Ev Kirası

Ev Kirası

Son dakika ev kirası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ev kirası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ev kirası haber sayfamızda...

Ev Kirası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 747 ev kirası haberi bulunmuştur.
Gökçe Bahadır'ın lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın lüks villasının fiyatı dudak uçuklattı! 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Törpü' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın boğaz manzaralı villası, magazin gündemine konu oldu. Bahadır'ın evine ödediği kiranın fiyatı dudak uçuklattı.
21.03.2024 Cadde
Asgari ücret için veriler konuştu
Asgari ücret için veriler konuştu Asgari Ücret Komisyonu’nun ikinci randevusundan da rakam çıkmazken toplantıda bakanlıklar ve TÜİK, makroekonomik verilerle ilgili sunum yaptı. İşçilerin asgari geçim şartlarıyla ilgili bir tespite ise yer verilmedi.
19.12.2023 Ekonomi
Son dakika: Asgari ücrette maaş zammı ne kadar olacak? CNN Türk'te beklenen oranlar açıklandı...
Son dakika: Asgari ücrette maaş zammı ne kadar olacak? CNN Türk'te beklenen oranlar açıklandı... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde, 11 Aralık'ta ilk toplantısını gerçekleştiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantıyı bugün tamamladı. Milyonlar asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Gazeteciler CNN TÜRK'te kulis bilgisini aktardı.
18.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrette ikinci toplantı sona erdi! TÜRK-İŞ'ten ilk açıklama
Asgari ücrette ikinci toplantı sona erdi! TÜRK-İŞ'ten ilk açıklama Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücrete yapılacak olan zamma çevrildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ikinci toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası TÜRK-İŞ'ten açıklama geldi. TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, 3. toplantı için tarih verdi. İşte detaylar...
18.12.2023 Haberler
Asgari ücrette ikinci toplantı sona erdi! TÜRK-İŞ'ten ilk açıklama
Asgari ücrette ikinci toplantı sona erdi! TÜRK-İŞ'ten ilk açıklama Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücrete yapılacak olan zamma çevrildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ikinci toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası TÜRK-İŞ'ten açıklama geldi. TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, 3. toplantı için tarih verdi. İşte detaylar...
18.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrette ikinci toplantı sona erdi
Asgari ücrette ikinci toplantı sona erdi Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda 2'nci kez toplandı. TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar toplantı sonrası açıklama yaptı.
18.12.2023 Uzmanpara
Bu yüzden mesleğini terk etti: Aldığım para asgari ücretin 4 katıydı
Bu yüzden mesleğini terk etti: Aldığım para asgari ücretin 4 katıydı Bursa'da bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
28.11.2023 Haberler
Bu yüzden mesleğini terk etti: Aldığım para asgari ücretin 4 katıydı
Bu yüzden mesleğini terk etti: Aldığım para asgari ücretin 4 katıydı Yaşadıklarının ardından mesleğini bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Başından geçenleri anlatan Özkan Süslerer: "Aldığım para ile asgari ücret arasında 3-4 kat fark var. Böyle bir olay olacağı hiç aklıma gelmemişti. Bu meslekten soğuduğum için bıraktım" dedi.
28.11.2023 Gündem
Ev sahibi-kiracı kavgasında kan aktı! Öldürüp olay yerinden kaçtı
Ev sahibi-kiracı kavgasında kan aktı! Öldürüp olay yerinden kaçtı İzmir'in Torbalı ilçesinde ev sahibi Halil İbrahim U. (78), sokakta karşılaşıp tartıştığı kiracısı Ahmet Alkan'ı (28) tabancayla vurarak öldürdü. Polis, kaçan Halil İbrahim U.'yu yakalamak için çalışma başlattı.
12.11.2023 Gündem
Gözler kritik toplantıya çevrildi: Asgari ücret zammında yeni gelişme!
Gözler kritik toplantıya çevrildi: Asgari ücret zammında yeni gelişme! Türk İş Başkanı Ergün Atalay, 20 Kasım’dan sonra asgari ücret görüşmeleri ile ilgili yeni bir komisyon kurulacağını söyledi. Peki bu durum asgari ücret görüşmelerini nasıl etkiler? Ekonomist Muhammet Bayram merak edilenleri milliyet.com.tr'ye anlattı.
18.10.2023 Ekonomi
Antalya'da kiralar tavan yaptı! Öğrenciye kiralık ev 12 bin 500 lira
Antalya'da kiralar tavan yaptı! Öğrenciye kiralık ev 12 bin 500 lira Kiralık ev fiyatlarının kent merkezindeki ilçelerde 8 bin lira ila 500 bin lira arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun ev bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin lirayı ulaştığı kentte, elektronik ticaret platformlarındaki ilanlarda 2 odalı konutlar, 'Öğrenciye uygun' başlığıyla 12 bin 500 liradan başlayan fiyata kiralanıyor.
7.10.2023 Ekonomi
İstanbul, Ruslar için en ucuz kent
İstanbul, Ruslar için en ucuz kent Ukrayna savaşı yüzünden ülkeyi terk eden Rusların yaşadığı en ucuz şehir İstanbul oldu. Erivan, Tiflis, Belgrad ve Almatı Moskova’dan bile pahalı oldu.
26.09.2023 Ekonomi
2 engelli çocuğu ile yetim derneğinin bağışladığı evde oturuyordu! Hayatının şokunu yaşadı
2 engelli çocuğu ile yetim derneğinin bağışladığı evde oturuyordu! Hayatının şokunu yaşadı Ankara’da, hayırsever tarafından kendilerine bağışlanan evde 5 yıldır zihinsel engelli 2 kızı ile yaşayan Özlem Dur'a (51) tahliye ihtarnamesi gönderdi. İhtarnamede evin, derneğe kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerin barınması ve dernek faaliyetleri için kullanılacağı belirtildi. Gidecek yeri olmadığını söyleyen Özlem Dur, "Ben iki engelli çocuğum ile nereye gideyim?" dedi.
7.08.2023 Gündem
Kira bedelleri artınca dükkanlar boş kaldı
 Kira bedelleri artınca dükkanlar boş kaldı Kocaeli'de iş yeri kiralarında artış görülmesiyle bazı dükkanlar boş kaldı. Fahiş fiyatların önüne geçilmesi için denetim mekanizması oluşturulması gerektiğini söyleyen Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, "İlçe ilçe, mahalle mahalle kiraların tespit edilmesi gerekir. Binanın niteliklerine göre, özelliklerine göre bunların belirlenmesi gerekebilir. Bu konuyu ilgilendiren meslek kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla ya da ticaret odalarıyla birlikte hareket edilmeli, bir komisyon kurulup, kira bedeli belirlenmeli" dedi.
1.08.2023 Ekonomi
Site aidatlarına 'asgari ücret' zammı! Ne kadar artış yapılacak?
Site aidatlarına 'asgari ücret' zammı! Ne kadar artış yapılacak? Asgari ücrete yapılan yüzde 34’lük artışın apartman ve site aidatlarına da zam olarak yansıtılacağına ilişkin hazırlıklar tesis yönetim sektörü tarafından tepki ile karşılandı. Peki fahiş artış önlenebilir mi? Aidatlara ne kadar artış yapılacak? İşte detaylar...
28.06.2023 Ekonomi
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası Türkiye'nin dünyaca ünlü turistik bölgesinde bayram hareketliliği yaşanıyor. Sahildeki işletmelerde loca kiralayıp, deniz keyfi yaşamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Sahilde 1 aylık loca kiralama ücretinin kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk olması dikkati çekiyor.
28.06.2023 Ekonomi
10 ayda 18 kadın yüksekten ‘düştü’
10 ayda 18 kadın yüksekten ‘düştü’ Aksaray’da rezidansın 7’nci katından düşerek yaşamını yitiren hemşire Saliha Tuncel’in ölümü, kadın cinayetlerini perdeleyen yüksekten düşerek ölümleri tekrar gündeme getirdi.
31.05.2023 Gündem
Ev kirası 2.5 kat artınca kararını verdi! Sadece 12 bin kişinin yaşadığı bu yere gidiyor
Ev kirası 2.5 kat artınca kararını verdi! Sadece 12 bin kişinin yaşadığı bu yere gidiyor 17 yaşında motosikletiyle tek başına yolculuğa çıkan ve zamanla bunu bir tutkuya dönüştüren Gülşah Merve Yüksel, yıllar içinde yaptığı binlerce kilometre sonrası şimdilerde bambaşka bir heyecan içerisinde. Ev sahibinin kirayı artırması sebebiyle yola çıkma kararı veren Gülşah, sadece 12 bin kişinin yaşadığı yere nasıl gideceğini ve günlük 20-30 dolara neler yapabileceğini anlattı.
30.05.2023 Gündem
Evinin kirasının yüzde 250 arttığını ihtarname ile öğrendi
Evinin kirasının yüzde 250 arttığını ihtarname ile öğrendi Manisa’da 25 yıllık İngilizce öğretmeni olan Ali Özen 8 yıldır oturduğu dairenin 2 bin lira olan kirasının ev sahibi tarafından 7 bin TL’ye yükseltildiğini kendisine Noter aracılığıyla çekilen ihtarname ile öğrendi. Aldığı ihtarname karşısında neye uğradığını şaşıran Özen, ev sahiplerinin şimdi de depremi bahane ederek fiyat artışları yapmasına artık birilerinin dur demesi gerektiğini söyledi.
31.03.2023 Ekonomi
Şehir içinde evde yaşar gibi kalıyor! Herkesin merak ettiği detay: Depremde karavan
Şehir içinde evde yaşar gibi kalıyor! Herkesin merak ettiği detay: Depremde karavan Türkiye'nin binlerce insanın hayatını kaybettiği deprem felaketi sonrası evlerini kaybeden, deprem korkusuyla yaşayan pek çok insan yeni bir hayat kurmak için alternatif bir yaşam arayışına girdi. 7 sene önce evini kapatıp tam zamanlı karavanda yaşamaya başlayan Hakan Koca da bulunduğu yere deprem bölgesinden gelenlerin olduğunu belirterek, karavan hayatına dair en fazla karşılaştığı soruları ve merak edilenleri paylaştı.
15.03.2023 Gündem
Mersin'de ev kiraları yükseldi, emlak derneği başkanı tepki gösterdi: Elinizi vicdanınıza koyun
Mersin'de ev kiraları yükseldi, emlak derneği başkanı tepki gösterdi: Elinizi vicdanınıza koyun Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Mersin'e, yoğun göçü fırsat bilen bazı ev sahipleri, kiralarda fahiş artış yaptı.
23.02.2023 Ekonomi
Ünlülerin seferberliği devam ediyor: İlk günden beri bölgede
Ünlülerin seferberliği devam ediyor: İlk günden beri bölgede Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında tüm Türkiye tek yürek oldu. Ünlü isimler ilgili kurumlara para yardımı yapmalarının yanı sıra bu merkezlerde de canla başla çalıştı. Depremin olduğu ilk saatlerde arazi aracıyla bölgeye giden ve köylere ulaşmaya çalışan İbrahim Çelikkol, arama-kurtarma ekiplerine yardım ederek, can kurtarıyor.
13.02.2023 Cadde
Kendi evinde yatılı misafir olmuştu! Aylar sonra haber geldi
Kendi evinde yatılı misafir olmuştu! Aylar sonra haber geldi İzmir'in Çeşme ilçesindeki Dalyan Mahallesi'nde bir ev satın alan Engin Alkan, çektiği ihtarnameye rağmen kiracıların evi boşaltmaması üzerine kiracıları ile birlikte yaşamaya başlamış, hikayesi gündem olmuştu. Yaşanan durum sonrası mağdur olan Alkan'ın beklediği haber geldi.
20.10.2022 Haberler
Kendi evinde yatılı misafir olmuştu! Aylar sonra haber geldi
Kendi evinde yatılı misafir olmuştu! Aylar sonra haber geldi İzmir'in Çeşme ilçesindeki Dalyan Mahallesi'nde bir ev satın alan Engin Alkan, çektiği ihtarnameye rağmen kiracıların evi boşaltmaması üzerine kiracıları ile birlikte yaşamaya başlamış, hikayesi gündem olmuştu. Yaşanan durum sonrası mağdur olan Alkan'ın beklediği haber geldi.
20.10.2022 Gündem
Yurdunu ayarla,  bursları kaçırma!
Yurdunu ayarla, bursları kaçırma! Üniversiteyi kazananlar yeni hayata başlamanın heyecanını yaşarken, ailelerinden ayrı şehirlere gidecekleri barınma telaşı sardı. Bütçelerini rahatlatmak isteyenlerin hedefi ise burslar.
23.09.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ev Kirası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.