Kolu sakatlanan Eugenie Bouchard'e sevgili şefkati
Kolu sakatlanan Eugenie Bouchard'e sevgili şefkati Kanadalı tenisçi Eugenie Bouchard ile Amerikan futbolu oyuncusu olan sevgilisi Mason Rudolph, önceki gün Miami'de plajda objektiflere takıldı.
19.06.2021 Cadde
Ünlü tenisçi Eugenie Bouchard'ın kostümü sosyal medyada olay oldu!
Ünlü tenisçi Eugenie Bouchard'ın kostümü sosyal medyada olay oldu! Dünyaca ünlü genç tenisçi Eugenie Bouchard, Cadılar Bayramı kostümüyle Instagram'da büyük ilgi çekti.
2.11.2020 Magazin
Eugenie Bouchard yarı finalde
Eugenie Bouchard yarı finalde Eugenie Bouchard, TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'da yarı finale yükseldi.
11.09.2020 Tenis
İstanbul'da favori Kuznetsova'dan erken veda!
İstanbul'da favori Kuznetsova'dan erken veda! TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul'da 1 numaralı seri başı Svetlana Kuznetsova, Eugenie Bouchard'a 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. 
10.09.2020 Tenis
Nick Kyrgios, ikiz kardeşlerin arasında kaldı
Nick Kyrgios, ikiz kardeşlerin arasında kaldı Tenisin "Kötü çocuk" lakaplı ismi Nick Kyrgios'un adı, kendisi gibi tenisçi olan Kanadalı Eugenie Bouchard ile aşk dedikodularına karışmışken bir başka aşk iddiası gündeme geldi. Hem de Eugenie Bouchard'ın ikiz kız kardeşi Beatrice Bouchard ile...
1.07.2020 Tenis
Güzel tenisçi Eugenie Bouchard'a açık artırmada 85 bin dolar
Güzel tenisçi Eugenie Bouchard'a açık artırmada 85 bin dolar Dünyada kadınlar tenisin 5 numarası Eugenie Bouchard, bir yardım kuruluşu için açık artırma düzenledi. En yüksek bağış için akşam yemeği sözü de veren 26 yaşındaki tenisçinin açık artırmasında 85 bin dolar elde edildi.
1.07.2020 Tenis
Eugenie Bouchard: "Karantinada erkek arkadaşım olsaydı güzel olurdu"
Eugenie Bouchard: "Karantinada erkek arkadaşım olsaydı güzel olurdu" Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündeme oturan Kanadalı temisçi Eugenie Bouchard, koronavirüs salgını sırasında yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti. Mesaj yağmuruna uğrayan güzel tenisçi bu açıklamadan dolayı pişman oldu.
1.07.2020 Tenis
Eugenie Bouchard yazın tadını çıkardı!
Eugenie Bouchard yazın tadını çıkardı! Kanadalı raket Eugenie Bouchard,tenis sezonunun açıldığı Avustralya’da yaz mevsiminin keyfini doyasıya yaşadı.
5.01.2018 Diğer Sporlar
Bouchard'dan Sharapova şok tepki! 'O bir hilekar'
Bouchard'dan Sharapova şok tepki! 'O bir hilekar' Kanadalı tenisçi Eugenie Bouchard, 15 aylık doping cezası sona eren Rus Maria Sharapova'nın kortlara dönmesinin diğer sporcular için haksızlık olduğunu söyledi.
1.07.2020 Tenis
Eugenie Bouchard İstanbul'da
Eugenie Bouchard İstanbul'da TEB BNP Paribas İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nın yıldızlarından biri olan Kanadalı tenisçi Eugenie Bouchard, Garanti Koza Arena’da basın toplantısı düzenledi. Bu turnuvaya ilk defa geldiğini belirten Bouchard, “Çok heyecanlıyım. Koza elçisi olmaktan gurur duyuyorum. Çağla ile gösteri maçı yapmıştım. O bildiğim kadarıyla bu ülkenin en iyi tenisçisi ve bu ülkenin ileriye dönük umudu” şeklinde konuştu.
22.04.2017 Diğer Sporlar
Eugenie Bouchard durmuyor!
Eugenie Bouchard durmuyor! Geçtiğimiz günlerde Twitter'daki takipçisiyle bahse girip kaybederek gündem olan güzel tenisçi Genie Bouchard, Sports Illustrated Swimsuit'in fotoğraf çekimine katıldı. Birbirinden cesur pozlar veren 22 yaşındaki tenisçinin bu videosu hayranları tarafındna oldukça ilgi çekti.
18.02.2017 Diğer Sporlar
Güzel tenisçi sözünü tuttu!
Güzel tenisçi sözünü tuttu! Super Bowl maçı sırasında erken davranıp kazanacak takım üzerine hayranlarından biriyle yemek yemek üzerine bahse giren ünlü tenisçi Eugenie Bouchard bu sözünü tuttu...
16.02.2017 Diğer Sporlar
İddiaya girmeden önce iki kez düşünün...
İddiaya girmeden önce iki kez düşünün... Tenisçi Eugenie Bouchard, New England Patriots'ın şampiyonluğuyla sonuçlanan Super Bowl maçında Atlanta Falcons'un kazanacağına dair Twitter'dan bir takipçisiyle bahse girdi.   Güzel tenisçi ikinci yarının başlarında farkı açan Falcons için, "Atlanta'nın kazanacağını biliyordum" diye tweet attı. Takipçisi de, "Patriots kazanırsa benimle çıkacaksın tamam mı?" dedi ve Bouchard da iddiayı kabul etti.    Sonrasında Patriots inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak zafere uzandı...   İddiayı kaybeden başarılı raket maçın ardından ise, "Dersimi aldım. Bir daha Tom Brady'nin üzerine bahis yapmayacağım." dedi.   Bouchard'ın takipçisiyle yemek yiyip yemeyeceği ise merak konusu...
8.02.2017 Diğer Sporlar
Spor Günlüğü - 16 Ekim 2015
Spor Günlüğü - 16 Ekim 2015 THY Euroleague C Grubu ilk maçında Pınar Karşıyaka, evinde Barcelona Lassa'yı 71-62 mağlup ederek, lige galibiyetle başladı.   Darüşşafaka Doğuş, THY Euroleague D Grubu'ndaki ilk maçında İtalyan ekibi Dinamo Banco di Sardegna Sassari'yi normal süresi 66-66 biten karşılaşmada, uzatma bölümü sonunda 83-74 yendi.   Kanadalı kadın tenisçi Eugenie Bouchard, 31 Ağustos-13 Eylül tarihlerinde yapılan Amerika Açık Turnuvası sırasında soyunma odasında düşüp başından yaralandığı için Amerika Tenis Federasyonu aleyhine dava açmaya karar verdi.   Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Makedon oyun kurucu Bo McCalebb, sezon öncesi için NBA ekibi New Orleans Pelicans ile anlaşmaya vardı.
16.10.2015 Programlar
Wimbledon’da siyah sütyen krizi
Wimbledon’da siyah sütyen krizi İngiltere’nin başkenti Londra’da devam eden Wimbledon’daki tenisçilerin beyaz giyinme zorunluluğu nedeniyle Eugenie Bouchard , maçta giydiği siyah sütyen nedeniyle hakemden uyarı aldı. İlk turda Çinli Yingying Duan’a kaybederek turnuvaya veda eden Bouchard, sütyenin sorun olacağını düşünmediğini ifade etti. Hakem, maç sırasında Bouchard’a müdahale etmeyip maçın sonunu bekledi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Tenisin kraliçeleri göz kamaştırdı
Tenisin kraliçeleri göz kamaştırdı Dünyanın en iyi 8 kadın tenisçisi Singapur’da düzenlenen WTA finalleri için bir araya geldi. Turnuva’nın fotoğraf çekimleri için bir araya gelen tenisin kraliçeleri, yine tüm güzellikleriyle dikkatlleri üzerlerine çektiler.
7.11.2014 Diğer Sporlar
Finalin adı Bouchard-Kvitova
Finalin adı Bouchard-Kvitova Sezonun 3. Grand Slam turnuvası olan Wimbledon’da tek kadınlarda finalistler belli oldu.
1.07.2020 Diğer