Skorer TV Spor Bülteni - 22 Haziran 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 22 Haziran 2016 Türkiye, Euro 2016 D Grubu'ndaki 3. ve son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ederek, grubu üçüncü sırada tamamladı ve  tur umutlarını korudu.    Caner Erkin'in yerine sol bekte forma giyen İsmail Köybaşı, performansıyla büyüledi. Yıldız oyuncu, ilk yarıda attığı muhteşem sonuçla, bonservisini yukarı çekmeyi başardı.    Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti karşısında aldığı galibiyet ve ikinci tur için umutlarını sürdürmesi Avrupa'da da büyük yankı uyandırdı. Çekler ise sekiz yıl önceki hüsranı hatırladı.   Galatasaray, Serdar Aziz'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılıların dış transferdeki hedefi ise Eder Balanta...
22.06.2016 Programlar
Skorer TV Spor Bülteni - 20 Haziran 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 20 Haziran 2016 Türkiye, Euro 2016 D Grubu'ndaki son maçında yarın Çek Cumhuriyeti karşısına çıkacak. Ay yıldızlıların kadroda dev revizyona gitmesi beklenirken, en iyi üçüncülük için ihtimaller de sürüyor.    Yıldız oyuncularıyla bir bir yollarını ayıran Fenerbahçe'de, Nani de Arap kulüplerinin kancasına girdi. Sarı lacivertlilerin son durumunu yorumlaya Ziya Şengül ise, yönetimi sert sözlerle eleştirdi.    Bir süredir Nuri Şahin ile ilgilenen Galatasaray yönetimi, Borussia Dortmund'a kiralama teklifi ile gitti.    Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, menajerler tarafından önerilen Mario Balotelli için yönetime raporunu verdi. Öte yandan siyah beyazlılar, kaleci Denys Boyko'yu kiralama kararı aldı.
20.06.2016 Programlar
Hırvatlar İlk 11'i açıkladı!
Hırvatlar İlk 11'i açıkladı! Hırvat televizyonu, Euro 2016 D Grubu ilk maçında Türkiye karşısına hangi 11 ile çıkacaklarını yayınlarken, ay yıldızlıların en değerli oyuncuları olarak ise Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu ve Mehmet Topal gösterildi.
10.06.2016 Futbol