tekirdağ ve Edirne’nin Keşan ilçesinde toz taşınımı nedeniyle yağmurla birlikle yağan çamur araçların üzerini kapladı. Araçlarının çamurla kaplandığını gören bazı sürücüler kendileri temizlerken bazıları da oto yıkamacılara akın etti.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Erik üreticisini fırtına vurdu
Erik üreticisini fırtına vurdu Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Arsenal-Chelsea maçı Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile Misli'de
Arsenal-Chelsea maçı Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile Misli'de Premier Lig'in zirvesinde Manchester City ve Liverpool'la amansız bir şampiyonluk yarışı veren Arsenal, son haftalarda kırılması güç bir görüntüde olan Chelsea'yi Emirates'te konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz
İrfan Buz, Fenerbahçe'nin en önemli sorununu açıkladı: Basit bir analiz Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında berabere kalarak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü ve şampiyonluk yolunda ağır bir kayıp yaşadı. Mücadele sonrası tecrübeli teknik direktör İrfan Buz, karşılaşmayı değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı
Petrolde ezber bozan tahmin! Akaryakıt fiyatları düşer mi? Ekonomist Belgin Maviş cevapladı İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmaların etkisiyle birlikte son bir haftalık zaman içerisinde petrol fiyatlarında sert kayıplar görülmeye başlandı. Peki petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansır mı? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye cevapladı. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Mildiyö hastalığı geçti, hasarı kaldı
Mildiyö hastalığı geçti, hasarı kaldı Geçtiğimiz yıl Manisa’nın birçok noktasındaki üzüm bağlarında etkili olan ve rekoltede büyük kayıplara neden olan mildiyö mantar hastalığı nedeniyle bu yıl da bağlarda rekolte kayıpları yaşanacağı tahmin ediliyor.
22.04.2024 Ege
Çin’de sel ve toprak kayması paniği
Çin’de sel ve toprak kayması paniği Çin'de şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları sebebiyle en az altı kişi yaralanırken, 11 kişi kayıp olarak kayıtlara geçti. Shaoguan, Guangzhou, Heyuan, Zhaoqing, Qingyuan, Meizhou ve Huizhou şehirlerinde ise en az 82 bin 500 kişi evlerinden tahliye edildi.
22.04.2024 Dünya
Cayır cayır yağ yaktıran karışım! Metabolizmayı hızlandırıyor, kilo verdiriyor
Cayır cayır yağ yaktıran karışım! Metabolizmayı hızlandırıyor, kilo verdiriyor Son yıllarda sağlıklı yaşam ve ideal kiloya ulaşma çabaları, birçok insanın öncelikli hedefi haline geldi. Bu hedefe ulaşmak için birçok farklı yöntem ve ürün denense de doğal ve etkili çözümler her zaman tercih ediliyor. Son dönemde popülerlik kazanan bu karışım ise metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olmasıyla dikkat çekiyor.
22.04.2024 Sağlık
Türkiye'nin listede yeri değişti! Sıralama belli oldu: İlk üçte ABD, Çin ve Rusya var
Türkiye'nin listede yeri değişti! Sıralama belli oldu: İlk üçte ABD, Çin ve Rusya var Dünyada askerî harcamaların toplamı 2,4 trilyon doları aşarak rekor seviyeye yükseldi. Harcamalarda 2009 yılından bu yana yaşanan keskin artış dikkatleri çekerken, harcamalarda ABD, Çin ve Rusya ilk üç sırada yer aldı. Türkiye'nin ise listedeki yeri değişti.
22.04.2024 Dünya
İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI 💧 İSKİ 22 Nisan güncel baraj doluluk oranları açıklandı mı? Sağanak yağış barajlara nasıl etki etti?
İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI 💧 İSKİ 22 Nisan güncel baraj doluluk oranları açıklandı mı? Sağanak yağış barajlara nasıl etki etti? Cuma ve Cumartesi günü İstanbul genelinde sağanak yağış etkili oldu. İstanbul barajlarındaki son durum merak ediliyor. İSKİ İstanbul baraj doluluk oranlarını açıkladı. İşte İSKİ tarafından açıklanan son baraj doluluk oranı...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da cumartesi günü etkili olan sağanak yağışın ardından barajlardaki doluluk oranı yüzde 83.1'e yükseldi.
22.04.2024 Gündem
Konuttaki peşinat sorununa yeni çözüm!
Konuttaki peşinat sorununa yeni çözüm! Fiyatlardaki yüksek seyir, krediye erişimdeki zorluklar ve faiz oranlarındaki yüksek seyir derken, konutunu elden çıkarmak isteyen mülk sahipleri yeni bir yönteme başvurdu. İkinci el satış platformlarında 'takasa uygun’ şeklinde ilanlar dikkat çekmeye başladı. İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Bizim için büyük onur
Bizim için büyük onur Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hamas ile ilgili sözleri konusunda, “Kendilerinin duruşu bizi çok onurlandırdı ve söylemleri bizi çok mutlu etti. TBMM’de Hamas’ın Kuvayımilliye olduğunu söylemesi kesinlikle bizim için büyük bir onurdur” dedi.
22.04.2024 Gündem
Tahsin Tam: Maçı çevirebilmek için bütün opsiyonlarımızı devreye soktuk!
Tahsin Tam: Maçı çevirebilmek için bütün opsiyonlarımızı devreye soktuk! Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam, Sakaryaspor maçı sonrası konuştu.
21.04.2024 1.Lig
Sami Uğurlu: Hedeflerimiz doğrultusunda puanlara ihtiyacımız vardı!
Sami Uğurlu: Hedeflerimiz doğrultusunda puanlara ihtiyacımız vardı! Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Gaziantep FK maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Kasımpaşa
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Etkili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.